Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Yaf uuraşamam dedim ya abi :) Japonların ürettiği fotooraf makinesiyle çektim, gerisi sizin, yarı yolda bırakmadı en azından hehe[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Bende 2. resimde evde televizyon izliyorum karşıda görünen pencerelerden içeri dikkatle bakarsanız göreceksiniz :P[hline]
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Ehe Zed çatlasın, pal oynasın yok bu böyle diildi...
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 gittim , gördüm , güldüm.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Tanrının sevgili bir kulu, adamların tepelerine kişileri yasza, sonra forma koysa ne güzel, ne cici, ne şirrrrin oolur değil mi?[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 yannız en korkulan şahıs keyn en kelimizdir :) ben şahsen fallendan daha çok tırsıorum artık ehe. süper üçlünün karizması hurt-por :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 [Bu mesaj Zeth-Norr tarafından 31 Ağustos 2002 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 lol Zed, kek gibi gittim baktım ha. =]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ewet. bu demektir ki süper üçlüde ayrım yapmıcaz. hepsi biri biri hepsi için çok cici insanlar. cici dedim yannısh anlashılmasın delikanlı hepsi :P[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Öhm.. yannış konu şeeolmuş.. :)
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Resimlerden birindeki odun ve 2 görünmez kişi kim? :-P[hline] Wanna Peace? Lets War then 1st!! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak, lvl 64 Omni-Tek Soldier of Rubika1. MAY OMNİ-TEK RULE FOREWER!
Bishop_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 poauahah Garsona bak arkada -ne lan bunlar[hline]Bishop = hayat yok,sex yok,para yok,mutluluk yok,eylence yok
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 o garson volf un azizliği :) kalas buluşmamızı temsil edio.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ya fallenın karizmayı cizmeyelim dedik topluluk icinde onun akrizmasını yerim... hıbırt-norr ise masa tenisindeki acı yenilgisinden sonra ufka ve uzaklara daldı..siz karizma olarak algıladıysanız ne diyişm ben:) caine rules.... dagılın lan!!! ayrıca urza arkadan dedigin hade len i duydum...yazık oldu genc yasta sana... neyse hicbirinizi dovmedim rahatladım ama..icim parcalandı sizi gorunce..yani allah vurmus bi de ben vursam ne olurd? oh mein got disaster!!![hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 puahah. bu arada asıl fotolar bende de banyo edilicek scanner tamir edilicek falan..seneye koyarım ehhe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 arkada para sayan kim KOPTUM ole tip mi var.[hline]Who's yo daddy ? ICQ : 112439339
Bishop_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ben nie yokum acaba?_[hline]Bishop = hayat yok,sex yok,para yok,mutluluk yok,eylence yok
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 hehe o garsonmuş bende kopmuştum bu kim lan diye ilk baştabu arada caineden tırstım be nbundan sonra forumlarda tartışmayacam onunla o ne derse odur :P[hline]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ehe o raistlin hawası karizma... aslında caramonum ben yalan söledim :) magic duymasın tabi caramon benim der ehh. silth yayınlıcam ağzında kokoreçle seni :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 önce açman lazım lafı, abinize ait :))) iyi ezdim haaa :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ben bildiklerimi sayayım çakal sürüsü gibi gelmişiniz kim kimdir anlayamadım. üstten ikinci resim: (sağdan) çirkin kral caine, kasap "motorhell" fallen", yours truly gunn, magic "the gathering", magic'in arkasında elleri kolları rahat duran adam hepnorr (fallenın motorunda saçları beyazlamadan önce), light erkek, arcane (gerisini unuttum) ön planda Koreli golcü Ahn üstten 3. resim: Sağda elinde patlak makinayla oturan fizboz, hemen solunda Ahn. üstten 4. resim: masanın üstünde oturan Caine, arkasında kültabasının içinde olan gunn
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Resimler için beni suçlamayın, getirseydiniz çekseydiniz, elimden gelenin en iyisi bu, bu arada Urza çıkmamış, onu kaçırdınız :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 3. resimde fizbanın suratındaki buruk ifadeye dikkat fotoğraf makinasının pili bitince tabi üzülmüş eleman zorla sıtırmaya çalışmış ehehi[hline]
Öne çıkan mesajlar