Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE'nin yeni oyuncağı

Mohi

Öne çıkan mesajlar

İşine gelince dersin ki: "ne yapsaydım, camı çatlak Kartal ile mi gitseydim?" işine gelmeyince dersin ki "krizdeyiz, fazla masraf yapamam".

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11415254.asp?yazarid=249&gid=61

Uçun efendiler

Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana...

Başbakan’a yeni uçak alındı.

*

Sen aklını başına almazsan, uçak da alırlar, uzay mekiği de... Hatta böyle lokum gibi milleti bulmuşlar, ben olsam, kıpraşma derim, direkt sırtına binerim.

*

Bazı yalakalar da diyor ki:

"Şahsına almadı, milletin malı."

Madem milletin malı...

Sana teklif ediyorum:

Binsene hadi o uçağa!

*

Bavul olarak bile binemezsin.

*

Aslına bakarsanız...

Alınmış uçağın davası olmaz.

Muhalefet de, "Bugün o uçar, neme lazım, yarın öbür gün bakarsın ben uçarım" diye düşünerek, sesini çıkarmaz.

Dolayısıyla, demem şu...

*

Savarona’yı da alın!

*

Abartma veya kinaye manasında söylemiyorum... Yürekten söylüyorum.

Onbinlerce makam Mercedes’i, OBA helikopteri, ATA uçağı, ANA uçağı, GAP uçağı, DAP uçağı olan Türkiye’nin devasa filosuna bi tek Atatürk’ün yatı mı fazla?

*

Dolmabahçe’deki ölüm döşeğine taşınırken, kamarasına son kez bakmış ve "Bir çocuğun, oyuncağını bekler gibi heyecanla beklemiştim onu... Mezarım mı olacaktı?" demişti...

Yatağı var orada.

Kütüphanesi var.

Anıları var.

Geri alın.

*

Hepiniz binin sonra... Razıyız.

*

Bu milletin seve seve ödeyip, hakkını helal edeceği tek fatura odur çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
zengin babanın şımarık çocuğu gibi olmuş biraz.

keşke bu paraları güneş enerjisiyle elektrik üretilmesine, su arıtılmasına, geri dönüşüm projelerine felan harcasalar.
en azından hayırlı bir iş yapmış olurlardı.

bu dediğini(su arıtma ve kanalizasyon kısmını) antalya belediye başkanı bekir kumbul yapmıştı.halkımız hiç bir hizmet üretmedi diye menderesi seçti.halkımız genelde gözle görülür hizmetleri istiyor.uçak almak bir hizmet değil fakat ülkemizin zenginliğini gösteriyor.çok kişi gurur duymuştur.başbakanım en iyisine layık demiştir.yoksa güneş enerjisi su arıtması felan hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:
bugün uçağını beğenmeyen yarın karısını beğenmez.

tööbe de bre zındık tööbee!!! titre ve kendine gel, haddini bil pis kaafür!
sen nasıl lakırdı ediyosun ööle padişah efendimiz hazretleri ve cezveleri emüne sultanın aşk hayatları hakkında!!
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
Karag8z said:
bugün uçağını beğenmeyen yarın karısını beğenmez.

tööbe de bre zındık tööbee!!! titre ve kendine gel, haddini bil pis kaafür!
sen nasıl lakırdı ediyosun ööle padişah efendimiz hazretleri ve cezveleri emüne sultanın aşk hayatları hakkında!!

Tiz ergenekon 432314123 dalgada kellem vurula!
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
LathspeLL said:
Sam said:
camı çatlak kartal ile abd'ye gemiye binip gitse ona da bir laf bulunurdu ki, np.

Kardesim siz belamisiniz, nesini gidin be. Bunu bile savunuyorlar ulan.

Savunmuyor sanki, ne yapsa kusur buluyorsunuz diyor :)

türkçe anlamıyorlar onun farkındayım da hangi dilde anlayacaklarını söyleseler bari, net'ten filan çevirtmeye razıyım.

hakikaten bravo yani, o yazdığımdan onu anlamayı nasıl becermiş. sen doğru anlamış olmasan cidden aynı dili konuşmuyoruz sanacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Erdoğan, Obama’dan ve Brown’dan daha mı gamsız?

Dünyanın en büyük ekonomisine sahip ABD’nin Başkanı, Beyaz Saray’a alınması planlanan helikopterin alımından vazgeçti.
Yine dünyanın en gelişmiş ülkelerinden İngiltere Başbakanı Gordon Brown, yeni bir özel jet almaktan vazgeçti.
Bizim Başbakan ise, kriz-mriz umursamadan, filosuna dördüncü uçağı ekledi.
Bunun ülkeye maliyeti 61 milyon dolar oldu!
Diyeceksiniz ki “Biz ABD’den ve İngiltere’den daha mı zenginiz, yoksa Başbakanımız mı çok gamsız?”
İkisi de değil!
Sadece, bizim kamuoyumuz çok tepkisiz...
Obama da Brown da kendiliklerinden vazgeçmediler o lükslerden... Medya tüm gücüyle bastırdı, sivil toplum örgütleri ayağa kalktı, halk tepki gösterdi; onlar da geri adım atmak zorunda kaldı!
Bizde ise; bir yazı ben yazdım, birkaç yazı Necati Doğru... Bir de Meclis kürsüsünden Baykal itiraz etti...
Başka tepki gösteren oldu mu?
Tamam; Başbakan’a kızın da...
Suçun büyüğünün kendinizde olduğunu da unutmayın!

Öbür topikte Mustafa Mutlu'nın yazısını okurken bi de buna denk geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...