Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
videonun 2.ve 3.bölümü de var ilgilenenlere

http://www.youtube.com/user/assassinscreed#p/u/1/4hkGDPrnw-Q

fikir

sanırsam videodaki giovanni isimli assasin oyunda oynayacağımız karakter olmayacak, fikrimce bu kısa filmlerde ölücek bir şekilde yerine yeni yetme oğlu yada X kişisi olarak biz hikayeye dahil olacaz

Mesaj tarihi:
zaten

Bildigim kadarıyla oynayacagımız karakterin adı Ezio. Yani Giovanni nin oglu. Komplo yapıolar bizim adamımıza o da babamın adını temizleyeyim ya da onu kurtarayım cabasına girecek herhalde.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
15 saat içinde oyunun tamamen bitirdim (Bir sürü ek şey yapabiliyorsunuz özellikle truth videolarını mutlaka tamamlayın)

Kesinlikle bugüne kadar oynadığım en iyi aksiyon oyunuydu, konu ve atmosfer mükemmel olmuş.

10/10 veriyorum muhakkak oynayın gelmiş geçmiş en iyi aksiyon oyunlarından birini yapmışlar. Oyunun sonu AC evreniyle ilgili pek çok soruyu cevaplıyor fakat üstüne yine bir o kadar soru bırakmışlar ama konu hakikaten mükemmel olmuş ya hatta oyun bittiğinde lan yoksa hakikaten gerçek böyle mi diyorsunuz.
Mesaj tarihi:
İlk oyunu 3. suikastten sonra mı ne bayıp bırakmıştım, buna baya iyi diyorlar da biri spoiler içinde ne olup bittiğini anlatabilir mi ilk oyunda kısaca?
Mesaj tarihi:
ilk oyundaki repetitive questler gitmis. onun yerine daha aksiyonlu anlamli seyler gelmis.

ama yine de bissuru sacmalik var. ilkinden daha iyi, ama bazen anlamsiz yerlere tutunabiliyo herif, bazen de 2 cm ilerdeki seyi tutamiyo vs.

bide ps3 kontrollerini sevmedim
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...