codmaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben halen giremiyorum :),şaka gibi sanki mmo oynuyoruz.Mail filan attım da,daha birşey demediler.Umarım şu DRM yi kaldırırlar da rahat rahat oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 offf tam rezil olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Radiance said: 9 martta razor cıkcak diye biliyorum noldu patladı razor da :D oyun çıktı ama kimse oynayamıyor lol pc de tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Single player bir oyun ancak böyle kepaze edilirmiş. Daha oyunu almadım, ama şu DRM olaylarını duydukça tüylerim ürperiyor. Bu nasıl bir para manyaklığıdır arkadaş. İki güne DLC'de gelsin tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nasil yahu adamların milyonlarca dolar yatırımlarını kepaze edenler yerine adamlara kızmak daha garip geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Milyonlarca dolar yatırım yapıp sonra bunu kepaze edeceklere karşı önlem almamış olmalarına ne demeli? Adamlar tamamen kendini düşünmüş işte. Biri satın aldıktan sonra ha oynamış ha oynayamamış farketmiyor onlara. Olan oyuncuya oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oyunu almayı planlıyordum ama şu rezilliği duyunca vazgeçtim.almıyorum lan yakında korsan çıkar nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 VashTheStampede said: Milyonlarca dolar yatırım yapıp sonra bunu kepaze edeceklere karşı önlem almamış olmalarına ne demeli? Adamlar tamamen kendini düşünmüş işte. Biri satın aldıktan sonra ha oynamış ha oynayamamış farketmiyor onlara. Olan oyuncuya oluyor. haha seni mi düşünceklerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bilmiyorum sadece bende mi oluyor ama aldığımdan beri "Establishing network connection.Please wait" ekranında kalıyor,o da şanslıysam.Normalde "cannot connect to ubisoft master servers" diyip kapanıyor direk. Ubisoft a 2,steam a 1 mail attım ama halen ne oyunu geri iade edebiliyorum,nede oynayabiliyorum. Süper koruma sistemi yapmış Ubisoft :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 suna bak, illegal oyuncu oyunu oynuyor yarisina geldi, ubisoft legal oyuncusunu kepaza ede dursun. sonra oyuncular orjinal almiyor bik bik bik. o oynadiginiz tam degil biz cok sey sakladik. bisey bisey. garip gurup ilkokul sacmaliklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bu oyunun da orjinalinden bahsedenler banlansın bölümden sam, ubisoft u protesto edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ubisoftun ilk dalgası değil bu zaten, yakında ea alır şirketi kovar hepsini sonra ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 pronoit said: VashTheStampede said: Milyonlarca dolar yatırım yapıp sonra bunu kepaze edeceklere karşı önlem almamış olmalarına ne demeli? Adamlar tamamen kendini düşünmüş işte. Biri satın aldıktan sonra ha oynamış ha oynayamamış farketmiyor onlara. Olan oyuncuya oluyor. haha seni mi düşünceklerdi? Evet yavrum beni düşünecekler tabi. WoW gibi bi oyun sırf adımız var diye çıkartıp sonra serverları dengesiz bir durumda bıraksa oyuncuları Blizzard'ı yıkar. Üstelik o online bir oyun. Normal şartlarda evde tek başına oynayabileceğin internet gerktirmeyen bir oyunda bunun olmasıysa bambaşka bir durum. Oyunu satacakalrsa oyuncuları düşünecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 codmaster said: Bilmiyorum sadece bende mi oluyor ama aldığımdan beri "Establishing network connection.Please wait" ekranında kalıyor,o da şanslıysam.Normalde "cannot connect to ubisoft master servers" diyip kapanıyor direk. . Bendede aynı durum var sanırım ubisoft un serverlarla alakalı. Bilen biri varsa bizi aydınlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Birde böyle gerzek bir olay var hep. Kopya koruması diye dangaloz dengesiz bir sistem çıkartıyorlar. Legal alan oyuncu kopya korumasıyla cebelleşip dururken kopya alan kişi koruma çat diye kırıldığından rahat rahat takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 pronoit said: VashTheStampede said: Milyonlarca dolar yatırım yapıp sonra bunu kepaze edeceklere karşı önlem almamış olmalarına ne demeli? Adamlar tamamen kendini düşünmüş işte. Biri satın aldıktan sonra ha oynamış ha oynayamamış farketmiyor onlara. Olan oyuncuya oluyor. haha seni mi düşünceklerdi? ahufdshufhs oyuncuyu düşüncek tabi lafa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ubisoft ve rockstar zaten oyunları pc'ye zar zor çıkartıyorlar konsollardan aylar sonra bir de bi dünya ayar veriyorlar. bir süre sonra hiç çıkartmamaya başlıyacaklar o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 DUrmaksizin oynadik donusumlu olarak. Ve ben bu kadar rezalet bir son olacagini dusunmuyordum. Vakit kaybi o kadar soyleyeyim hikaye super ilerliyor ama sonu rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sdeceokuyangenç said: pronoit said: VashTheStampede said: Milyonlarca dolar yatırım yapıp sonra bunu kepaze edeceklere karşı önlem almamış olmalarına ne demeli? Adamlar tamamen kendini düşünmüş işte. Biri satın aldıktan sonra ha oynamış ha oynayamamış farketmiyor onlara. Olan oyuncuya oluyor. haha seni mi düşünceklerdi? ahufdshufhs oyuncuyu düşüncek tabi lafa bak genç türk oyuncusunun oynadığı oyunun yüzde kaçı orjinal de seni düşüncek? he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Senin mantığa bakarsak orjinal oyunda sorun yaşayan tek ülke Türkiye... Genel bakarsan iyi olur konuya. Ki Türkiye'de yapılan orjinal oyun satışı 99-2000 yıllarına göre baya arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 VashTheStampede said: Biri satın aldıktan sonra ha oynamış ha oynayamamış farketmiyor onlara. @pro genç türk yüzdesi hede hödö dicene bi bak bakalım kimlerden bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Genç Türk oyuncusunun cebindeki parayı düşünmeleri lazım ondan sonra almıyorlar oyunları reröre desinler. Filmlerden çooook daha az bütçesi var o oyunların. Bir filmi sinemada izlemek 15 lira dvd almak 30 lira. Adamlar 150 mlyon dolar bütçeyi çıkarıyorlar. Sürümden kazanıyorlar çatır çatır. Şimdiye kadar yapılmış en pahalı 10. oyun sadece 40 milyon dolarken sen oyunları bu ekonomik durumu kötü olan ülkede 90 liraya satarsan kimse alamaz. Koysunlar dvd parasına orjinal oyun sürümden şu anda kazandıklarının 2 katını kazanırlar rahatça. Ama korsan reröre yapımcılar daima haklı. Tek gerçek vardır, müşteri daima haklıdır. Dediğim gibi film endüstrisindeki bütçelere, ürün fiyatlarına ve karlara bakın bir de oyun endüstrisine. Ondan sonra konuşun adam seni mi düşünecek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 denwa said: DUrmaksizin oynadik donusumlu olarak. Ve ben bu kadar rezalet bir son olacagini dusunmuyordum. Vakit kaybi o kadar soyleyeyim hikaye super ilerliyor ama sonu rezalet. Senaryo için mi oynadınız oyunu? Öyleyse internette bolca story recap ve cinematic video bulurdunuz, konsola çıkalı aylar oldu ne de olsa. Oynanış ve zevk olarak ise hem genel bakış olarak, hem ilk oyuna göre, bence muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Film endüstrisiyle kıyaslamak ne alaka? Aynı ürünü mü satıyorlar? Müşteri 150 milyon dolarlık filmden pahalıya satıyorlar diye saçmalayana kadar haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ürün aynı değil ama maliyet ve satış fiyatı arasında o kadar fark varken gayet de kıyaslanır abi. Komik rakamlara oyunları satıp ondan sonra korsan diye ağlıyorlar. Oyuncuların büyük çoğunluğu kendi gelirleri olmayan 14-20 yaş arası gençlerden oluşuyor sonuçta. Yani filmlerden çok daha ucuza mal olan, çoğunun tekrar oynanabilirliği olmayan oyunları filmlerden çok daha pahalıya satmayı savunmayın bana. Kaldı ki tekrar tekrar oynanabilen oyunlar zaten iyi fiyatlara geliyorlar sadece o konuda tüketici dostu arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar