Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=E87KtCdcAxM Döverim ben bu adamları. Dünya para verdim, DirectX10 aldık 11 diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Valla zaten 1.5 senedebir yenisi duyurulur/cikar. daha kartlar dx10 u adam akilli beceremiyor, uzulmeye hacet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 daha yazılımsal olarak 10 a geçmedim. 11 nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 lol bi durun ya, funcom conana daha dx10 desteği verecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 said: directx compute shader does fft calculations.. http://forum.paticik.com/read.php?62,3962787,page=1 ahuahauhauah seneler önce bi demoscene partisinde elemanın birisi deniz ve dalga modelleri ile harika bi proğram çıkarmıştı. aslında bulursam bi bakaym lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 90'larda fosur fosur arka arkaya çıkarıyorlardı ki, şimdi yavaş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 iyide o zamanlar dx10 sadece vistada calısacak, dx11 bilmemne karatı gerektiricek gibi şeyler yoktu. os değiştirmeden hardware değiştirmeden dx değiştirebiliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 öf artik dx 11 e yükleneceklerine, beni half life 2 yi dx 7 ile oynatmasın önce FPS istiyoruz Hızlansın aksın oyunlar istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bizdeki directx in kaç olduğuna nerden bakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 dxdiag yaz çalıştır'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Aklıma Call of Duty 2 geldi şimdi. Ben opengl oynarken (windows olmadığı için) millet süper kartlarda config kasıp dx7 de 333 fps sabit almaya kasardı. FPS oyunlarda fps gerekiyor x-) opengl de, 24 mart'ta 3.1 i duyurmuş. Daha opengl 3.0 tam oturmadan... Bir grafik firması da realtime raytracing konseptini kendi opengl extensionlarıyla kasmaya çalışıyor. Nereye kadar gidecek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 uygun örnek bulamadım da teknoloji teknoloji için gelişiyor, grafiğin herşey olmadığını anlayan çok az oyun firması var. bu sebepten dolayı source benim için cryengine den daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ne alaka Cryengine ile de aynı kıvamda oyun yapılabilir. Cryengine oyunları deseymişin bari. :P Valla şu video beni duygulandırdı :P senelerdir düzgün su yapmalarını istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 red alert 3 daki sular güzel be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 (: eet güzel ve dx9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bence artık su yapabiliyorlar gayet. hatta bu videodan ben hiç haz etmedim.. Bu suyu yapmak için hiçte dx11 gerekmiyo efenim. şu anda da yaparlar. kandırıyor bunlar bizi valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 heh ne diyorsunuz bu denize gömmüşler resmen eski suları. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar