moonfall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 cıkmadı oyun sanırım sen nasıl becerdin oyuna ulaşmayı? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 konsola çıktı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 malum yerlere düştü xbox için olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 17 kasım ve 20 kasım deniliyordu...hızlı calışıyorlar valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 videonun 2.ve 3.bölümü de var ilgilenenlere http://www.youtube.com/user/assassinscreed#p/u/1/4hkGDPrnw-Q fikir sanırsam videodaki giovanni isimli assasin oyunda oynayacağımız karakter olmayacak, fikrimce bu kısa filmlerde ölücek bir şekilde yerine yeni yetme oğlu yada X kişisi olarak biz hikayeye dahil olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 zaten Bildigim kadarıyla oynayacagımız karakterin adı Ezio. Yani Giovanni nin oglu. Komplo yapıolar bizim adamımıza o da babamın adını temizleyeyim ya da onu kurtarayım cabasına girecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bloodlines cok tatli olmus PSP de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 15 saat içinde oyunun tamamen bitirdim (Bir sürü ek şey yapabiliyorsunuz özellikle truth videolarını mutlaka tamamlayın) Kesinlikle bugüne kadar oynadığım en iyi aksiyon oyunuydu, konu ve atmosfer mükemmel olmuş. 10/10 veriyorum muhakkak oynayın gelmiş geçmiş en iyi aksiyon oyunlarından birini yapmışlar. Oyunun sonu AC evreniyle ilgili pek çok soruyu cevaplıyor fakat üstüne yine bir o kadar soru bırakmışlar ama konu hakikaten mükemmel olmuş ya hatta oyun bittiğinde lan yoksa hakikaten gerçek böyle mi diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ????? nerden buldun kine??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Xbox var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 OH güzel olmasına sevindim baya sevindim lan hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 İlk oyunu 3. suikastten sonra mı ne bayıp bırakmıştım, buna baya iyi diyorlar da biri spoiler içinde ne olup bittiğini anlatabilir mi ilk oyunda kısaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pcye ne zaman çıkıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aman abi iyi adapte etsinler gudik konsol buglarıyla uğraşmayalım ben razıyım 2010'un ilk çeyreğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ilk oyundaki repetitive questler gitmis. onun yerine daha aksiyonlu anlamli seyler gelmis. ama yine de bissuru sacmalik var. ilkinden daha iyi, ama bazen anlamsiz yerlere tutunabiliyo herif, bazen de 2 cm ilerdeki seyi tutamiyo vs. bide ps3 kontrollerini sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 müzikleri imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 pcye çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kendisi değil soundtrack'i çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yarın öğleden sonra oynıcam ona göre... ama ps3 de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bi umuttur bakıyorum buraya her gün oyun çıkmıştır belki diye, yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Earenwen said: bi umuttur bakıyorum buraya her gün oyun çıkmıştır belki diye, yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ben PSP de dun bitirdim yav. Patir kutur bitti oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://i48.tinypic.com/2lwrles.jpg AC III: Modern Warfare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hala çıkmadı mı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 çıktı sandın di mi muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar