sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 karı satar toz ticareti yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ben oto yedek parça işine girerdim.devamlı müşteri olacak tamirhaneleri buldumu iyi para kazandırıyor hemde mal götürüp tahsilat yapıyorum ayağına altında arabayla iyi geziyosun.kazandırdımı iyi kazandırıyor ama batabilirsinde.bu arada viktor nette biraz araştır eski rus tankları falan bulursun.silah mekanizmasını söküp kullanabilirsin caddede yada nişantaşında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 gönüllü arkadaşları toplayıp sadece gerekli ekipman toplayarak olduğu kadar 1-2 film çekerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 İstanbulun muhtelif yerlerine pilav dükkanı açarım. :P Az sermaye ile sürümden kazanmak için, hele de bu zamanda süper yatırım olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 DoruK said: gönüllü arkadaşları toplayıp sadece gerekli ekipman toplayarak olduğu kadar 1-2 film çekerdim Doğrudan çöpe at o parayı, en azından enerjini korumuş olursun. En iyisi gidip bir lisenin kenarına internet & play station cafe açmak. Birde maç keyfi denilen olay, birazda elemanlarla samimiyet liseden tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Alışveriş merkezlerindeki mısır tezgahları gibi, sanayi sitelerine, okul önlerine, üni kampüslerine özellikle de büyük olanların kalabalık fakültelerinin önüne pilav tezgahı açmak çok mantıklı olabilirdi hakkaten. Pilav small 3 mid 4 venti 5 Soslar Nohut Kuru vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ne kadar gerekir hiç bilmiyorum ama olursa bir özel okulun yakınına otopark açarım aheh (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yazın para etmez. yazın okul bahçelerini şehir içlerinde tabi otopark diye kullanıyolar ücretli antalyada bi kaç tanesinde böyleydi diğer lyerlerde nasıldır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ben direk bi araba alırım normal bi işe girer normal hayatıma devam ederim arabadan kalanlarıda her hafta sonu yerim gecelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 çelik işine girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kermit said: yazın para etmez. yazın okul bahçelerini şehir içlerinde tabi otopark diye kullanıyolar ücretli antalyada bi kaç tanesinde böyleydi diğer lyerlerde nasıldır bilmem. yeditepede okuyorum da, yazın olmasa da okul zamanı çok iyi para kazanıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 firatram said: DoruK said: gönüllü arkadaşları toplayıp sadece gerekli ekipman toplayarak olduğu kadar 1-2 film çekerdim Doğrudan çöpe at o parayı, en azından enerjini korumuş olursun. En iyisi gidip bir lisenin kenarına internet & play station cafe açmak. Birde maç keyfi denilen olay, birazda elemanlarla samimiyet liseden tamam..sen git kendini çöpe at bence, dar vizyonlu zavallı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Üstüne kredi çeker buz ringi açardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 az para o yuzden 3 dunya ulkelerinin birine giderim (dovis hesabi gitigim yerde cok para olabilir) sonra bi yer acar ve milli mesleklerden beyaz kadxn ticareti yaparim :) Masquerade ortak olabilirz bak fikri beyendiysen hadi hayirlisi o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Banka faizi > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 100.000 lira sermayem olsa gözlerime inanamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 100.000 lira sermayem olsa "buna da şükür" derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Geniş vizyonlu arkadaş, kültürün para kazandırmaz. Zeki olacaksın. Türkiye'de film sektörünün yerlerde süründüğünü bilmiyormusun ? Kız olsan yönetmenin altına yatarsın ama erkeksen ne b.k yiyiceksin ? Film sektörü para kazandırmaz. İnternet & playstation cafe (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 adam sanat yapmak istemiş, dünyaya bişeyler katmak istemiş, para pek umrumda deil demiş, sen neler diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 adam internet kafe diyor ya hahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 cinsiyet değiştirir erkek yönetmen altına yatarım sayfabaşlarının müdavimiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 100.000 lirayı filme yatırıp 2 dvd çıkartan ve bununda satmayacağını bilen, ve halen çekmeye devam eden adamın aklından şüphe ederim abi ben. 100.000 lira buldunmu, 2 sene sonra new york borsasına kadar uzanmazsan o 100.000 lira burnundan çıkar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 her şey para deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paticigi satım alırım, vururum kırbacı, vururum kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Aklıma güzel bir fikir gelene kadar bankaya yatırır faiizini yerdim lo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar