Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 zenci değil bence yağ ve ışık oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 DoGMeaT said: türkiyede başka kimenin yapmadığı kalitede müzik yapıyor bu kadın bu enteresan olmuş ama zevk tabi bişi diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Yahu ben şakasına dedim Türkiye'nin Minogue'udur falan diye :) Ciddiye alınmasın söylemlerim :) Buarada alttakilerin koltuk olmadığı ben de çok sonradan fark ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 soulberry said: yav alttaki nesneyi koltuk sanıyodum meğerse adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 mindfuck yapmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Son yazılanları okumasaydım hayatta göremezdim o elemanları :) Hey gidilerin hande yener'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yuh bitek ben gördüm heralde. ulan gay test diye bişey vardı o duruma benzedi şimdi.. ama .. amaa...... hayır, iftira bunlar! bu arada adam demiyelim lütfen hakaret ediyorsunuz. onlar zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Fly said: zenci değil bence yağ ve ışık oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 adam zenci gormek istemis, zorlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi orası menzoberranzan o yüzden demekki. karı matron ana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bu kadının çocuğu olmak istemezdim ya. - MAHUT ANAN ZENCİLERLE ALBÜM KAPAĞI İÇİN FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ ZUAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mahut değil tabii, Mahmut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Türkyienin kylie'si hande yener değilde kim? kral tvde iyi-kötü elektronik müzik çalmasını sağlıyan kim? elektronik müziği türkyiede bu kadar popüler hale getirebilecek başka kim vardı hande yenerden önce? "senin aşkın balondu söndü" diye şarkılar söylerkende para kazanyıordu ve dahada kazanırdı bu kadın. serdar ortaç-yıldız tilbe-ne bilim bilimum tek tip popçulardan biri olur,yine parasını kazanırdı,hatta belki kat ve kat daha fazla kazanırdı. ama kadın türkiyede elekronik müziğin öncülerinden biri oldu. müziği iyi/kötü demedim,zevk meselesi,ama anlamsız bok atmakta komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 turkiyenin kyliesi yok abi, zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 türkiyede kylie'ye en yakın müziği kim yapıyor abi? anlamamak için zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 iyi de turkiyenin kyliesi filan degil. hic sevmem birilerine bi yerin bilmemnesi denmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Türkiye'nin Kylie'si Gülşen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Turkiyenin kylie's ece gursel'dir abi zorlamayin iste.elektronik muzigi bu sekilde tanidi ama bicok insanimiz ki bence fenada olmadi Turkiyenin eminem'ide tabiki tahmin ettiginiz gibi ismail yk abimizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hayır. kylie minok amerika ve avrupa'nın hande yener'idir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Heajsda o nasıl bir albüm ismi ama ya, sırf meraktan girdim anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ayşe hatun önal bence. ama şaka maka hande yener hakkaten türkiyede süregelen tektip aynı altyapıdan aynı ölçü tempoyla seriüretim pop müzik satmayı bırakıp başka bi dala eğildi, risk aldı başarılı oldu. ha ben sevmiyorum ama saygı duymak lazım herkeste bu cesaret yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 soulberry said: yav alttaki nesneyi koltuk sanıyodum meğerse adammış. Möh ben de okuyunca farkettim. Ayrıca adam değil, adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yaklaşık 1.5 saat kadar önce saba tümer'in programındaki albüm tanıtımında oldukça eğlenceli laflar döndü paylaşmadan edemeyecğim Saba tümer(gelen mailleri okuyor)-Kendisi acaba müzik alanını değiştirerek demet akalın ve bengü gibi sanatçıların ekmeğine yağ sürdüğünü düşünüyormu? Hande yener('den gelen yaran cevap)-Yağ selülit yapar Saba tümer-(kopar) :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 soulberry said: yav alttaki nesneyi koltuk sanıyodum meğerse adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 romeo albumu falan daha güzeldi.gittikçe bozuo kendini hayrola şarkısı biraz güzem ama gerisi cok kötü kibir falan filan daha güzeldi yani.ha tabi nerde o balon albümü.çok bozdu kendini kadıncagız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar