Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon'da 12. Dalga Rektörler

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

sinad said:
Poser said:
evet?

Birşey sormak istiyorum. Deniz Feneri , Kayıp trilyonlar , Ankara doğalgaz vurgunu davalarında gerçekten AKP nin Tayyip Erdoğanın parmağı olmadığına inanıyor musunuz?

evet şahsımca bu olaylarda rte nin parmagi oldugunu zannetmiyorum.

ama bu işler inanma, inanmama meselesi degildir, sadece fanatikler ve yetersizler olaya "inanmak" fiilinden bakar plar.

bu saydıgın davalarda RTE nin parmagı çıkarsa, ben yanılmış olurum sadece.

sen ise bu ergenekon un tamamen gerçek ve mapustakilerin suçları kesinleşir ve kanıtlanırsa,
rezil ve kepaze olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

orgeneral başbuğ bugün açıklamalar yapmış, haftaya basın toplantısı yapcam demiş. bu toplantıda rte-feto lavuklarına iyi bir posta koyup ayağınızı denk alın demesse, bu milletin hakkı onada helal olmayacaktır. zira çok sessiz kalıyor paşa...
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
orgeneral başbuğ bugün açıklamalar yapmış, haftaya basın toplantısı yapcam demiş. bu toplantıda rte-feto lavuklarına iyi bir posta koyup ayağınızı denk alın demesse, bu milletin hakkı onada helal olmayacaktır. zira çok sessiz kalıyor paşa...

genç patiler rahatsız.
Sosyal ağlarda paylaş

RTE'nin bir ihaleye fesat karıştırma davası vardı ona ne oldu acep yav... Gerçi poser orda da RTE'nin parmağı olduğuna inanmaz ya, neyse. RTE'nin bir de demokrasi bizim için araçtır dediği, egemenlik kayıtsız şartsız milletin değil allahındır dediği, bir insan hem laik hem müslüman olamaz dediği videolar da vardı ama onlada dublajdı zaten di mi poser?
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:

zira, " bu milletin hakkı onada helal olmayacaktır" , ne demek?

bu nasıl bir türkiyeden halktan kopukluktur?
bilgisayar başında fazla geçirmekten oluşan bir asosyal kopukluk yoksa kafada bitenmi?

ulen bu millet derken kimi kastediyorsun, eger kendi düşüncendeki kişileri çogunluk görüyorsan, üzgünüm 2-3 milyon kişinin hakkını helal etmemesi RTE ye komaz :P
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:
RTE'nin bir ihaleye fesat karıştırma davası vardı ona ne oldu acep yav... Gerçi poser orda da RTE'nin parmağı olduğuna inanmaz ya, neyse. RTE'nin bir de demokrasi bizim için araçtır dediği, egemenlik kayıtsız şartsız milletin değil allahındır dediği, bir insan hem laik hem müslüman olamaz dediği videolar da vardı ama onlada dublajdı zaten di mi poser?

laf kalabalıgı yapıcaksan git kıraatneye orda anlat bu kendi yetersizligini?

bir insan hem laik hem müslüman olamaz demek yasalara aykırı mı?
degil dimi.
Demokrasi bizim için araçtır demek aykırımı?
degil dimi.
Peki egemenlik kayıtsız sartsız allahındır demek aykırımı?
degil.

ee sen niye böyle kendini rezil ediyorsunki arkadaş,yazdıgın mesajı neden hiç düşünmeden yazıyorsun, yahu ben senin adına utandım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki madem bu ergenekonla ülkedeki pislikler temizleniyor,şeffaflaşma sağlanıyor da neden kenan evren,mehmet ağar,tansu çiller(devlet için kurşun atanda yiyende...)içeri alınmıyor?Ya da ne bileyim neden mehmet ali ağca konuşturulmuyor da deli numarası yaptırılıyor?Bir vatandaş olarak bunları öğrenmek hakkım değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Max Damage said:
Peki madem bu ergenekonla ülkedeki pislikler temizleniyor,şeffaflaşma sağlanıyor da neden kenan evren,mehmet ağar,tansu çiller(devlet için kurşun atanda yiyende...)içeri alınmıyor?Ya da ne bileyim neden mehmet ali ağca konuşturulmuyor da deli numarası yaptırılıyor?Bir vatandaş olarak bunları öğrenmek hakkım değil mi?

valla bunun için google dan savcı, savcıların görevi nedir, mahkeme nasıl açılır, bunları bir aratman gerekiyor.

bak biliyorsun akp ye kapatma davası akp kendi kendine açmadı, savcılık diye birşey var hani.
Sosyal ağlarda paylaş

Poser said:
|Joker| said:

laf kalabalıgı yapıcaksan git kıraatneye orda anlat bu kendi yetersizligini?

bir insan hem laik hem müslüman olamaz demek yasalara aykırı mı?
degil dimi.
Demokrasi bizim için araçtır demek aykırımı?
degil dimi.
Peki egemenlik kayıtsız sartsız allahındır demek aykırımı?
degil.

ee sen niye böyle kendini rezil ediyorsunki arkadaş,yazdıgın mesajı neden hiç düşünmeden yazıyorsun, yahu ben senin adına utandım ya.

Ben mi yazdım yahu RTE söylerken utanmıyor da ben yazarken mi utanıcam :). Laf kalabalığı yapmıyorum ki, taptığın adamın geçmişteki sözlerini söyledim, asıl terbiyesizliği yapan bu adam, sen de savunuyosun, ben senin adına utanamıyorum malesef, çünkü yüzsüzlüğü çoktan ele vermişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Poser said:
Max Damage said:

valla bunun için google dan savcı, savcıların görevi nedir, mahkeme nasıl açılır, bunları bir aratman gerekiyor.

bak biliyorsun akp ye kapatma davası akp kendi kendine açmadı, savcılık diye birşey var hani.

Bu mesajınla ne kadar samimi olduğunu gösterdin poser.Bana sağcılar adam öldürüyor dedirtemezsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...