moriQ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Abi bu ne ya. Lan cohen yine yaracaksın bizi. buyurun http://www.traileraddict.com/trailer/bruno/international-red-band-trailer 18+ filmin tam adı Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 o nası film ismi lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 borat kadar komik bi tipleme. su karakterin amerika icinde gezinip konusmasini felan hayal edemiyorum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 HELLOOOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 moriQ said: Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt AHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 conan o'brien a çıkmıs brüno. son 1 dakka falan kala dans ettiriolar. adam super asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bu kim ya iğrençmiş diyen arkadaşlarımız oldu paticikten, onlar kendilerini bilirler isim vermiyorum gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 benim o, hayatımda seyrettiğim neredeyse en kötü filmdi borat. bu da herhalde yarışacak onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 dolca gabbana healloo dedigi kisima guldum..borat cok itici geldiginden izlememistim belki buna bir sans veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 http://blog.eastes.com.au/brunos-gayest-moments/ abi ahahaha. yanliz en olmadik yerde su gerzek amerikalilari koseye aliyor ya acayip komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tek ben mi bu adamdan tiksiniyorum hiç komik gelmiyor hatta rahatsız oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Abi bu adam gaylerle dalga geciyor, veya ne bileyim asyalilarla dalga geciyor falan saniyo cogu insan da, adam amerikalilarla dalga geciyor. Ve mukemmel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xhP0tOm6yt0 watch?v=xhP0tOm6yt0 Bu ciddi komik ya heuhhuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://www.dailymotion.com/video/x9swpq_sacha-baron-cohen-letterman-intervi_webcam SBC filmin yapimini anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 GEd said: http://www.youtube.com/watch?v=xhP0tOm6yt0 watch?v=xhP0tOm6yt0 Bu ciddi komik ya heuhhuehe AHAHAHHAAHHA 1:30 ve sonu AHUAHAUHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Abi simdi geldim filmden, gulmekten aglatiyor kesinlikle gidin. Ha bu film Turkiye'de gosterime girmez bence, girerse de yarisini keserler diye tahmin ediyorum. Indirip izleyin durum oyleyse, baya iyiydi ya euhehu. Ailenizle gitmeyin sinemaya gelirse hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 komik ama aşırı gay bi film olmuş bu, dr manhattan'da yaşadığım stress'in 10-15 katını yaşadım resmen. Türkiye'de 90 sene sonra fln belki girer gösterime:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 İzlediğim en gay filmlerden biri olmak ile beraber, aynı zamanda son zamanlarda en çok güldüğüm komedi filmi oldu. Sondaki şakıyı bi 6-7 kere dinledim herhalde. Çenem ağrıdı gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 BRÜNO!!!! diye çıktığı sahnede attıgımız HAAYIIR naraları sonrası niye bagırdıgımızı merak eden arkadas yuzunden 2 kez izledim o berbat sahneyi :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ged'in koyduğu video yüzünden kalp spazmı geçirdim galiba. 1.30'da o adam nerde diye düşünürken adamın yukarıdan düşmesi ve en sonda gay tv dediğinde adamın surat ifadesi..... ASASDASKLDASKJDALJKDAJKLKADJKADLASKLLAKDJS öleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ulan ne iğrenç bi filmdi bu be. hayır tamam gülüosun falan zaten ta ne zaman kafa güzelken zorla izlettiler de yani ne bileyim acayip yani hoşuma gitmedi benim. banane lan. amerikalıların dandik espri konseptinde amerikalılarla dalga geçmiş. bunu seven conan da izler diyecektim ki yukarda videosunu vermiş biri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 filmdeki olaylarin %90i gercek buarada, bilmiyorum bunun bilincindemi izlediniz ehe, boratin 10 kati ama evet asiri gay bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 adam manyaklıkta sadece kendiyle yarışıyo yaa ahauha ve adamın aslında bunca iğrençlik arasında laf koyma, eleştirme gibi bi gayesi de var, çok acaip bi tarz. seviyorum ama evvelden beridir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar