Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oha erol manisalıyı gözaltına almışlar, çyddnin burs verdiği öğrencilerin listesine de el konulmuş hadi bütün burslar feto amcanızdan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 O liste potansiyel terörist ve ve 1 kişi bile o listeden hatalı bişi yaptıysa burs sorumluları ergenekon lideri ilan edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Fethullahın muhtesem eğitim kadrosu. Zaman falan dösemeye baslamıs zaten haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 firatram said: Bilmiyorum ne zaman buna dur diyeceğiz.. Biz buna dur diyemeyiz. Keyfimiz yerinde, oturmuşuz evimizde, kaybedeceğimiz bir şeyler var. Çünkü buna çıkıp kafa tutmak tehlikeli bir iş, ne olacağın belli değil ertesi gün. Biz işte böyle anca çıkıp 'armchair' edebiyatı yaparız. Onu bunu eleştiririz, sonra da "Çıksın biri artık buna dur desin" diye bekleriz. Kendimi de dahil ediyorum buna, yanlış anlamayın. Elbette herkesin önceliği farklı; eşi var, dostu var, anası var, babası var, çoluğu çocuğu var kimilerimizin. "Buna dur deme"yi öncelik sayanı da, sayma potansiyeli olanı da çekiyorlar işte böyle kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Adam vurmak kaç yıldan başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 cumhuriyet mitinglerine gidenleri tek tek topluyorlar, kendi adıma bana da sıra gelir yakında. mutlu ediyo ama ne güzel bi kuyruk acısı oluşmuş adamlarda hala unutamadılar iki senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Spidee said: firatram said: Bilmiyorum ne zaman buna dur diyeceğiz.. Biz buna dur diyemeyiz. Keyfimiz yerinde, oturmuşuz evimizde, kaybedeceğimiz bir şeyler var. Çünkü buna çıkıp kafa tutmak tehlikeli bir iş, ne olacağın belli değil ertesi gün. Biz işte böyle anca çıkıp 'armchair' edebiyatı yaparız. Onu bunu eleştiririz, sonra da "Çıksın biri artık buna dur desin" diye bekleriz. Kendimi de dahil ediyorum buna, yanlış anlamayın. Elbette herkesin önceliği farklı; eşi var, dostu var, anası var, babası var, çoluğu çocuğu var kimilerimizin. "Buna dur deme"yi öncelik sayanı da, sayma potansiyeli olanı da çekiyorlar işte böyle kenara. Gün gelecek o ana o baba o eş yeter diyecek. Ama zamanı var. Bizim tarihimizde her zaman kahramanlıklar vardır ama yumurta kapıya gelmeden hiç kimse kılını kıpırdatmaz. Son çare biziz, bizden önce ordumuz var. Onların sesini duyalım da hele bir, baktık olacak gibi değil, her şeyin yenisini kurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Yakında tüm Türkiye ergenekon suçlusu olarak tutuklanıcak. Az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Aket-Atum said: Adam vurmak kaç yıldan başlıyor? Vurduğun adama göre değişir vatana faydalı bişeyse ceza almayabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 DareJedi said: Aket-Atum said: Adam vurmak kaç yıldan başlıyor? Vurduğun adama göre değişir vatana faydalı bişeyse ceza almayabilirsin :D Ergenekon başlığı altında bunu demen çok ironik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Türkan Saylan'ı alamamışlar da yardımcıları falan toplanmış sanırım hep. Bikaç şube de kopyalarını almadan vermiş bilgileri, babaannem direk kopyalarını aldırmış vermeden önce allahtan, bişey olmamış neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 apple türkiye eski genel müdürü doğan holding icra kurulu üyesi ve baba bizi okula gönder kampanyasının düzenleyicisi elektronik mühendisi Tijen Mergen de göz altına alınmış.vaybe sen yıllarca satış yap apple türkiyenin başına geç sonra doğan holdinge geç.seni tutuklasınlar darbeci diye.bir icre kurulu üyesi darbecilerin arasında ne yapsın? inanılır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İcra kurulu üyesi sahnesi de iyiymiş ben en çok şu sahneye güldüm film hakkında spoiler içerir dikkat. hastahane parasını ödeyemeyen adama örgütün kasası dediler adam kahrından öldü gitti iddianame de adı bile yer almadı imdb puanı kaç bu filmin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Abi hakikaten tiksindim ya neymiş abi bu ad...Pff yok ya valla sinirleniyorum konuştukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yazık cidden yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bunları anca micheal scolfield kurtarır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bır an once fethullan okullarına gönüllülük kayıtlarınızı yapın sonra göz altılar ile uğraşmayın. Tvde dikkatimi çekti operasyon yerleri Trabzon hariç hep akp nin kaybettiği yerler sanırım,tesaduf tabi dipnot olsun diye söylüyorum :p İstanbul ankarayı saymıyorum tabi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 olası toplama kamplarının yeri ne olur dersiniz ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 eee etme bulma dünyası,ne oldum demiyecen ne olacam diyecen,28 şubat bin yıl sürer diyenler,hapishanelerde müebbet kuşlarına dönmüş bak şu kaderin cilvesine .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 superwiz sen atın intikamını biliyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 superwiz said: eee etme bulma dünyası,ne oldum demiyecen ne olacam diyecen,28 şubat bin yıl sürer diyenler,hapishanelerde müebbet kuşlarına dönmüş bak şu kaderin cilvesine .. keser döner sap döner gün gelir hesap döner diye bir laf var bilmiyorsun galiba. sizin gibi gerici zihniyetten bu hesap sorulacak gün geldiğinde. Türkan Saylan gibi bu ülkeye emek vermiş insanlara yapılan eziyetlerin hesabı sorulacak. Kaçıp gidecek, kucağına oturulacak bir hocaefendi bulamayacaksınız o gün geldiğinde. Demokrasi adı altında bugün Türkiye de Atatürk ilkelerine bağlı olan ve onu yaşatmaya çalışan insanlar bir bir yok ediliyor. Eli kanlı katil, tetikçi ve derin devlet mensuplarıyla aynı kefeye konuluyor. İnsanlar Atatürkçü olmaktan korkar hale geldi. Zaten amaçlanan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 adamlar işten başlarını kaşıyacak vakit bulamamış. Hayır sayısız ödül almasalar ulan demek ki iş yok güç yok prof ayağına yatıp devletin kuyusunu kazıyormuş diyeceğizde. Herbiri en az 20-30 ödül almış hayatı boyunca.Çok büyük işlere imza atmışlar. Ne ara inmişler mahzenlerede toplantılar yapmışlar planlar kurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar