Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyi ki doğdun Nefr !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yav arkadaşlar sağolun varolun da daha doğmadım ben, Kedi doğdu bugün, daha bana sıra gelmedi, kedinin kutlamalarını bitirelim yarın doğacağım =P
Mesaj tarihi:
Oooooo.. Iyi ki dogdun Nefrcim :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
bir gün önce doğsan olmaz mı, bekletme bu kadar insanı yazıktır.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
acaba yarin mi kutlasam :P

amaaan ne onemi var mesela ben de iyiki dogmusum super bi kisiligim bunun icin aylarca beklemeye gerek yok aher gun bayram olmali

dogum gunun kutlu olsun nefr :)[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
iyi ki dogdun nefr

gerci erken acmislar basligi ama olsun

nice yillara[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
  • Admin
Mesaj tarihi:
dogum gunun kutlu olsun nefr :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
eziklik sınır tanımaz forumdan icqya taşar:Sabonis (3:31 PM) :
valla benim futbolum pozitif eleştriliyor pati aleminde
Sabonis (3:33 PM) :
senin yerine paticikteki herkes beni tercih eder lan takımına =)
Mesaj tarihi:
Kutlu olsun Nefr :P
nice yıllara inşallah hep güzel geçer günlerin :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
bende yeni thread açtım baktım baktım görmedim :)

iii ki dogdunn nefffrrr
ii ki dovdunn nefrrrr
ii ki dovdun ii ki dovdun mutlu yıllarr
sahhhnaaaa
:P
aynısın yazarım bende buraya tatmin de olurum :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Mesaj tarihi:
iyiki doğdun bu arada kulakların çınlasın hala açıladı dier userımın banı :-P[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
iyy-kii dooğdun- nneeeffr, iiy-ki doooğ-dun neeeefr....vb[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:

bir zamanların olysinde athena baş rahibi, order şövalyesi, şimdinin genel yöneticisi...doğum günün kutlu olsun nerf kardeş.eh, şimdi birde hediye vermek lazım değilmi?eh, verelim bakalım (yemezler necla hanım, o sizsiniz cümle alem biliyor!!):

*!Hızla kaçar*

• Yeni Oluştur...