Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 b ara çok yaptığım şeydi la giderdim 525e pof hatta ipotuda takardım zaman zaman kendi kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Takılcağın bar önemli.Barlar çeşitli yerlerdir şahsen ben buralarda Cuban Bar ile Marine Bara gidiyorum.Teq.sunrise yada Black Russian içip dönüyorum eve, en güzeli ortam genelde böyle yapanlar ile dolu sohbet falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Hamdolsun diyin. Gidebileceğiniz bir bar var. Oturduğunuzda tavlanması muhtemel kızlar olur, bizde o da yok. HAMDOLSUN DİYİN LAN!'1!11bir1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 valla çok sevdiğim bi aktivitedir. "ben yalnızlıkların adamıyım" şeklinde lanse edildiği için pek dışa vurmam ama evet hastasıyımdır yalnız başıma bara oturup içki içmenin. pek bi inceliği de yok ztn gidion mekanın barına oturuyosun içkini söyliyip akıllı tv falan izliyorsun ya da maç. izmirde böyle oluo benim hep genelde. fsdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Vallahi bara hiç yalnız gitmedim ama sinemaya gitmişliğim vardır. Gayet güzel geçiyor hatta insanları gözlemlemeyi seven biriysen x2 güzel geçiyor yalnızken çıkıp gezmek içmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sıkıcıdır heralde ya evde tek içmek daha iyi en azından tv-net-istediğin müzik falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 viski devri gecti abi christian troy karizmasi yapicaksin, absolut neat diceksin ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 neat ne ya dostum amerikayagittinisvectenbeteroldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Çok tek gittim ama B) hiç tek dönmedim............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Birileri birazdan iyi ki dogdun xunn topiği açmazsa başvuracağım eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben hep tek giderim bara elbet birileriyle tanışıyorum eğlenceli oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 xunn said: Birileri birazdan iyi ki dogdun xunn topiği açmazsa başvuracağım eylem. Acaip üşendim, buradan gz diyim bari hihihihihih ihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Werewolf said: Çok tek gittim ama B) hiç tek dönmedim............... Cinsiyet neydi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Werewolf said: xunn said: Birileri birazdan iyi ki dogdun xunn topiği açmazsa başvuracağım eylem. Acaip üşendim, buradan gz diyim bari hihihihihih ihi Olm çok ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 fede said: ben geçen gittim tek başıma bara. ufak biyer. 11 kişiydik toplam. 5 i sahnede. 5 i sahnedekilerin arkadaşı. 1 de ben. 2 de barmen vardı. sdfsf 5+5+1+2= 13 11 deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 gratz xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o ikisini de saymadım. hep orda onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 İzmirde bara yalnız giderek çevre yapmışlığım var. İç , takıl falan , garsonla ve barmanle muhabete gir eninde sonunda muhabeti değer bir insanla tanışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 e hani xunn'a kimse topik acmadi, bari eslik edin adama barda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sen açsana bre densiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 obsesifik said: Geçen hafta gittim tek başıma. Bir bayan olarak tek gitmek biraz garip oluyor, farklı gözle bakan oluyor falan ama gayet de iyi oldu kafa dağıttım umrumda da değildi o an için kimse içtim müzik dinledim gene içtim gene içtimm. TANISALIM BERABER GIDELIM !!!1!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dans kursuna falan git. bi sürü değişik insan tanırsın, eğlenirsin, yazılırsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Dans kursunda insanlar yazılmamaya kasıyor birine daha çok .o hale geldik yani rezalet afaafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar