Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSMobile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galatasaray Kulübü ile Avea'nın birlikte hayata geçirdiği GSM operatörü Galatasaray Mobile'ın dün bir basın toplantısıyla lansmanı yapıldı.

Reklamlarını seyreden oldu mu? Ne düşünüosunuz?
Mesaj tarihi:
taraftarlari duduklemek icin yeni bir sacmalik
fenerli cep telefonu galatasarayli klavye besiktasli terlik diye oyle bir dudukluyorlarki offff
prezervatif bile cikardiydi sanirim bu herifler
Mesaj tarihi:
ticari zeka olarak diyorsan, cevabım kesinlikle.

ama burada dediğim sadece kronolojik bi dizimden ibaret. piyasayı farkketiler ve girdiler, diğerleri de piyasanın farkına vardı. tatlı geldi ki giriyorlar işte.

gerçi ben getirisinin taraftar kart ve türevleri kadar çok olacağını zannetmiyorum
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ama burada dediğim sadece kronolojik bi dizimden ibaret. piyasayı farkketiler ve girdiler, diğerleri de piyasanın farkına vardı. tatlı geldi ki giriyorlar işte.

gerçi ben getirisinin taraftar kart ve türevleri kadar çok olacağını zannetmiyorum

gs ve fener aynı anda başvurdular bu iş için, yani gs fenerin yaptığı işi gördü de sonradan bu işe girdi gibi bişey yok ortada.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

gerçi ben getirisinin taraftar kart ve türevleri kadar çok
olacağını zannetmiyorum

lisanslar aynı anda alındı, yalnız bizim reklam çekimleri uzun sürdü afaik.
Mesaj tarihi:
Cok kazik yalniz tarifeler.Almak istesemde alamam ki bu tarifelerle.Alirim da kullanamam daha dogrusu =) Ille de takima destek oluncaksa gider forma alirim , hic olmazsa giyerim =)
Mesaj tarihi:
Bu hatların öğrenciye veya kurumlara yönelik olmadığını düşünüyorum; zira onların avantajlarını bırakıp kimse geçmez kolay kolay. Daha çok cep telefonunu fazla kullanmayan veya maaliyetine önem vermeyenler geçecekti.
Mesaj tarihi:
"arkadaşlık, dostluk, mıymıylık, çiçek toplamak... bunların hepsini gs'da öğrendim. testesteron namına iki gram hücrem yok!"

futbol kabile savaşıdır. bırakalım bu ayakları pls.
olmamış.
  • Yeni Oluştur...