MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Galatasaray Kulübü ile Avea'nın birlikte hayata geçirdiği GSM operatörü Galatasaray Mobile'ın dün bir basın toplantısıyla lansmanı yapıldı. Reklamlarını seyreden oldu mu? Ne düşünüosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 avea'nın çok dandik bir operatör olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 reklamlar 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 taraftarlari duduklemek icin yeni bir sacmalik fenerli cep telefonu galatasarayli klavye besiktasli terlik diye oyle bir dudukluyorlarki offff prezervatif bile cikardiydi sanirim bu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xytin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 http://www.gsmobile.com.tr/ Offişıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 fenerden sonra beşiktaştan önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 dasaaa said: fenerden sonra beşiktaştan önce... yani en büyük fener öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ticari zeka olarak diyorsan, cevabım kesinlikle. ama burada dediğim sadece kronolojik bi dizimden ibaret. piyasayı farkketiler ve girdiler, diğerleri de piyasanın farkına vardı. tatlı geldi ki giriyorlar işte. gerçi ben getirisinin taraftar kart ve türevleri kadar çok olacağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 nokta yapayim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 reklamlar 10 numara pzts günü kontorlu turkcell hattımı iptal ettirip bi adet alıcam gs hattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 dasaaa said: ticari zeka olarak diyorsan, cevabım kesinlikle. ama burada dediğim sadece kronolojik bi dizimden ibaret. piyasayı farkketiler ve girdiler, diğerleri de piyasanın farkına vardı. tatlı geldi ki giriyorlar işte. gerçi ben getirisinin taraftar kart ve türevleri kadar çok olacağını zannetmiyorum gs ve fener aynı anda başvurdular bu iş için, yani gs fenerin yaptığı işi gördü de sonradan bu işe girdi gibi bişey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 dasaaa said: ticari zeka olarak diyorsan, cevabım kesinlikle. ama burada dediğim sadece kronolojik bi dizimden ibaret. piyasayı farkketiler ve girdiler, diğerleri de piyasanın farkına vardı. tatlı geldi ki giriyorlar işte. gerçi ben getirisinin taraftar kart ve türevleri kadar çok olacağını zannetmiyorum lisanslar aynı anda alındı, yalnız bizim reklam çekimleri uzun sürdü afaik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Cok kazik yalniz tarifeler.Almak istesemde alamam ki bu tarifelerle.Alirim da kullanamam daha dogrusu =) Ille de takima destek oluncaksa gider forma alirim , hic olmazsa giyerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bu hatların öğrenciye veya kurumlara yönelik olmadığını düşünüyorum; zira onların avantajlarını bırakıp kimse geçmez kolay kolay. Daha çok cep telefonunu fazla kullanmayan veya maaliyetine önem vermeyenler geçecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 "arkadaşlık, dostluk, mıymıylık, çiçek toplamak... bunların hepsini gs'da öğrendim. testesteron namına iki gram hücrem yok!" futbol kabile savaşıdır. bırakalım bu ayakları pls. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 fb reklam çekiminde başarısız oldu diye çemkirmeyin gs'ye fdsg. çok iyi olmuş reklam. 3 ayda 100 kontör bitiremediğim hattımı taşırım ben gsm'ye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Galatasaray taraftarları arasında olumsuz pek bir şey duymadım reklam hakkında; sırf Yiğit Şardan'a kılız diye laf atmayalım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 reklam iyi, gs'liyim, hayatta almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben fonksiyonunu çözemedim yalnız. onlar ne kazanıyor, üye olan ne kazanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Reklam çok bariz Adidas reklamı taklidi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar