Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Türk (!) Polisi

tunch

Öne çıkan mesajlar

hah, insanlar alınmış :p

sami yende de maça gittim, kadıköyde de, inönüde de.

inönüde bir keresinde bildiğin önümü kestiler, herkesin ortasında. neyse arkamdan gelen 5 tane ayı gibi arkadaş vardı, onların benim arkadaşım olduğunu görünce vazgeçtiler : ).

bir kere estonya mı ne bi milli maça gidiyodum inönüde. 3-4 tane çocuk yaşında bjk forması giyen tip geldi, aldığım bereyi ve bayrağı elimden kapıp kaçtılar. kalabalıkta peşlerinden gidemedim maça giriyodum..

zaten 2 kere gittim, 2/2 oldu. bir kere kadıköyde arbede yaşanıyodu, ama o da herkesin aynı anda çıkma isteğindendi. onun dışında gs taraftarıyla hiç sorun yaşamadım.

bjk maçına bjk, gs maçına gs kaşkolüyle giriyorum tabii. diğer türlü linç olurum herhalde : )
Sosyal ağlarda paylaş

Maç saati iskelenin barbarosun kalabalık olucağını ben bile biliyorumda çok sevgili polisimiz bilmiyor mu?
ağzına uçan tekme yiyecek ne yapmış bu taraftar tamam tribünde alkol vardır hatta bir kesimde uyuşturucuda vardır ama Gazi mahallesinde panzerin taş yağmuruna tutulmasına izin verenler 15 dk barbarosun tıkanmasına mı takmışlar yoksa bunlar zaten taraftar it kopuk serseri diye yaftalayıp Allah ne verdiyse dalmışlar mı bence ikinci seçenektir yaptıkları ve savunulacak bir tarafı yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlatamiyom sanirim. 15 dakika tikanmadi o yol. Mac yogunlugu falan degildi. Bildigin her tarafi dumanla kaplayip gelen gecene saldirdilar.

"Agzina ucan tekme yiyecek ne yapmis?" Benim arkadasimi sikistirip tecavuz etmeye kalkmis mesela... Yetmez mi? Senin de mi irzina gecmesi gerekiyo ucan tekmeyi haketmesi icin?
Sosyal ağlarda paylaş

bjk bu taraftar gruplarını engellemek için hiç bi girişimde bulunmuyor sanki.. basın da mübarek ÇARŞI ÇARŞI diye gazın allahını veriyor.

sonra
"tribünde üzücü olay"

bi gidin lan düzenbazlar sizi diyorum basına. gerçi basına allahın her günü bunu diyorum sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Toplu gösterilerde polisin tavrını aldığı emir belirler %80. Geriye kalan %20yi ise şahsı belirler. Eğer yukarıdan sert olun hiçbirşeye izin vermeyin dağıtın emri gelirse geçen 1 Mayıslar gibi abartı güç kullanılan sonuçlar doğurabilir. Ama yukarıdan musama gösterin 1 saat daha izin verin vs vs emri gelirse kimsenin canı yanmaz. Polistir, askerdir bunların hepsi emir kulu. Yani polislerin toplanıp haydi beyler gidip xxxxleri dağıtalım diye toplandıkları bir lokal falan yok. Kaldı ki %1-2 den bile az hasta ruhlu insanın yaptığı hataları davranışları lütfen Türk Polismize maal etmeyin.

polis evet emir gelmedikce gidip bi yerlere 2000 kişi yığılmıyo olabilir, ama emir geldikten sonra haddi hesabı olmıyan leyler yapıyolar.

önüne gelene tekme tokat girmek, sıkıştırdıklarını coplamak falan normal şeyler. olaylarla ilgisi olmıyanları sağdan soldan gecenleri dürtmek falan hep yaşanan şeyler. artık yadırgamıyoruz polis dayanığını. Komik yan, cunku bu adamların gereksiz yere insanlara vurması yasak, değil tekme atmak yumruk atmak, ellerindeki coplarla vurabilicekleri durumlar bile önceden belirlenmiş.

ha bizim polis ucmuş durumda zaten,gaz silahını insanlara nişan alıp atmalar, insanların dağıldığı kacıştığı tarafa gaz bombası atmalar, panzeri insan sütüne sürmeler. dğılan grupların yollarını kesip dövmeler.

turk polisi artık olaylara mudahale ederken guvenlik kuvveti gibi mudahale etmiyo, baya mahallenin delikanlıları modundalar.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Yine Hıncal Uluç tipli kullanıcılarımız atıp tutmuşlar taraftar hakkında , ne konuştuğunuzu ya bilmiyorsunuz yada özellikle yapıyorsunuz bu konuşmaları. Taraftara orc sürüsü filan demek sizin haddiniz değil anca sizin kıskançlığınız olur.

Çok kıskandım gerçekten beşiktaş taraftarını, öyle böyle değil, yüreğim pır pır ediyor. LoL :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...