Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brüno

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bu ne ya. Lan cohen yine yaracaksın bizi.

buyurun
http://www.traileraddict.com/trailer/bruno/international-red-band-trailer
18+

filmin tam adı
Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi simdi geldim filmden, gulmekten aglatiyor kesinlikle gidin.
Ha bu film Turkiye'de gosterime girmez bence, girerse de yarisini keserler diye tahmin ediyorum.

Indirip izleyin durum oyleyse, baya iyiydi ya euhehu.

Ailenizle gitmeyin sinemaya gelirse hehe
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
komik ama aşırı gay bi film olmuş bu, dr manhattan'da yaşadığım stress'in 10-15 katını yaşadım resmen.

Türkiye'de 90 sene sonra fln belki girer gösterime:D
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
BRÜNO!!!! diye çıktığı sahnede attıgımız HAAYIIR naraları sonrası niye bagırdıgımızı merak eden arkadas yuzunden 2 kez izledim o berbat sahneyi :(:(
Mesaj tarihi:
Ged'in koyduğu video yüzünden kalp spazmı geçirdim galiba.

1.30'da o adam nerde diye düşünürken adamın yukarıdan düşmesi ve en sonda gay tv dediğinde adamın surat ifadesi.....

ASASDASKLDASKJDALJKDAJKLKADJKADLASKLLAKDJS

öleceğim.
Mesaj tarihi:
ulan ne iğrenç bi filmdi bu be. hayır tamam gülüosun falan zaten ta ne zaman kafa güzelken zorla izlettiler de yani ne bileyim acayip yani hoşuma gitmedi benim. banane lan. amerikalıların dandik espri konseptinde amerikalılarla dalga geçmiş. bunu seven conan da izler diyecektim ki yukarda videosunu vermiş biri zaten.
Mesaj tarihi:
adam manyaklıkta sadece kendiyle yarışıyo yaa ahauha
ve adamın aslında bunca iğrençlik arasında laf koyma, eleştirme gibi bi gayesi de var, çok acaip bi tarz. seviyorum ama evvelden beridir =)
  • Yeni Oluştur...