Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100.000 Lira sermayeniz olsa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben oto yedek parça işine girerdim.devamlı müşteri olacak tamirhaneleri buldumu iyi para kazandırıyor hemde mal götürüp tahsilat yapıyorum ayağına altında arabayla iyi geziyosun.kazandırdımı iyi kazandırıyor ama batabilirsinde.bu arada viktor nette biraz araştır eski rus tankları falan bulursun.silah mekanizmasını söküp kullanabilirsin caddede yada nişantaşında :)
Mesaj tarihi:
DoruK said:
gönüllü arkadaşları toplayıp sadece gerekli ekipman toplayarak olduğu kadar 1-2 film çekerdim

Doğrudan çöpe at o parayı, en azından enerjini korumuş olursun.

En iyisi gidip bir lisenin kenarına internet & play station cafe açmak. Birde maç keyfi denilen olay, birazda elemanlarla samimiyet liseden tamam..
Mesaj tarihi:
Alışveriş merkezlerindeki mısır tezgahları gibi, sanayi sitelerine, okul önlerine, üni kampüslerine özellikle de büyük olanların kalabalık fakültelerinin önüne pilav tezgahı açmak çok mantıklı olabilirdi hakkaten.

Pilav small 3 mid 4 venti 5
Soslar
Nohut
Kuru
vs.
Mesaj tarihi:
yazın para etmez.
yazın okul bahçelerini şehir içlerinde tabi otopark diye kullanıyolar ücretli
antalyada bi kaç tanesinde böyleydi diğer lyerlerde nasıldır bilmem.
Mesaj tarihi:
kermit said:
yazın para etmez.
yazın okul bahçelerini şehir içlerinde tabi otopark diye kullanıyolar ücretli
antalyada bi kaç tanesinde böyleydi diğer lyerlerde nasıldır bilmem.

yeditepede okuyorum da, yazın olmasa da okul zamanı çok iyi para kazanıyolar
Mesaj tarihi:
firatram said:
DoruK said:
gönüllü arkadaşları toplayıp sadece gerekli ekipman toplayarak olduğu kadar 1-2 film çekerdim

Doğrudan çöpe at o parayı, en azından enerjini korumuş olursun.

En iyisi gidip bir lisenin kenarına internet & play station cafe açmak. Birde maç keyfi denilen olay, birazda elemanlarla samimiyet liseden tamam..
sen git kendini çöpe at bence, dar vizyonlu zavallı :/
Mesaj tarihi:
az para o yuzden 3 dunya ulkelerinin birine giderim (dovis hesabi gitigim yerde cok para olabilir)
sonra bi yer acar ve milli mesleklerden beyaz kadxn ticareti yaparim :)
Masquerade ortak olabilirz bak fikri beyendiysen hadi hayirlisi o zaman :)
Mesaj tarihi:
Geniş vizyonlu arkadaş, kültürün para kazandırmaz. Zeki olacaksın. Türkiye'de film sektörünün yerlerde süründüğünü bilmiyormusun ? Kız olsan yönetmenin altına yatarsın ama erkeksen ne b.k yiyiceksin ?

Film sektörü para kazandırmaz. İnternet & playstation cafe (tu)
Mesaj tarihi:
100.000 lirayı filme yatırıp 2 dvd çıkartan ve bununda satmayacağını bilen, ve halen çekmeye devam eden adamın aklından şüphe ederim abi ben. 100.000 lira buldunmu, 2 sene sonra new york borsasına kadar uzanmazsan o 100.000 lira burnundan çıkar valla.
  • Yeni Oluştur...