adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bayilcam brzdan eglendirin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 (:DX((:D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 şötesema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 almanca alıyoruz. hocamız doooyçlandı öve öve bitiremiyo. çocuk gibi azarlıyo. hepimizde yaka kartı var adımız soyadımız yazan. elimizde kuru boyalar fiillerin isimlerin altını her biri farklı renkte olucak şekilde çiziyoruz.listen and repeat please var; hoca: Entschuldigung sınıf: eşşuldiguh sonracıma ev ödevlerimiz var. daha neler neler var, dahası derste çaktırmadan kısa bi görüntü alabilirsem paylaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 BloodyBeast said: elimizde kuru boyalar fiillerin isimlerin altını her biri farklı renkte olucak şekilde çiziyoruz. o ne ya ilkokulda yaptırmıyolardı bize onu fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bu arada fransız insanları fransızca'dan da sıkıcı ve uyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
granule Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 -Deno- said: bu arada fransız insanları fransızca'dan da sıkıcı ve uyuz. ahah sen nerden biliyon deno.. kayırttıran tayfasında böle biri yok hatırladığım kadarıyla.. başka bi şeyler var demek. paylaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 jösvi ön elev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 jö feer dü vtt (je fais du VTT) su cumleyle 2 yillik aci dolu fransizca derslerimi atlatmistim. kadin ne zaman ne yaptiniz diye sorsa bunu derdim dfs bi de tabi je ne sais pas da kullandigim sayili cumleler arasindaydi. cok da ise yarardi kendisi. son olarak fransizca ogrenmeyin, kimseyi tesvik etmeyin. gereksiz bir dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sigisMoNd said: jö feer dü vtt (je fais du VTT) su cumleyle 2 yillik aci dolu fransizca derslerimi atlatmistim. kadin ne zaman ne yaptiniz diye sorsa bunu derdim dfs bi de tabi je ne sais pas da kullandigim sayili cumleler arasindaydi. cok da ise yarardi kendisi. aynen ya iki cümlenin de hastasıyım, benim için "selam naber" gibi bişey oldu bunlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fransızca gereksiz bir dil, fransızlar da daha da gereksiz. herife kibarca sordum geçen sene hastalığım vardı derslere gelemeyip kalmıştım, üst sınıfların ödev zorunluluğu var mı diye. adam DERSE GELEYDIN GELMEDIN SENIN SORUMLULUĞUN O LA LA KESKÖSEKSA JÖNÖKOMPRONDPA diye daldı hemen, 5 saniye kadar laciverte boyarım seni bakışı attım, öyle işte. her 10 fransızın 8-9 u böyle. 7 harfliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 un deux trois quatroooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 KES KÖSE dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 almancada garajın feminen kamyonun maskulin olması müthiş bi ironi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ayrıca tontontontetontonate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar