Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ya gozunu seviyim GSYH yazısını görmek bile istemiyorum. makro ekonomi hocası olucak kamil geldi soruları verdi dedi ki kitabımda var bu soruların cevapları bulun dedi. gittim herifin kitabını aldım. cevapların hepsını buldum. ezberledim yaladım yuttum kağıdı bütün çıkardım sınavda aynısının tıpkısını yazdım. sonuç = DF. ulan zaten ilk dönemden ortalama düşük dahada düşür ooh imbalar imbası.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 pazartesi çok önemli bi sınavım var. kalırsam depresyonlardan depresyon beğenicem. otomatikman 1 sene.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 pazartesi sosyal bilgiler sali analitik geometri carsamba felsefe persembe iktisat ve makrometri cumada autocad sinavim offff hicte calismadim :(
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çok korkuyorum ya. valla boku yediğim hiç bu kadar bariz olmamıştı.
escape Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 şurda zırlayacağınıza çalışın arkhadaşım
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 saat 14:00'da finalim başlıyor. saat 14:00'da cenazem de başlıyor. gogo 21 temmuz büt, yemişim böyle işi ya
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yarın sabah 09:00 da okulda olmam gerekiyor.. tek ders sınavı ve ders ekonomik göstergeler II ve zat-ı âlileri kol gibi.. e ben akademi kariyerden de vazgeçmeme ve yarın sabah olabilecek sele rağmen nedne sınava gidiyorum? bilmem.. belkide sonuna kadar mücadele etmedim dememk içindir çalışmadım.. zaten çalışacak adam gibi not yok hep yoruma dayalınotlarım var ama adam bana kalkıptürkiyenin 2002-2009 yılalrı arası merkezi yönetim bilanço dengesini hesaplayıp bunu da gsmh ya oranlamamı isterse.. sittin sene yapamam.. ama hazır yapılmışının rakamsal cevapları var onları ezberleyip tıkır tıkır yazmayı düşünüyorum açıkcası.. ha kalırsam.. kalayım.. siterler işim var zaten çalışıyorum hani şu anda akademik bir alışma yapmak benim işime de engel olur o yüzden çok çok istiyorsam eğer 5-6 yıl sorna giderim şansımı tekrar denerim kaldı ki doktoraya yterlilik sınavını vereceğim bile meçhul şu anda böyle işte.. ama öğrencilik bitmeden bir paso alsaydım :(
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sınavdan sonra öğrenci belgesi al eahu.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ehehe yarın biri final biri vize olmak üzere 2 sınavım var.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Yarın mat2 vizesi sanırım iyi not alıcam H U N H A R C A
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sonuçları açıklanınca; hoca, "huuuunharcaaaaa" diye bağırıp hareket çekse sınıfın önünde sence de hoş olmaz mı? kalınca verecek cevabın olur en azından. "olm hoca böyle böle yaptı" dersin
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 huun said: sonuçları açıklanınca; hoca, "huuuunharcaaaaa" diye bağırıp hareket çekse sınıfın önünde sence de hoş olmaz mı? kalınca verecek cevabın olur en azından. "olm hoca böyle böle yaptı" dersin hocayı değil dayı sınavı H U N H A R C A
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Beyler çok kötü bişey oldu Sınavdan çıkınca polis ekipleri karakola aldılar beni. sınava H U N H A R C A tecavüz ettiğimden ötürü sdfghjk
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 :) yok ama ders çalışmaya başlicam şimdi, uplamak istedi canım.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aynen, 3 tane final kaldı. gerçi en babalar kaldı ama olsun. klasik 9'da kalkıp 12'de başlarım en geç tribine girip saat'i 3 ettim.
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ahah bende de ayni trip var su an deno dfgdfd.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 çok kötü bir şey ya. hani önceden programımı yapmamış olsam kesin mıçardım, çünkü oyun falan oynuyorum dalıyorum gidiyorum yani. gerçi böyle böyle 3.25 ortalama yaptım uluslararası finans gibi bir bölümde lol. nazar değmesin awwww yeah.
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aynı trip 12 den beri benimle birlikte.
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bende her saat icin bir sonrakinde baslarim diyip oyalaniyorum halen. 4.20 ise 5te baslarim felan diye diye gunu harciyorum halen sdfgds.
Öne çıkan mesajlar