LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Kardesim burda 2340239423 kere acikca goruldu ki sizin demokrasiniz tek tarafli. AKP yanlisi herseye evet, ama obur turlu vakalar ortaya cikinca konularda ZERRE mesajiniz yok. Yemisim sizin tek tarafli demokrasinizi. Gelip burda ahkam kesmeyin, uzayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Demokrasiye karşı gelme lütfen onların yazabildiği şeylere yazma yazamadaklarına yazmama hakları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Haberal hoca bakımından nasıl kalkılacaklar bu işin altından merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 valla zaman zaman yazıyorum şahsen ama ingilizce bir tabirle ölü atı tekmelemenin pek alemi yok genelde, 2762178127215786315 sayfa REYYYYCCC arasında kaybolup gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 başımızda ki isimden ve yaptığı saçma sapan hareketlerden belki de en çok ben nefret ediyorum ama işte o attığım mesajın hangi kısmı size benim o adamın yanlısı olduğumun mesajını verdi anlamadım ama uykusuz da bir yazı varya başlarda mesaj olarak atılmış. ben bir ... anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ben belli kesime laf anlatilamayacagini 1-2 yil once anlamis adamim, o yuzden "darbe", "uzayin" gibi brutal giriyorum olaya. Boylede devam edecegim cunku anlama kabiliyeti, olaylari tartma kabiliyeti, cografya, tarih gibi alanlardan yoksunluk gibi olaylar ile butunlesiksiniz. Lafla degil sopayla, boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bu ülkeye asker lazım. Bu ülkenin vatandaşı demokrasinin ne olduğunu bilmeyecek kadar cahil Ayakta uyutulup soyulacak kadar saf Hırsızlıklara göz yumacak kadar vurdumduymaz Ne zaman ki bu ülkenin vatandaşı bireysel çıkarlarını gözetmeden ülkesini düşünerek sandığa gider ve başındaki insanların yediği haltları sorgulayarak görür aydınlanır. O zaman bu ülkenin siyasetinde askere gerek kalmaz. Küçük bir çocuğun eline iphone nunuzu vermezsiniz.Anca gösterirsiniz.Ne zaman büyür değerini bilmeye başlar o zaman güvenle ona emanet edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Asker geldiğinde o aydınlanma gene bir kafadan min 20 yıl geriyor gidiyor ama. yoksa dediklerinde haklısın. lakin yaşanmışlık var darbeler ülkesiyiz resmen ve hiçbi zaman pozitif bir yanı olmadı baştaki insana duyulan memnuniyetsizlilkten kurtulmak dışında çünkü darbe ülkeni geriye götürür. aydınlanma yaşayamazsın. biraz kolaya kaçmak oluyo bu da. hadi yapsınlar gitsin bu adam başımızdan gibi. tek çare olarak görülmesi beni üzüyor sadece bu. ayrıca lathspell aynı tarafta olmamıza ramen sözlü konuşsak üstüme atlıcak gibisin. bence ne kendini böyle sıkıntıya sokup sinirini stresini arttırma. çünkü eş güdümlü oluyor karşı tarafıda demoralize ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Darbe herkesi üzüyor ama başka çare var mı ? Şu insanlara bak bi. Nasıl körler nasıl çıkarcılar. Onlarda haklılar AKP iktidarıyla sınıf atladı birçoğu artık jeepleri var daha iyi evleri var.Zavallım Ecevit ne verebilmişti ki? Doğduğun yer değil doyduğun yer ülkendir zihniyetinde ki insanlar ülkesinde ki hırsızlıklara , peşkeşlere , yıpratılmalara kurulan korku imparatorluklarınada göz yumuyor. Halk bilinçsiz halk sorgulamaktan aciz.Halk korkuyor. Demokrasi kisvesi altında teokrasiye doğru yelkenler fora ilerliyoruz. Halkta biraz bilinçli olsa zaten bu ülkenin böyle abuk subuk iktidarlar görmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 o küçük çocuk dediğin kendi kanıyla, kendi teriyle almış o ayfonu, siz kim oluyorsunuz da gaspetme hakkını görüyorsunuz kendinizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sen ben gibi insanlar bile ulan acaba daha mı iyi olur darbe? diyorsa. yavaş yavaş yumurta kapıya dayanıyordur zaten. TÜrk insanı da yumurta kapıya dayanmadan pek kılını oynatmadığı için (başarılı bir şekilde sindirilmeye açık bir toplumuz) elbet bazı radikal hamleler olucaktır sanırım. Köylü nüfus azalıyo Türkiye'de insanlar artık oy verdiği adamdan rahatsızlık duymaya başladı ( sonunda ) ne yapsa onu tutucak yobaz ve sığ insanlarda var ama her kesim için vardır bu insanlar iyi ya da kötü. Yakın zamanda basın açıklaması gelicek zaten Askeri kesimden. O açıklama sonrası muhtemelen RTE gene aptalca konuşucak ve giderek kendi oy potansiyelini de kendinden uzaklaştırır diye umut edicez sanırım artık. yakın gelecek adına denebilicek pekte birşey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Creus said: Asker geldiğinde o aydınlanma gene bir kafadan min 20 yıl geriyor gidiyor ama. yoksa dediklerinde haklısın. lakin yaşanmışlık var darbeler ülkesiyiz resmen ve hiçbi zaman pozitif bir yanı olmadı baştaki insana duyulan memnuniyetsizlilkten kurtulmak dışında çünkü darbe ülkeni geriye götürür. aydınlanma yaşayamazsın. Buna bir istisna 1960 Darbesidir. 61 Anayasası gibi çağdaş ve özgürlükçü bir Anayasa ne yazıkki daha sonra hiç göremedik. Tabii bir başbakanın asılması ve darbenin diğer birçok yanı olumsuzdur. Ama pozitif yanları bulunan ve aydınlanma yolunda önemli bir adımı olan tek darbedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sam said: o küçük çocuk dediğin kendi kanıyla, kendi teriyle almış o ayfonu, siz kim oluyorsunuz da gaspetme hakkını görüyorsunuz kendinizde? O çocuk sadece ayfonu almadı afyonu da aldı kanıyla teriyle.Ama şimdi herşey peşkeş çekiliyor. Bu peşkeşe neden bu kadar duyarlı değilsiniz? Sizin elinizdeki ayfon falan değil uyanın Çin'den gelen o çakma mallardan.Çin Malı. Adamın ömründen çalar. İşinize gelince öyle güzel çeviriyorsunuz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Joker said: Aket-Atum said: Durum aslında Paticiğe bakıncada anlaşılabiliyor. paticikteki ilk yıllarımı hatırlıyorum; Eskiden paticikte kimse çıkıp islamı yada AKP yi böyle savunamazdı, sesleri çıkmazdı. Sonradan ne olduysa (ki ne olduğu bariz ortada) bir anda sesleri çıkmaya başladı bazı kişilerin. İlginç. eskiden neredeydiniz? kimsenin akp'yi savunduğu yok, sadece sizin gibi birilerini savunmayıp tarafsız bakanları düşman olarak gördüğünüz akp'ye bağdaştırıyorsunuz kendi bilinç altınızda.. burada bazı mesajlarda bariz bir şekilde hükümet eli ile yapılmış hataların aklanmaya çalıştığını görüyoruz. hiç bana gelipte kimse AKP yi savunmuyor deme Joker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sinad said: İşinize gelince öyle güzel çeviriyorsunuz ki... diyorsun da anlamamazlıktan sen gelmişsin. en güzeli, en iyiyi hep kendinizin bildiğini, başkasının kafasının çalışmadığını addediyorsunuz devamlı. ama gerçek hayat böyle yürümüyor, herkesin payı ortak. senin sözün kadar başkasının da sözü var, hakkın kadar başkasının da. biz diyoruz ki, herkes kendi hakkını alsın, herkes kendi sözünü söylesin. başkasının fikrini sevmek zorunda değilsin ama sandıklar açılır, bir sonraki seçime kadar kim gemiye kaptanlık edecekse karar verilir. demokrasi budur. kaptanı beğenmeyince gemiye zorla el koyacaksan o gemiyi er ya da geç batırırsın içindeki sen dahil herkesle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 asker gelsinmis bikere minumin 1 yil sıkı yonetim bayabi sure soka cikma yasagi belli bi satten sonra sokaga cikma yasagi bi 2-3 yilda interneti unutun bi de 80 anayasasini aratcak yenibi ana yasa bu arada ne uyusturucu sever insanlarmisiniz yav bu arada uyusturucuyu ovmek suc deyilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sam said: diyorsun da anlamamazlıktan sen gelmişsin. en güzeli, en iyiyi hep kendinizin bildiğini, başkasının kafasının çalışmadığını addediyorsunuz devamlı. ama gerçek hayat böyle yürümüyor, herkesin payı ortak. senin sözün kadar başkasının da sözü var, hakkın kadar başkasının da. biz diyoruz ki, herkes kendi hakkını alsın, herkes kendi sözünü söylesin. başkasının fikrini sevmek zorunda değilsin ama sandıklar açılır, bir sonraki seçime kadar kim gemiye kaptanlık edecekse karar verilir. demokrasi budur. kaptanı beğenmeyince gemiye zorla el koyacaksan o gemiyi er ya da geç batırırsın içindeki sen dahil herkesle beraber. Biz diyoruz ki, başımızda bu sizin taptığınız kişi bu ülkeyi siz-biz olarak ayıran kişi. Gemi gidiyor iyi hoş.Ama geminin hangi rotayı izlediğini hangi yöne gittiğini bilen yok.Bizde gittiğimiz rotanın yanlış olduğu bir an önce sizinde uyanıp en azından sorgulamanız gerektiğini söylüyoruz. Ekonomik göstergeler size göre doğru, İşssizlik size göre az, Sizin Türkiye'niz de hiçbir problem yok. Peki Bizim Türkiye miz de ? Bakıyorsun işssizlik rekor,Ekonomi alt-üst,esnaf kan ağlıyor,10 dükkandan 4ü kapanıyor.Çiftçi artık anasına bile sövülse sesini çıkaramıyor. Yatırım yok,belediyelerde yolsuzluk artık alanen yapılıyor. Malı mülkü zaten sattık elimizde kamuya ait birşey kalmadı e gelen parayıda lale dikimine harcadık. Bak laikliğin sarsılmasına devletin temeline vurulan kazmalardan bahsetmiyorum bile. Bizim Türkiye'miz böyle sam.Sizinkine nasıl dahil olunur biliyoruz ama bizler değerlerimizi koruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 o dediklerinin hepsinin alasını ecevit yaptı, bu mantığa göre ben de darbe istemeliydim ülkenin canına okuyor diye. ama bu işler öyle yürümüyor, hatta tam tersine zorla el koymaya kalkılırsa halk mecburen buna karşı koyana destek verir. ki genel seçimlerde bunu gördük, e-muhtıranın yararı değil zararı oldu hükümetin değişmesini isteyenlere. bunu anlamanız lazım. laikliğe de birşey olduğu yok ama demokrasiyi yıkmak için aktif çaba gösteriyorsunuz. demokrasi zaten laiklikle beraber olur ama laikliğin demokrasisiz anlamı yok. başın açık, zihnin kapalı gezmişsin, ne anladık ondan? zihin açık olacak, başını kapayıp kapamama sana kalacak. dünyada en ileri, herkesin huzur içinde beraber ama kendi fikrine göre yaşamasına müsaade eden sistem budur. herkes kafasına göre bu tekere çomak sokarsa zaten anlamı kalmaz o sistemin. ülkede demokrasinin olgunlaşması için vatandaşlarının da olgunlaşması lazım, sadece belli bir görüş iktidardayken müdahale edilemeyecekse zaten o sisteme demokrasi denmez, tek parti iktidarı denir ki burun kıvrılan monarşiden pek farkı yoktur işleyiş olarak. babadan oğula değil de başkandan başkana geçer yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sivil toplum örgütleri aracılığı ile anayasal kurallar çerçevesinde eylem yapan insanları baskı altına alıyorlar,göz altına alıyorlar,bu saatten sonra sivil olarak kim eylem yapmaya cesaret edebilir? Bazılarının burdaki boş yorumları Zaman ve türevleri ile aynı düşüncede olan zihniyete daha çok malzeme veriyor bence,kendilerini zeytinyağı gibi yukarı çıkarmalarına imkan tanıyor hatta bazı birşeyleri savunduğunu sananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 işte gizli saklı yasadışı örgütlenmelere bulaşmak yerine yasa çerçevesinde haklarıyla yetinse herkes böyle durumlar çıkmayacak. siz gerçekliğini kabul etmiyorsunuz tabii ama zaman içerisinde göreceğiz kim neler yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Gizli saklı örgüt yerine cumhuriyet mitinglerini düzenleyenlere neler olduğunu gördük yazıyorum sen hala gizli saklı eylem yerine sivil miting yapsalardı ya yazıyorsun,sana başka bir şey demiyorum. Birileride darbe olsun falan yazmış ,onları ciddiye alıp bazı hukuksuzlukları haklı çıkartmaya çalışan yazılarınız gerçekten darbe olsun diyenler kadar gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 her yargılanan suçlu çıkacak diye bir kaide yok, zaman içerisinde göreceğiz demişim zaten. her içeri alınanı suçlu görmüyorum şahsen ama buradaki çoğu kişi her alınanı masum diye kabul ediyor. davalar sonuçlanınca göreceğiz hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 İçeri alınış şekilleri,bu esnada yapılan hukuksuzluklar bu ülke insanının çıkıp sivil bir şekilde tepkisini koymayı engelleyici/korkutucu şekildeydi,bunların hakkını kim nasıl alacak merak ediyorum,böyle şeylerin telefaside nasıl oluyorsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 asılan yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar