Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

fizban said:
alex olmazsa çift forvet oynarız, top sürekli gs'de kalır, gs maçın hakimi olur, ama kontradan güiza deivid semih üçlüsünün 2 golü olur minimum.

alex oynarsa, tek forvet oynarsak, bu forvet güiza olursa maçta max 2 gol olur kim atar belli olmaz.

alex oynarsa ve üstüne çift forvet oynarsak, şenlikli bi maç olur. cidden ehue.

bence de
Sosyal ağlarda paylaş

Bu maç vesilesiyle burdan bir kez daha Selçuk denen futbol öküzünü anıyor, tez zamanda Fenerbahçe'den milyarlarca ışık yılı uzağa gitmesini temenni ediyorum. Ama her sezon olduğu gibi her maçta saç yolduran, savunmanın hemen önünde tam atağa kalkarken top kaptırıp kalp krizlerine neden olan, çalım atayım derken ayakları dolanıp düşen, ortada pozisyon yokken ayı gibi sakatlama pahasına faul yapıp gülerek hakeme bakan bu ayı kişilik, bu maçta 1 gol 1 asist ile yine takımda kalacak, herkesin sevgilisi olacak, yanarım yanarım ben buna yanarım arkadaş. Selçuk nolur bırak bizi..
Sosyal ağlarda paylaş

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Kupurlu_motivasyon&tarih=10.04.2009&Newsid=232434&Categoryid=5

yönetim artık çareyi futbolcuları kızdırıp hırslandırmakta bulmaya çalışıyo.belki yenerler diye lsdjfg.

gs fb yi yenicek diyenler,uyanın artık.her sene aynı umut aynı sonuç.

edit : haberde onur emre diye bi çocugun yorumu var okuyun bi beyni basmamış galiba olaya LKSJDFLKJSD
Sosyal ağlarda paylaş

maç yaklaştıkça beni bir heyecan basıyor yahu

ztn kalemize glen her şutta kalbim sıkışıo fener maçlarında.yensekte yenilsekte bu heycanı yaşadıgım için ve galatasaraylı oldugum için gurur duyuyorum.

fanatiklik değilde gerçekten bi cimbom aşkım var.neler yaşadım ağlamadım ama galatasaray la ilgili olan iyi kötü duygularda ağlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Arkasokak said:
adamınbiri said:
Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi
şimdi efsane büyükmekte gün ve gün
bütün dünya üstüme gelse ne farkeder
senin için ölmeye değer FENER

süper bir beste. gerçekten çok güzel... her taraftara nasip olmaz böylesi..
ÇOCUKLAR İNANIN, İNANIN ÇOCUKLAR!1!1!

yalnız Beşiktaş olarak iyi ezbrletmişiz bunu :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...