Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepelek Buluşması aile fotoorafları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tanrının sevgili bir kulu, adamların tepelerine kişileri yasza, sonra forma koysa ne güzel, ne cici, ne şirrrrin oolur değil mi?[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp
Sevipte susuyorsan ayıp
Mesaj tarihi:

yannız en korkulan şahıs keyn en kelimizdir :)
ben şahsen fallendan daha çok tırsıorum artık ehe.
süper üçlünün karizması hurt-por :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Mesaj tarihi:

ewet. bu demektir ki süper üçlüde ayrım yapmıcaz. hepsi biri biri hepsi için çok cici insanlar. cici dedim yannısh anlashılmasın delikanlı hepsi :P[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Mesaj tarihi:
Resimlerden birindeki odun ve 2 görünmez kişi kim?
:-P[hline] Wanna Peace? Lets War then 1st!!
-----------------------------------------
Damon `Cybron2`Danczak, lvl 64 Omni-Tek Soldier of Rubika1.
MAY OMNİ-TEK RULE FOREWER!

Mesaj tarihi:
ya fallenın karizmayı cizmeyelim dedik topluluk icinde onun akrizmasını yerim...
hıbırt-norr ise masa tenisindeki acı yenilgisinden sonra ufka ve uzaklara daldı..siz karizma olarak algıladıysanız ne diyişm ben:)
caine rules....
dagılın lan!!!

ayrıca urza arkadan dedigin hade len i duydum...yazık oldu genc yasta sana...
neyse hicbirinizi dovmedim rahatladım ama..icim parcalandı sizi gorunce..yani allah vurmus bi de ben vursam ne olurd? oh mein got disaster!!![hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
Mesaj tarihi:

ehe o raistlin hawası karizma... aslında caramonum ben yalan söledim :)
magic duymasın tabi caramon benim der ehh.
silth yayınlıcam ağzında kokoreçle seni :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Mesaj tarihi:
ben bildiklerimi sayayım çakal sürüsü gibi gelmişiniz kim kimdir anlayamadım.
üstten ikinci resim: (sağdan) çirkin kral caine, kasap "motorhell" fallen", yours truly gunn, magic "the gathering", magic'in arkasında elleri kolları rahat duran adam hepnorr (fallenın motorunda saçları beyazlamadan önce), light erkek, arcane (gerisini unuttum) ön planda Koreli golcü Ahn

üstten 3. resim: Sağda elinde patlak makinayla oturan fizboz, hemen solunda Ahn.

üstten 4. resim: masanın üstünde oturan Caine, arkasında kültabasının içinde olan gunn
  • Yeni Oluştur...