Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baglanmak feci bisey

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Odama kapadim kendimi agladim, facebookta bulabildigim, bunlar izlenirmi kro isi dedigim bütün siir videolarini izledim. Suan bithap düsmüs haldeyim. O beni sevmiyo ama ben seviyorum. Caresi olmayan hastalikli bi ask. Aglayabilenlerdenim ben ama buna ragmen rahatlayamiyorum.

Mahfoldum ben..

Disari cikip hava alsam iyi gelir belkide.
Sosyal ağlarda paylaş

@roket adam
Bu mantikli gibi

@GwindonSurion
abi bilsen ayni sinifta oldugumuzu. Sali kurs basliyo ayni sinifta 3 ay geciricez. Haftada 5 gün günde 5 saat.

Yakinlarimdan da uzagim burda. Zor cidden zor.

Hava cok güzel. Cimlere uzanip müzik dinlemekten baska alternatif görünmüyo suan icin.

Kimseye böyle aci vermesin, "aciyi kim veriyosa"!
Sosyal ağlarda paylaş

Çok acıyacak buna hazırlıklı olman lazım,çünkü görmemen konuşmaman ve ondan haber almaman yani onu unutman gerek,ama aynı sınıftasın ve sürekli onunla alakalı bişeyler olucak yada sana öyle gelicektir.

Birde ben bişeyi anlamadım,bu platonik bir aşk mı yoksa çıkıyordunuz da o ayrılmak mı istedi

platonikse bunu kendini motive etmek için kullanmaya çalış o zaman acımaz,azar azar muabbet etsen bile sana iyi gelir

yok ayrıldıysanız,yanlız kalmıcaksın sürekli arkadaşlarınla olucaksın ve onunla gittiğiniz yerlere arkadaşlarınla gideceksin biraz zaman geçince senin için sıradanlaşır ve kurtulursun

kural hep aynı aslında eğe onun için bu kadar kolaysa senden ayrı kalmak ,değmezmiş senin için de bu kadar kolay olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...