Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 pc versiyonu bugun steamde satilmaya baslaniyo. xboxcilar cok ovuyolardi, puzzle platformerda ne olabilir ki diyodum, ama demosunu oynayinca fikrim degisti tamamen. her leveli cok ince tasarlanmis, gordugum en saglam level designa sahip oyunlardan. ilginc, huzunlu bi hikayesi var. oyunun oynanisi cok yaratici. tam oyunun olayini kavradim bundan sonra boyle gider bu oyun diyosunuz, bambaska bi ozellik cikiyo butun oyun anlayisiniz bi anda degismek zorunda kaliyo. kesinlikle denenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 e link mink ss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 cok zor yahu, oynuyorum sabahtan beri ama bazi puzzlelar cidden acaip zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 oyunu bitirdim, inanilmaz bir sonu var, hikayeyi falan olaylari anlayinca resmen ABO diye kaldim haha. supermis oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 amma zormuş abi bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Oyun çok güzel, müzikleri falan çok güzel, hikayenin başlarında bir olay yok ama belli yani dallanacak budaklanacak ama çok zor be arkadaş. Yarım saat kurcaladım yok yani, hiç kafam da basmaz böyle oyunlara zaten. Bıraktım öyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Demoyu burdan indirebilirsiniz. Oyun çok güzel görünüyor da demodaki ilk bulmacayı bile çözemedim resmen youtubedan baktım. Çok kastırır bu bide ilişkiler üzerinden yürüyen modern zaman masalı konsepti böyle kekremsi bi tad bıraktı ağzımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sonu icin kasmaya deger. oynayip "EAH YETER BIRAKIYORUM" derseniz bile bir yerden videosunu bulup izleyin, sonu cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 msn nin açık olsun, yarın takıldıkça sorarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 müzikleri filan çok müthiş bi oyun ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Oyy bu ne efsane oyunmuş, böyle bi atmosfer yok başka oyunda heralde. Çok hoşuma gitti, HoMAM3 oynuyo gibi hissettim, alıyorum direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 guide / video / walkthrough falan okumayin, izlemeyin. oyunun tadi bulmacayi cozmekle geliyor. ASIRI zor diil zaten, biraz zaman verince cevabini bulabiliyorsunuz. Ben bazi bulmacalarda bir saat falan harcadim, ama degdi. Verdigim paraya kesinlikle deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 oyunun full sürümünün boyutu 140mb mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 çok müthişmiş oyun,fena sardı (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sonuna gelen yok mu yahu... sonunu tartisalim artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Peki azmo spoiler vermeden şeyi söylesene, oyunun olayı ilişkiler ve modern hayatın kaybettirdikleri vs. üzerine mi? Böyle klişelere daldıysa hiç para vermiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bazi jumplarda moblarin ustunden ziplamak sart mi oleyse kasmicam cunku puzzle felan deil urastirici maryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Evet şart. Ne kadar yüksekten mobun üstüne zıplarsan o kadar geri yükseliyosun falan öyle kuntin olayları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 oyunun sonuna geldim gectim bile :P ama spoiler vermek istemiyorum spoiler tagi kullansam bile utanmadan bakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Anubisath said: oyunun full sürümünün boyutu 140mb mı? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 BonePART said: bazi jumplarda moblarin ustunden ziplamak sart mi oleyse kasmicam cunku puzzle felan deil urastirici maryo sart, ama puzzlein parcasi islevi goruyolar (gelis hizlari pozisyonlari falan oyunun zaman manipulasyonunu kullanarak bulmacalari gecmek icin ayarlanmis). duz yolda giderken oyuncuya is olsun diye maryo tarzi bos eleman gelmiyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 maryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 klise degil ya konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 konusu müthiş bence ya. sevgilim bitirince bi kötü oldu bişey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 prenses öbür kalede deyince sinirim bozuldu benim kapadım. marioyuda hiç sevmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar