Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dayanamıyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kontör yüklemek için alınan kontör kartlarının arkasındaki gri-metalik renklerde ve kazındığında altında gözüken numara sayesinde telefonunuza kontör yüklemenizi sağlayan o grimsi renkteki bölgeyi numara ortaya çıkmasına rağmen sonuna kadar kazıyorum.

oh be, yıllardır içimde kalmış.
Mesaj tarihi:
ben bi kere aldım kontör denedim denedim olmuyo gittim telsime orda çalışan kıza bu olmuyo numara hatalı diyo edim kız aldı kartı en baştaki rakamın üstünü kazıdı hiç bişey demeden bana uzattı ya işte hayat zor
Mesaj tarihi:
sinad said:
hiç kontor yüklemedim
yıllardır faturalıyım

nasıl bi duygu bilmiyorum

saygılar :p

alın bunu içeri !11

la hiç faturalı hattım olmadı benim

*fonda küçük emrah müziği*
Mesaj tarihi:
sinad said:
hiç kontor yüklemedim
yıllardır faturalıyım

nasıl bi duygu bilmiyorum

saygılar :p

Bende öyleydim sonra bi de trkcell aldım hatunla mesajlaşmak için o zaman öğrendim kntr yüklemeyi ama onu da kredi kartına talimat verdik onla da uğraşmadım. Hoş bi uğraş olsa gerek al kazı vs :D:D
Mesaj tarihi:
pogodi said:
ben bi kere aldım kontör denedim denedim olmuyo gittim telsime orda çalışan kıza bu olmuyo numara hatalı diyo edim kız aldı kartı en baştaki rakamın üstünü kazıdı hiç bişey demeden bana uzattı ya işte hayat zor

ben de aynısını son rakamda yaşamıştım =/
Mesaj tarihi:
-Deno- said:
kontör yüklemek için alınan kontör kartlarının arkasındaki gri-metalik renklerde ve kazındığında altında gözüken numara sayesinde telefonunuza kontör yüklemenizi sağlayan o grimsi renkteki bölgeyi numara ortaya çıkmasına rağmen sonuna kadar kazıyorum.

oh be, yıllardır içimde kalmış.

aynen
  • Yeni Oluştur...