Bathory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 isallah lincoln oynar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 oynamak isteyen arkadaşlar için sahada bol bol yer var, buyursunlar gelsinler, bir şekilde oynatırız biz onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Hastasıyım bu önce espri yapıp, sonra agır abi edasıyla yaparız ederiz gibi konusanlara. Severek okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 fizban said: alex olmazsa çift forvet oynarız, top sürekli gs'de kalır, gs maçın hakimi olur, ama kontradan güiza deivid semih üçlüsünün 2 golü olur minimum. alex oynarsa, tek forvet oynarsak, bu forvet güiza olursa maçta max 2 gol olur kim atar belli olmaz. alex oynarsa ve üstüne çift forvet oynarsak, şenlikli bi maç olur. cidden ehue. bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 daha maça 2 gün var, şimdiden 12 sayfa. helalz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 biri şu adamı durdursun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ben cok güldüm o habere : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bu maç vesilesiyle burdan bir kez daha Selçuk denen futbol öküzünü anıyor, tez zamanda Fenerbahçe'den milyarlarca ışık yılı uzağa gitmesini temenni ediyorum. Ama her sezon olduğu gibi her maçta saç yolduran, savunmanın hemen önünde tam atağa kalkarken top kaptırıp kalp krizlerine neden olan, çalım atayım derken ayakları dolanıp düşen, ortada pozisyon yokken ayı gibi sakatlama pahasına faul yapıp gülerek hakeme bakan bu ayı kişilik, bu maçta 1 gol 1 asist ile yine takımda kalacak, herkesin sevgilisi olacak, yanarım yanarım ben buna yanarım arkadaş. Selçuk nolur bırak bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hasan şaş ilk 11 oynar inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi şimdi efsane büyükmekte gün ve gün bütün dünya üstüme gelse ne farkeder senin için ölmeye değer FENER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kutu kutu gider mi acaba kutusuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 adamınbiri said: Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi şimdi efsane büyükmekte gün ve gün bütün dünya üstüme gelse ne farkeder senin için ölmeye değer FENER süper bir beste. gerçekten çok güzel... her taraftara nasip olmaz böylesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Arkasokak said: adamınbiri said: Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi şimdi efsane büyükmekte gün ve gün bütün dünya üstüme gelse ne farkeder senin için ölmeye değer FENER süper bir beste. gerçekten çok güzel... her taraftara nasip olmaz böylesi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 harrykewell said: oynamak isteyen arkadaşlar için sahada bol bol yer var, buyursunlar gelsinler, bir şekilde oynatırız biz onları bi get la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 harrykewell said: kutu kutu gider mi acaba kutusuna :)ahahaha sondaki hezimeti gördüm'ü yeni görüyorum, güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Kupurlu_motivasyon&tarih=10.04.2009&Newsid=232434&Categoryid=5 yönetim artık çareyi futbolcuları kızdırıp hırslandırmakta bulmaya çalışıyo.belki yenerler diye lsdjfg. gs fb yi yenicek diyenler,uyanın artık.her sene aynı umut aynı sonuç. edit : haberde onur emre diye bi çocugun yorumu var okuyun bi beyni basmamış galiba olaya LKSJDFLKJSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 samiyende 5 atıyosunuz sanki her sene. hani saraçoğluna gelirken tamam kaç yıldır yenemiyoruzda , samiyende kral falan mısınız? şaka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Arkasokak said: adamınbiri said: Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi şimdi efsane büyükmekte gün ve gün bütün dünya üstüme gelse ne farkeder senin için ölmeye değer FENER süper bir beste. gerçekten çok güzel... her taraftara nasip olmaz böylesi..ÇOCUKLAR İNANIN, İNANIN ÇOCUKLAR!1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 fenerbahçe büyüklüğü başka büyüklük adı konulamaz :) yaşasın fenerbahçe cmhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 beraberlik için tüm dualarımız iki takımla (: :P berabere bitsin ki uefa için daha çekişmeli bir maraton başlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 beni rahatsız eden, futbolcularımızın 90 dakikalığına da olsa o mecidiyeköyün bol egzos dumanlı havasını soluyacak olmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 maç yaklaştıkça beni bir heyecan basıyor yahu ztn kalemize glen her şutta kalbim sıkışıo fener maçlarında.yensekte yenilsekte bu heycanı yaşadıgım için ve galatasaraylı oldugum için gurur duyuyorum. fanatiklik değilde gerçekten bi cimbom aşkım var.neler yaşadım ağlamadım ama galatasaray la ilgili olan iyi kötü duygularda ağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 şu anda ntvspor da cok guzel bi belgesel var fb gs rekabeti ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 çok samimi bir galatasaraylı arkadaşımı yemeğe davet ettim, maç izleriz rakı vs. sofrası hesabı takılırız diye. bakalım fan-zone havası yakalarız gibime geliyor. denemesi bedava :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Masquerade said: Arkasokak said: adamınbiri said: Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi şimdi efsane büyükmekte gün ve gün bütün dünya üstüme gelse ne farkeder senin için ölmeye değer FENER süper bir beste. gerçekten çok güzel... her taraftara nasip olmaz böylesi..ÇOCUKLAR İNANIN, İNANIN ÇOCUKLAR!1!1! yalnız Beşiktaş olarak iyi ezbrletmişiz bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar