Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon'da 12. Dalga Rektörler

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

firatram said:
Bilmiyorum ne zaman buna dur diyeceğiz..

Biz buna dur diyemeyiz. Keyfimiz yerinde, oturmuşuz evimizde, kaybedeceğimiz bir şeyler var. Çünkü buna çıkıp kafa tutmak tehlikeli bir iş, ne olacağın belli değil ertesi gün. Biz işte böyle anca çıkıp 'armchair' edebiyatı yaparız. Onu bunu eleştiririz, sonra da "Çıksın biri artık buna dur desin" diye bekleriz. Kendimi de dahil ediyorum buna, yanlış anlamayın. Elbette herkesin önceliği farklı; eşi var, dostu var, anası var, babası var, çoluğu çocuğu var kimilerimizin. "Buna dur deme"yi öncelik sayanı da, sayma potansiyeli olanı da çekiyorlar işte böyle kenara.
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:
firatram said:
Bilmiyorum ne zaman buna dur diyeceğiz..

Biz buna dur diyemeyiz. Keyfimiz yerinde, oturmuşuz evimizde, kaybedeceğimiz bir şeyler var. Çünkü buna çıkıp kafa tutmak tehlikeli bir iş, ne olacağın belli değil ertesi gün. Biz işte böyle anca çıkıp 'armchair' edebiyatı yaparız. Onu bunu eleştiririz, sonra da "Çıksın biri artık buna dur desin" diye bekleriz. Kendimi de dahil ediyorum buna, yanlış anlamayın. Elbette herkesin önceliği farklı; eşi var, dostu var, anası var, babası var, çoluğu çocuğu var kimilerimizin. "Buna dur deme"yi öncelik sayanı da, sayma potansiyeli olanı da çekiyorlar işte böyle kenara.

Gün gelecek o ana o baba o eş yeter diyecek. Ama zamanı var. Bizim tarihimizde her zaman kahramanlıklar vardır ama yumurta kapıya gelmeden hiç kimse kılını kıpırdatmaz. Son çare biziz, bizden önce ordumuz var. Onların sesini duyalım da hele bir, baktık olacak gibi değil, her şeyin yenisini kurarız.
Sosyal ağlarda paylaş

apple türkiye eski genel müdürü doğan holding icra kurulu üyesi ve baba bizi okula gönder kampanyasının düzenleyicisi elektronik mühendisi Tijen Mergen de göz altına alınmış.vaybe sen yıllarca satış yap apple türkiyenin başına geç sonra doğan holdinge geç.seni tutuklasınlar darbeci diye.bir icre kurulu üyesi darbecilerin arasında ne yapsın? inanılır gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

İcra kurulu üyesi sahnesi de iyiymiş ben en çok şu sahneye güldüm

film hakkında spoiler içerir dikkat.

hastahane parasını ödeyemeyen adama örgütün kasası dediler adam kahrından öldü gitti iddianame de adı bile yer almadı

imdb puanı kaç bu filmin ?
Sosyal ağlarda paylaş

bır an once fethullan okullarına gönüllülük kayıtlarınızı yapın sonra göz altılar ile uğraşmayın.

Tvde dikkatimi çekti operasyon yerleri Trabzon hariç hep akp nin kaybettiği yerler sanırım,tesaduf tabi dipnot olsun diye söylüyorum :p

İstanbul ankarayı saymıyorum tabi^^
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:
eee etme bulma dünyası,ne oldum demiyecen ne olacam diyecen,28 şubat bin yıl sürer diyenler,hapishanelerde müebbet kuşlarına dönmüş bak şu kaderin cilvesine ..

keser döner sap döner gün gelir hesap döner diye bir laf var bilmiyorsun galiba. sizin gibi gerici zihniyetten bu hesap sorulacak gün geldiğinde. Türkan Saylan gibi bu ülkeye emek vermiş insanlara yapılan eziyetlerin hesabı sorulacak. Kaçıp gidecek, kucağına oturulacak bir hocaefendi bulamayacaksınız o gün geldiğinde.

Demokrasi adı altında bugün Türkiye de Atatürk ilkelerine bağlı olan ve onu yaşatmaya çalışan insanlar bir bir yok ediliyor. Eli kanlı katil, tetikçi ve derin devlet mensuplarıyla aynı kefeye konuluyor. İnsanlar Atatürkçü olmaktan korkar hale geldi. Zaten amaçlanan bu.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar işten başlarını kaşıyacak vakit bulamamış. Hayır sayısız ödül almasalar ulan demek ki iş yok güç yok prof ayağına yatıp devletin kuyusunu kazıyormuş diyeceğizde.
Herbiri en az 20-30 ödül almış hayatı boyunca.Çok büyük işlere imza atmışlar.
Ne ara inmişler mahzenlerede toplantılar yapmışlar planlar kurmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...