-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kontör yüklemek için alınan kontör kartlarının arkasındaki gri-metalik renklerde ve kazındığında altında gözüken numara sayesinde telefonunuza kontör yüklemenizi sağlayan o grimsi renkteki bölgeyi numara ortaya çıkmasına rağmen sonuna kadar kazıyorum. oh be, yıllardır içimde kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben bi kere aldım kontör denedim denedim olmuyo gittim telsime orda çalışan kıza bu olmuyo numara hatalı diyo edim kız aldı kartı en baştaki rakamın üstünü kazıdı hiç bişey demeden bana uzattı ya işte hayat zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hiç kontor yüklemedim yıllardır faturalıyım nasıl bi duygu bilmiyorum saygılar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 geçenlerde 'Takıntılarınız' diye bi bölüm vardı keşke oraya açaymışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben kontörlüyüm ama 1-2 ayda falan anca bitiyor selam ben sina sosyal hayatım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Benim hiç bitmiyor lan sdfssdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sinad said: hiç kontor yüklemedim yıllardır faturalıyım nasıl bi duygu bilmiyorum saygılar :p alın bunu içeri !11 la hiç faturalı hattım olmadı benim *fonda küçük emrah müziği* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben dayanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 aferim sana :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 faturalı daha ucuz evet hepimiz biliyoruz. Ama hangimiz onu insan gibi kullancak kadar iradeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hepsini kazimadigim zaman kendimi sonuc odakli zeki bir baba gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sinad said: hiç kontor yüklemedim yıllardır faturalıyım nasıl bi duygu bilmiyorum saygılar :p Bende öyleydim sonra bi de trkcell aldım hatunla mesajlaşmak için o zaman öğrendim kntr yüklemeyi ama onu da kredi kartına talimat verdik onla da uğraşmadım. Hoş bi uğraş olsa gerek al kazı vs :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 pogodi said: ben bi kere aldım kontör denedim denedim olmuyo gittim telsime orda çalışan kıza bu olmuyo numara hatalı diyo edim kız aldı kartı en baştaki rakamın üstünü kazıdı hiç bişey demeden bana uzattı ya işte hayat zor ben de aynısını son rakamda yaşamıştım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Kontör ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 -Deno- said: kontör yüklemek için alınan kontör kartlarının arkasındaki gri-metalik renklerde ve kazındığında altında gözüken numara sayesinde telefonunuza kontör yüklemenizi sağlayan o grimsi renkteki bölgeyi numara ortaya çıkmasına rağmen sonuna kadar kazıyorum. oh be, yıllardır içimde kalmış. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 3 ayda bi 250 kontor yüklüyodum artık 150 yüklüyorum aynı hesaba geliyo çok güzel oluyo avea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 telefoncuya numaramı yazıom parasınıda bırakıom. 5 dk sora yüklendi die mesaj geliyo. onlara kazıttırıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kız olmak böyle bişe işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 adamınbiri said: 3 ayda bi 250 kontor yüklüyodum artık 150 yüklüyorum aynı hesaba geliyo çok güzel oluyo avea 15 dakkası 1 kontor telsimde. oraya geçme zamanı geldi sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kredi kartından yüklüyorum direk, kazıma çilesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar