ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 http://www.handeyenerfanclub.com/ 6 nisan pazartesi itibariyle hande yener'in ''hayrola'' isimli yeni albümü müzik marketlerde satışa sunuluyor ! Hande yener'in bu albümde aynı zamanda Teomanla ''Arsız'' isimli düetide bulunuyor !6 nisan pazartesi mtvde exclusive:hande yener ile yeni albümü hakkında merak edilenler ve albümüyle aynı ismi taşıyan ''hayrola'' isimli parçanın klibi ekranlarda ! 11 nisanda kingofdisco'da canlı performansla yeni şarkılarını seslendirecek !
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 nedense iki dakika güldüm ismi görünce dfsf
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ne ilginç kıyafetler giyiyo abi bu kadın, şaşırıyorum valla.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hakkaten hayrola.. hande yener türkiye'nin seks idolü olacak bu gidişle
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Hande Yener, Türkiye'nin Kylie Minogue'udur.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 BEYLER BU KADIN BİR ANNE. SİZİN ANANINIZA BACINIZA BU GÖZLE BAKSALAR NAPARDINZ?
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dinlemeye başladım şarkılar. dayanıcam ama yapıcam bunu sizin için hayrola, çok kötü. inanılmaz öyle böyle değil teomanla birlikte söylediği arsız eh işte ama bidaha dinlemem narsist. bişey demiyorum. dinlemeyin en uzun gece. slow şarkı yapmayı da unutmuş. gg ok yay. gene en eli yüzü düzgün bu olmuş. kluplerde remixi en çok dönecek olan bu olur heralde deliler. duptısduptısduptısduptısduptısduptısduptısduptısduptıs ne rüyası "" "" "" sarhoş kıvrak melodiler var ama yeterli değil. siz. olmadı gene. çok sert şarkı olmuş. bi de emolar çok sever bunu gibi sarhoş dünya diğerlerine çok benziyor şarkı yine. sözleride anlamsız yine
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Masquerade said: BEYLER BU KADIN BİR ANNE. SİZİN ANANINIZA BACINIZA BU GÖZLE BAKSALAR NAPARDINZ? Bizim analar bacılar jartiyer giyip afiş/albüm kapağı bastırmıyor ama.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Perfectionist said: Hande Yener, Türkiye'nin Kylie Minogue'udur. +1 türkiyede başka kimenin yapmadığı kalitede müzik yapıyor bu kadın,umarım iyidir albüm,ilk fırsata dinleyeceğim.
napae Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 DoGMeaT said: Perfectionist said: Hande Yener, Türkiye'nin Kylie Minogue'udur. +1 türkiyede başka kimenin yapmadığı kalitede müzik yapıyor bu kadın,umarım iyidir albüm,ilk fırsata dinleyeceğim. anam yiyite bak sen. hande yenerci çıktı.
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yav alttaki nesneyi koltuk sanıyodum meğerse adammış.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 soulberry said: yav alttaki nesneyi koltuk sanıyodum meğerse adammış.ahahahah harbi sen deyince fark ettim ben de. valla deri koltuk sandım. zenciye dikkat etmemişim. ARKADAŞIM SPOYLIRA ALSANA ZENCİ VAR RESİMDE
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 soulberry said: yav alttaki nesneyi koltuk sanıyodum meğerse adammış. OHA şimdi farkettim :/ Oy oy alkjsfhalskfşas
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 DoGMeaT said: Perfectionist said: Hande Yener, Türkiye'nin Kylie Minogue'udur. +1 türkiyede başka kimenin yapmadığı kalitede müzik yapıyor bu kadın,umarım iyidir albüm,ilk fırsata dinleyeceğim. ahaha bu kadın kaliteli müzik yapıyosa ajdarda sanatçıdır bu ülkede ahahahha
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 soulberry said: yav alttaki nesneyi koltuk sanıyodum meğerse adammış.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 O diil de bunun çocukları falan var yaa. Annenin böyle bi poz verdiğini düşünsene zencilerle falan. O çocukların arkadaşları dalga geçmez mi? Yazık değil mi bu adamların kız erkek ortamındaki reputeyşınına.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 soulberry said: yav alttaki nesneyi koltuk sanıyodum meğerse adammış.
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 soulberry said: yav alttaki nesneyi koltuk sanıyodum meğerse adammış.
Öne çıkan mesajlar