Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Hürriyet Gazetesi said: Daha önce canlı yayına türbanla çıkan Flash TV haber sunucusu Gökhan Taşkın, bu kez de yüzünü boyayarak kendini Obama'ya benzetmeye çalıştı. Gökhan Taşkın Obama'ya ' Yüzümüzü kararttık. 'İsteyenin bir yüzü kara vermeyen Obama' diyerek Türkiye için isteklerini sıraladı http://www.superpoligon.com/img/news/gokhan_taskin.jpg http://www.hurriyet.com.tr/_np/7754/7727754.jpg video: http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=10&vid=3276 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yayından önce piizleniyor mu adam napıyor arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Hazır Obama ile ilgili bi konu bulmuşken bir yenisini açmıyım dedim. Obama'nın Türkiye ziyareti için hatıra parası basılmış darphane tarafından ama para üzerindeki rölyefte yer alan tasvir Obamadan çok başka birisini anımsattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 istiyenin bir yüzü kara vermiyen zenci yada arap olsun.. gsdhufhdsfh apper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Phobos said: bizim darphane'dekiler fazla yetenekli değil herhal.. bu kim be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bill cosby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bushla Obama arası bişi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Çene - ağız - burun kombosu bana Tayyip'i anımsatmıştı ama Cosby hiç aklıma gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Absolut said: Bushla Obama arası bişi olmuş budur.. önce bush gelir diye hazırlamışlardr ama o zaman yetişmemiştir falan. sonra obama gelince.. "lam atılmasın işte" diyip üzerinden saç yontup burun değiştirmişler.. tamam mı? tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bu direk tayyip ya obama flm degil =) bu arada amma cok parasi pulu basildi obamanin ya hatira anisina sagda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 tam ci dabılyu buş olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 MasterHapLo said: Phobos said: bulent arınca benziyor ahuhsddaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 dasaaa said: Phobos said: bizim darphane'dekiler fazla yetenekli değil herhal.. bu kim be? nasıl döt yalıyacagımızı şaşırdık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 buş obama mix olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ulan nası bi ülkeyiz nası bi milletiz hala çözemedim bilemedim bu ne lan sadasgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 tayyipe benzettim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar