progamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fizban said: oyunda truth u cıkarmaya usendim ben glyphleri toplayıp. nedir soyleyebilecek olan var mı ? bu arada genel olarak oyunda gampelay 1. oyundan iyi, fakat sonu begenmedim. The Truth http://www.gametrailers.com/video/the-truth-assassins-creed/59416 Bütün glyphleri toplayınca çıkan cinematic i koymuşalr gametrailersa. En sonda binary code ile Eden yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Gidin konsol bölümünde konuşun, konsolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fizban abi bence uras ya bulmacalari daha guze bulmacalar sirasinda cikan bilgiler fela cok elenceli tesla ford iste neil armstrong felan hakkinda bilgiler cok guzel yane zor bisi deil ben su an hatta main questi biraktim heykelleri topladim altairin armorunu aldim simdi glypleri bitircem bi tek iste sde questleri(assasin beat u felan) onnari yapmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 puzzle lar cok zevkli de, glyphleri tek tek bulmak cok yordu beni. 4 tane mi ne var buldugum. izliyi mbari eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Earenwen Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 NERDE BU OYUN YA?! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 rusça oynarım dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 9 Mart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben o rusça olayını anlamadım neden ilk olarak rusça dilde çıktı bu oyun ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 İşte kirlenmemiş bir oyuncu. Haplı o rusça dedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 cogu oyun ilk rusca cikiyor degisik pazarlara degisik zamanlarda piyasaya suruluyor oyun hatta degisik fiyatlarda suruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 fizban said: puzzle lar cok zevkli de, glyphleri tek tek bulmak cok yordu beni. 4 tane mi ne var buldugum. izliyi mbari eyw. abi glyphler oyunda en kolay seyler zor olan featherlar glyphler neden kolay dersen databaseyi ac locationsdan bak ustunde kirmizi goz olanlar bulmadigin glyphler gerekiyorsa netten arat yerlerinin cok guzel bi tutoyiali war ac bak yap guzel kismi sey hangisini yaptin hangisini yapmadin belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ubisoft haybeye uğraşmış. drm bitek orjinal alanları zorlayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sabah bi kaç mağazaya bakınca anladım. burada orjinal olarak sadece rusça dilde satılıyor. adamada sordum neden ilk burada çıktı diye. ruslar çoğaltma meraklısı olduğundan uygun fiyatta ilk rusya gibi ülkelerde çıkartıyorlar. daha sonra diğer ülkelerde başlıyor bu dedi. şaşırdım. razor ne zaman çıkar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://www.infoaddict.com/ubisofts-new-drm-cracked-in-under-25-hours lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ulan cok eglenceli be, beter olsunlar hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Radiance Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 9 martta razor cıkcak diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nası yani artık orjinal çıkış tarihinin yanında razor'cular da mı yayınlıyor çıkış tarihi, vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 9 mart steam tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Radiance said: 9 martta razor cıkcak diye biliyorum ahah supermiş official release date razor release date reloaded release date böle mi oldu artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Çıktı oyun, bf2 almaya gittim bunu aldım çıktım dnr dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Düşmüş fakat herkes razor u bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://twitter.com/Ubisoft/status/9968383494 uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abavvv. kaç para d&r'da ? içime kurt düşürdü twitter, yalan da olabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahah baktilar drmleri tutmadi "valla oyun tam degil uhuh" ayagina yatiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 80 lira oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 23 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Gidin konsol bölümünde konuşun, konsolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fizban abi bence uras ya bulmacalari daha guze bulmacalar sirasinda cikan bilgiler fela cok elenceli tesla ford iste neil armstrong felan hakkinda bilgiler cok guzel yane zor bisi deil ben su an hatta main questi biraktim heykelleri topladim altairin armorunu aldim simdi glypleri bitircem bi tek iste sde questleri(assasin beat u felan) onnari yapmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 puzzle lar cok zevkli de, glyphleri tek tek bulmak cok yordu beni. 4 tane mi ne var buldugum. izliyi mbari eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 NERDE BU OYUN YA?! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 rusça oynarım dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 9 Mart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben o rusça olayını anlamadım neden ilk olarak rusça dilde çıktı bu oyun ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 İşte kirlenmemiş bir oyuncu. Haplı o rusça dedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 cogu oyun ilk rusca cikiyor degisik pazarlara degisik zamanlarda piyasaya suruluyor oyun hatta degisik fiyatlarda suruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 fizban said: puzzle lar cok zevkli de, glyphleri tek tek bulmak cok yordu beni. 4 tane mi ne var buldugum. izliyi mbari eyw. abi glyphler oyunda en kolay seyler zor olan featherlar glyphler neden kolay dersen databaseyi ac locationsdan bak ustunde kirmizi goz olanlar bulmadigin glyphler gerekiyorsa netten arat yerlerinin cok guzel bi tutoyiali war ac bak yap guzel kismi sey hangisini yaptin hangisini yapmadin belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ubisoft haybeye uğraşmış. drm bitek orjinal alanları zorlayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sabah bi kaç mağazaya bakınca anladım. burada orjinal olarak sadece rusça dilde satılıyor. adamada sordum neden ilk burada çıktı diye. ruslar çoğaltma meraklısı olduğundan uygun fiyatta ilk rusya gibi ülkelerde çıkartıyorlar. daha sonra diğer ülkelerde başlıyor bu dedi. şaşırdım. razor ne zaman çıkar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://www.infoaddict.com/ubisofts-new-drm-cracked-in-under-25-hours lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ulan cok eglenceli be, beter olsunlar hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 9 martta razor cıkcak diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nası yani artık orjinal çıkış tarihinin yanında razor'cular da mı yayınlıyor çıkış tarihi, vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 9 mart steam tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Radiance said: 9 martta razor cıkcak diye biliyorum ahah supermiş official release date razor release date reloaded release date böle mi oldu artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Çıktı oyun, bf2 almaya gittim bunu aldım çıktım dnr dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Düşmüş fakat herkes razor u bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://twitter.com/Ubisoft/status/9968383494 uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abavvv. kaç para d&r'da ? içime kurt düşürdü twitter, yalan da olabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahah baktilar drmleri tutmadi "valla oyun tam degil uhuh" ayagina yatiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 80 lira oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar