Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100.000 Lira sermayeniz olsa

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ben oto yedek parça işine girerdim.devamlı müşteri olacak tamirhaneleri buldumu iyi para kazandırıyor hemde mal götürüp tahsilat yapıyorum ayağına altında arabayla iyi geziyosun.kazandırdımı iyi kazandırıyor ama batabilirsinde.bu arada viktor nette biraz araştır eski rus tankları falan bulursun.silah mekanizmasını söküp kullanabilirsin caddede yada nişantaşında :)
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
gönüllü arkadaşları toplayıp sadece gerekli ekipman toplayarak olduğu kadar 1-2 film çekerdim

Doğrudan çöpe at o parayı, en azından enerjini korumuş olursun.

En iyisi gidip bir lisenin kenarına internet & play station cafe açmak. Birde maç keyfi denilen olay, birazda elemanlarla samimiyet liseden tamam..
Sosyal ağlarda paylaş

firatram said:
DoruK said:
gönüllü arkadaşları toplayıp sadece gerekli ekipman toplayarak olduğu kadar 1-2 film çekerdim

Doğrudan çöpe at o parayı, en azından enerjini korumuş olursun.

En iyisi gidip bir lisenin kenarına internet & play station cafe açmak. Birde maç keyfi denilen olay, birazda elemanlarla samimiyet liseden tamam..
sen git kendini çöpe at bence, dar vizyonlu zavallı :/
Sosyal ağlarda paylaş

Geniş vizyonlu arkadaş, kültürün para kazandırmaz. Zeki olacaksın. Türkiye'de film sektörünün yerlerde süründüğünü bilmiyormusun ? Kız olsan yönetmenin altına yatarsın ama erkeksen ne b.k yiyiceksin ?

Film sektörü para kazandırmaz. İnternet & playstation cafe (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...