reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yarin maliye sinavim var, ekonometri ertesi gun, cumada birlesik analiz sinavi var offf.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sınava sabah hazırlandım, 10 konu içindne 3 tanesini seçip birer soru yazacaktık.. ben bunu sınava 2 saat kala hazırladım.. zaten 40 dakika geç girdim sınava.. 15 dakikada verdim çıktım anlamadım.. sabah banyo yapmıştım ona yordum
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 o değilde yazında ders kasıcaz heralde hasudhausdh.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 5te önemli sınavım var ve kalıcam oley!
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 mukavemet 2 var yarın. şunu bi atlatsam zaten rahatlıycam, bu kadar sevimsiz bir ders görmedim ben. singülariteymiş, integrasyonmuş, tetmayermiş, ömrümü çürüttünüz lan bu dönem. d+ olsun benim olsun başka bi isteğim yok.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 çok net kooyamı lşektim ansımı yaptım sırada son sınav var ama saınrsam hikayemiz burda bitecek.. hoş daha zaman var da cumaya kadar.. kısmet nasip.. kütüphaneden 3 tne kitap aldım.. onalrı invceleyeceğim bugece ve yarın.. nasip
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Sondaj vr yarın 12 de. 13 konu var toplamda. Kalktı bi de bizi bürolara gönderdi öğrenelim diye. 50 üstünden adamlar puan verdiler hepimize. Bugün gittim odasına hocam yarın sınav falan dedim kadın demesin mi 50 üstünden giricekssiniz. Ana bacı.. Adam bana tam puan 50 verse bile kafadan 10 puan kırıcak belli. O zaman sınavı 90 üzerinden yap Allahsız
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 son finail Analitik Kimya Lab RIN RIN RIN RIn
cemss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bitti sınavlar hadi hayırlısı.hala finallerle boğuşan patilere başarılar dilerim.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yarın berbat bir sınav var. hem bu dönemin son finali, hem de üniversitenin.
forçen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 tam 12 saat kaldı son finalime ama ben daha çalışmaya başlamadım. inşallah başlıycam
-007- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 geçtim len, ohh şimdi önümde 2 sınav daha var
forçen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yok beceremedim çalışmayı. hiç çalışmadan kimya sınavına giricem artık napalım..
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 uyumadim saatlerdir kondansatordur gausstur kirsoftur falan beynim öldü resmen. Biyoloji bu mu? Biz fizikcilere gidip kurbaa kestiriyomuyuz arkadasim? Gidin bi banane elektrikten ya
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 son finalime girmeye gidicem birazdan. 3 te yattım 6 da kalktım. ambale oldum. keşke uyumasaydım. Allahım sen muaffak eyle yarabbim. herkeze Allah zihin açıklığı versin.
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 akışkanlar var 9da, çengel hoca her konudan soracakmış bakalım süre ne kadar olacak sınavda
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Vingthor said: uyumadim saatlerdir kondansatordur gausstur kirsoftur falan beynim öldü resmen. Biyoloji bu mu? Biz fizikcilere gidip kurbaa kestiriyomuyuz arkadasim? Gidin bi banane elektrikten ya Lan sokmadi adam sinava.24 saat oldu nerdeyse uykuszum. Bariz on saatten fazla calistim geldim sinava giremiyorum lan. Oglen gel dedi ya. Dakikalar gecmiyor. Kantindeyim direk yaticam bilardo masasinin uzerine
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 son sınavım. vize notumu bile bilmiyorum daha, 30+ sayfa text var önümde okunmayı bekleyen. sınav da 2 saat sonra gg. geçersem zergling kurban edicem
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 erucalavera said: akışkanlar var 9da, çengel hoca her konudan soracakmış bakalım süre ne kadar olacak sınavda nailed it!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sınav süresi 3 saatdi.. ekonomik göstergeler ya hani.. hoca verdi tabloları verdi 5 adet de soruyu.. neyse ğapzarlık yaptık 5 sorudan 3 tanesi yapılacak ama birinci soruyu yapmak şart koşuldu.. o 1. soruda da GSYH, tasarruflar, yatırımlar ve dış ticaret hareketleri hesaplanacak.. kopya mopya derken iyi geçti sınav.. sınavın sonunda tekrar kontrol ettim e haliyle rakamları bulduğum arkadaşdan farklı GSYH bulmuşuz (toplama çıkarma hatası hep standart sapma diyip geçiyoruz) net hata ve noksanları ayıkladıkdan sonra düzeltmeleri yapğıp teslim ettim bitti gitti şimdi oyun oynayacağım
Öne çıkan mesajlar