BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 leş? o yüzden başka takım taraftarları kendi kaptanını dövdü. en halktan taraftar beşiktaşta. o zaman halkımızda leş. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu benim takımım senin takımını dövere çevirmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ona çevirmiyorum sadece leş denmesine karşıyım. örnekle karşılık verdim sadece. leş olsak onlarıda yapardık demek istiyorum. nasıl istersen öyle anlaman normal tabi ona da karşı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Leş olmayan taraftar bilmiyorum ben. 21672534873 tanesi iyi olsa bile içine 3-5 leş girip ortamı 67234238746239(bölünerek çoğalmışlar arada) leş haline getirebiliyor. Çünkü ortam buna müsait. O yüzden genelleme yapmak bana göre saçma bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 beşiktaş sevgisi artık futbol anarjisine dönüyor buda bi başlangıç artık çarşı bu sene bjktaş şampiyon olsunda o zaman görün neler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 çarşıyı kapatsınlar beşiktaş'ın önüne geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Llama said: beşiktaş sevgisi artık futbol anarjisine dönüyor buda bi başlangıç artık çarşı bu sene bjktaş şampiyon olsunda o zaman görün neler yapıyor istanbulu yakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gerekirse türkiye yanar! sorun değil sekiz hafta sonra nasipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hah, insanlar alınmış :p sami yende de maça gittim, kadıköyde de, inönüde de. inönüde bir keresinde bildiğin önümü kestiler, herkesin ortasında. neyse arkamdan gelen 5 tane ayı gibi arkadaş vardı, onların benim arkadaşım olduğunu görünce vazgeçtiler : ). bir kere estonya mı ne bi milli maça gidiyodum inönüde. 3-4 tane çocuk yaşında bjk forması giyen tip geldi, aldığım bereyi ve bayrağı elimden kapıp kaçtılar. kalabalıkta peşlerinden gidemedim maça giriyodum.. zaten 2 kere gittim, 2/2 oldu. bir kere kadıköyde arbede yaşanıyodu, ama o da herkesin aynı anda çıkma isteğindendi. onun dışında gs taraftarıyla hiç sorun yaşamadım. bjk maçına bjk, gs maçına gs kaşkolüyle giriyorum tabii. diğer türlü linç olurum herhalde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Maç saati iskelenin barbarosun kalabalık olucağını ben bile biliyorumda çok sevgili polisimiz bilmiyor mu? ağzına uçan tekme yiyecek ne yapmış bu taraftar tamam tribünde alkol vardır hatta bir kesimde uyuşturucuda vardır ama Gazi mahallesinde panzerin taş yağmuruna tutulmasına izin verenler 15 dk barbarosun tıkanmasına mı takmışlar yoksa bunlar zaten taraftar it kopuk serseri diye yaftalayıp Allah ne verdiyse dalmışlar mı bence ikinci seçenektir yaptıkları ve savunulacak bir tarafı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Anlatamiyom sanirim. 15 dakika tikanmadi o yol. Mac yogunlugu falan degildi. Bildigin her tarafi dumanla kaplayip gelen gecene saldirdilar. "Agzina ucan tekme yiyecek ne yapmis?" Benim arkadasimi sikistirip tecavuz etmeye kalkmis mesela... Yetmez mi? Senin de mi irzina gecmesi gerekiyo ucan tekmeyi haketmesi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 evet eş zamanlı operasyonlarla güneydoğuda askeri karakollara roketatarlarla saldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 savunulacak pek bişi yok, iki tarafta da. o tekme gereksizmiş, ama taraftarı savunmak da bir o kadar abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 riglous anlattıklarını okumam iyi oldu bak, baya hayvanlık yapmışlar, yazık. Tekme atan polisin hareketi her türlü yanlış tabi de, olayın öncesini, o polisin orada neler yaşadığını ya da o adamla diyaloğunu bilmiyoruz. Yine de yanlış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Beşiktaş taraftarı ne yapsa yanlış bence. çarşı grubu içermiş ya. kafayı çekermiş ya. işte herşey beklenir madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 manyak kamil manyak kamil bip kamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 polisler çarşıya karşı bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Uçan tekme atacak denyonun çocuğu olmasın tabi de maçtan önce stada giden arkadaşların "acayip organizasyon yaptık deli gibi meşaleler yanacak" vs. demesinden bayağı birşeyler olacağı belliydi. Futbol toptan kalksa bence daha iyi olur eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bjk bu taraftar gruplarını engellemek için hiç bi girişimde bulunmuyor sanki.. basın da mübarek ÇARŞI ÇARŞI diye gazın allahını veriyor. sonra "tribünde üzücü olay" bi gidin lan düzenbazlar sizi diyorum basına. gerçi basına allahın her günü bunu diyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Absolut said: Toplu gösterilerde polisin tavrını aldığı emir belirler %80. Geriye kalan %20yi ise şahsı belirler. Eğer yukarıdan sert olun hiçbirşeye izin vermeyin dağıtın emri gelirse geçen 1 Mayıslar gibi abartı güç kullanılan sonuçlar doğurabilir. Ama yukarıdan musama gösterin 1 saat daha izin verin vs vs emri gelirse kimsenin canı yanmaz. Polistir, askerdir bunların hepsi emir kulu. Yani polislerin toplanıp haydi beyler gidip xxxxleri dağıtalım diye toplandıkları bir lokal falan yok. Kaldı ki %1-2 den bile az hasta ruhlu insanın yaptığı hataları davranışları lütfen Türk Polismize maal etmeyin. polis evet emir gelmedikce gidip bi yerlere 2000 kişi yığılmıyo olabilir, ama emir geldikten sonra haddi hesabı olmıyan leyler yapıyolar. önüne gelene tekme tokat girmek, sıkıştırdıklarını coplamak falan normal şeyler. olaylarla ilgisi olmıyanları sağdan soldan gecenleri dürtmek falan hep yaşanan şeyler. artık yadırgamıyoruz polis dayanığını. Komik yan, cunku bu adamların gereksiz yere insanlara vurması yasak, değil tekme atmak yumruk atmak, ellerindeki coplarla vurabilicekleri durumlar bile önceden belirlenmiş. ha bizim polis ucmuş durumda zaten,gaz silahını insanlara nişan alıp atmalar, insanların dağıldığı kacıştığı tarafa gaz bombası atmalar, panzeri insan sütüne sürmeler. dğılan grupların yollarını kesip dövmeler. turk polisi artık olaylara mudahale ederken guvenlik kuvveti gibi mudahale etmiyo, baya mahallenin delikanlıları modundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 suBzer0 said: Yine Hıncal Uluç tipli kullanıcılarımız atıp tutmuşlar taraftar hakkında , ne konuştuğunuzu ya bilmiyorsunuz yada özellikle yapıyorsunuz bu konuşmaları. Taraftara orc sürüsü filan demek sizin haddiniz değil anca sizin kıskançlığınız olur. Çok kıskandım gerçekten beşiktaş taraftarını, öyle böyle değil, yüreğim pır pır ediyor. LoL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kadıköy hangi gün olursa olsun, en ufak eylemde yolları kapatılması ile meçhur oldu. taa nerelerden itibaren polis olur. bu olay biliniyordu madem neden önlem alınmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 orc sürüsü iyi lafmış yannız : ) ama middle earth orcu, wow orcu diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Orc sürüsü o lacivert üniformalılar asıl. Uçan tekmeciler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/9470/orc2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar