Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Odama kapadim kendimi agladim, facebookta bulabildigim, bunlar izlenirmi kro isi dedigim bütün siir videolarini izledim. Suan bithap düsmüs haldeyim. O beni sevmiyo ama ben seviyorum. Caresi olmayan hastalikli bi ask. Aglayabilenlerdenim ben ama buna ragmen rahatlayamiyorum. Mahfoldum ben.. Disari cikip hava alsam iyi gelir belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 emin ol gelmicek. daha da çok daralacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 seni çok iyi anlıyorum nedense :( yazıyı okuduğum an böyle içim acıdı :(:(:( hava al cık dışarı kafanı dağıt. düşünmemeye calış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 uyu.. hatta sız.. en mantıklısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 o videolar cidden saçma yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 seni sevmeyen biri için bu kadar üzüntüye gerek yok. salla. 4S hatta. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Yeni birileri ile tanışman lazım. Herkesle iletişimini kes, git yeni bi ortama gir. Tek başına bara gitmek işe yarıyor diyorlar daha denemedim :) Ama yenisi gelmezse eskisini unutamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kaç kere geçtim bu yollardan ne ara ne sor ne feyzbukuna falan bak numarasını da sil geçer 1 aya maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://profile.ak.facebook.com/object3/1363/6/n54317220611_194.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 21 gün ritüeli uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 @roket adam Bu mantikli gibi @GwindonSurion abi bilsen ayni sinifta oldugumuzu. Sali kurs basliyo ayni sinifta 3 ay geciricez. Haftada 5 gün günde 5 saat. Yakinlarimdan da uzagim burda. Zor cidden zor. Hava cok güzel. Cimlere uzanip müzik dinlemekten baska alternatif görünmüyo suan icin. Kimseye böyle aci vermesin, "aciyi kim veriyosa"! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 obsesifik said: uyu.. hatta sız.. en mantıklısı.. önce de 2 şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Yeni biriyle tanışıp yakınlaşman gerekiyo en kısa zamanda.. Olmassa da 2-3 hafta sürüncen en kötü sonra unutucaksın.. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 içki iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bağlanamamak daha kötu bence şanslısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yenisini bulana kadar geçmiyo o his evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 feridun düzağaç - uykusuza masallar. bu durumlar için 10 numara albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 dersten önce masturbasyon yap. ciddi söylüyorum yaşa göre değişir tabi ergenlikte genelde hormonlar aşık eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bi dışarı çık hava al arabayla gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Erkek arkadaşlarınla takıl, en iyi tedavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Çok acıyacak buna hazırlıklı olman lazım,çünkü görmemen konuşmaman ve ondan haber almaman yani onu unutman gerek,ama aynı sınıftasın ve sürekli onunla alakalı bişeyler olucak yada sana öyle gelicektir. Birde ben bişeyi anlamadım,bu platonik bir aşk mı yoksa çıkıyordunuz da o ayrılmak mı istedi platonikse bunu kendini motive etmek için kullanmaya çalış o zaman acımaz,azar azar muabbet etsen bile sana iyi gelir yok ayrıldıysanız,yanlız kalmıcaksın sürekli arkadaşlarınla olucaksın ve onunla gittiğiniz yerlere arkadaşlarınla gideceksin biraz zaman geçince senin için sıradanlaşır ve kurtulursun kural hep aynı aslında eğe onun için bu kadar kolaysa senden ayrı kalmak ,değmezmiş senin için de bu kadar kolay olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Kendi kafanda kızı bitirene kadar sana huzur yok. Bunu böyle kabul et. Başka naparsan yap değişmicek. O yüzden kendini hatundan soğutmaya bak. Kötü yönlerini bul. Olmadı kendi kendine kötü yön yarat. Yok yani başka çaren. Her gün göreceğine göre işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yokmuş gibi davran en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 o herzaman olmuyo işte yokmuş gibi davranmak arada bakıyosun falan aklın takılıyo hele bide göz göe geldimi of ki ne of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 aynı şeyi yaşadığımdan bliyorum,zaman dışında hiç bir şekilde tamamen geçmez görmezden gelmek en aza indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar