DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 eğer bir korku ortamı yaratılmışsa,bunun sorumlularının sadece " mağdurlar" olduğunu düşünmek saflıktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Kimdir peki ? Oy vermeyen halk mı ? Anasına küfredilen çiftçi mi? Yıllardır soyulan sesi çıkmayan halk mı? kim yarattı bu korku imparatorluğunu. Şimdi kalkılmış sizler(!) yüzünden insan partisini söylemeye korkuyor deniliyor. Meydanlarda basbas bağıran ali kıran baş kesen başbakanımız değil miydi? Memati tavırlarında önüne gelene posta koyan ? Mitinglerde ceket assak seçtiririz istediğimizi diyen. Bize oy vermezseniz hizmet alamazsınız diyen türban takan bizdendir takmayan sizdendir diyen. bırakın ya. Şimdi gelipte mağduru oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Evrendeki her etki, kendine eş bir tepki oluşturur. Sen insanların sırf kıyafetleri yüzünden okuma haklarını ellerinden alırsan, böyle iktidar gelince de ağlarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sen o zaman atatürk döneminde kesilen imam kellerinide onaylıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Dennis said: Evrendeki her etki, kendine eş bir tepki oluşturur. Sen insanların sırf kıyafetleri yüzünden okuma haklarını ellerinden alırsan, böyle iktidar gelince de ağlarsın işte. OEEAAAAAAAAAAAAAAAAH bak sen. hadi kuyruğumuzu kovalayalım. belkide insanların kıyafetleriyle uğraşılmasının nedeni onlarında zamanında değer verdikleri şeylerle uğraşılmasıdır ? hadi sonsuza giden saçma birşey ortaya atalım ama düşünmeden konuşalım. haha cidden düşün yazmadan önce. ahmet kalemimi çaldı bende onun silgisini çaldımdan öteye geçilsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 önce empati kurmayı öğrenmemiz lazım.. insanların böylesi kitlesel olaylarda bencil düşünmemesi gerekir.bunun en güzel örnekleri; - örneğin okulda saçınızı uzatmak için kavga verirsiniz."neden üniforma var ak ya" falan denilir ama biri türban taksa "lan üniforma falan nabıon sen!" denilir. -darbeye eyvallah çekip demokrasinin anasını şaapmaya eyvallah diyebilirsiniz.ama aynısı başa gelince ağlayabilirsiniz.sam bu konu hakkında çok güzel yazmış zaten daha bir şey diyemem. -zamanında kürtler meclise giremesin diye baraj koyarsınız sonra gün gelir o baraja müttefikleriniz ya da siz takılınca "baraj ne lan kaldırın barajı" dersiniz.adamlar salak mı nah kaldırırlar barajı. . . uzar da uzar bu liste şimdi bence chp ve türevleri yıllardır yaptıkları şeyin cezasını çekiyor ve çekmeye de devam edecekler.sen yıllarca sorunların üstüne bastır bastır yay gibi böyle fırlar oramıza buramıza girer.insanların özgürlüklerini kendi saçma sapan ideolojine göre kısıtlarsan böyle patlarsın. bana da chp ye oy vermeme rağmen damgayı basarken kafamı öne eğmek kalır böylece.bence bu oy çalmaktan bile daha kötü bir darbe indiriyor demokrasiye. ps: ayrıca yineliyorum madem var bu kdr olay neden chp salak salak susup oturuyor ve "onların düşen oylarından daha fazla oy arttırdık" gibi inanılmaz salakça bişeyle övünüp yetiniyor!varsa bişi gitsinler yargıya.saçmalamayın bütün savcılar mı akp nin elinde bir tane savcısı yok mu chp nin :D ps: ben bile çalabilirdim oy pusulası zaten.boş zarfı at pusulayı da indir cebe sonra git sadece kenarlarını yak al sana çalınmış oy..bu arada normal şartlarda bile yakılan çok fazla oy var,kanunen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Dennis said: Evrendeki her etki, kendine eş bir tepki oluşturur. Sen insanların sırf kıyafetleri yüzünden okuma haklarını ellerinden alırsan, böyle iktidar gelince de ağlarsın işte. heeyyy heeeyyy kafaya bak kafaya. belli ki Kubilay ı şehit edenler ataların.Hala orda kalmışsın. Haklısın yıllar önce bu devletin temeli olan Atatürk ilkelerine karşı gelenlerin kafaları kesilmeli sokağa çıkmamalı. Gel de bu adamla muhattap ol şimdi. off of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 30 kusur senedir iktidar yuzu gormemis bir partiyi turkiyenin butun problemlerinden mesul tutmakta super bisi olmali asdfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sinad said: Dennis said: Evrendeki her etki, kendine eş bir tepki oluşturur. Sen insanların sırf kıyafetleri yüzünden okuma haklarını ellerinden alırsan, böyle iktidar gelince de ağlarsın işte. heeyyy heeeyyy kafaya bak kafaya. belli ki Kubilay ı şehit edenler ataların.Hala orda kalmışsın. Haklısın yıllar önce bu devletin temeli olan Atatürk ilkelerine karşı gelenlerin kafaları kesilmeli sokağa çıkmamalı. Gel de bu adamla muhattap ol şimdi. off of. Bu kurduğun bağlantıyla zeka seviyeni belli etmissin. Kubilayı şehit edenler senin gibi bir tarafın fanatigi olan, kendi 2 gram beyne sahip olmayan kişiler. O yüzden o mesajını editle de rezil olma. 2 gram beyne sahip olan oturur düşünür, akp'nin iktidar olmasındaki sebepleri. b1vRiP said: şimdi bence chp ve türevleri yıllardır yaptıkları şeyin cezasını çekiyor ve çekmeye de devam edecekler.sen yıllarca sorunların üstüne bastır bastır yay gibi böyle fırlar oramıza buramıza girer.insanların özgürlüklerini kendi saçma sapan ideolojine göre kısıtlarsan böyle patlarsın. Demek isteğim bu zaten, herkes millete kendi ideolisini kabul ettirmeye çalışıyor, bundan bir süre sonra sol taraf iktidar olacak bu sefer de onlar aynı şeye başlayacak, basitçe "etki-tepki". Tabi bunu bile anlayamayıp, insanları vatan hainleri ile aynı kefeye koyan yazık yaşam biçimleri mevcut forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 artık arkadaşların sağlıklı düşünemediğine inanmaya başladım. Çünkü sağlıklı bir düşünce yapısına sahip en azından gündeme hakim bir insan olan kişinin yazabileceği şey değil bunlar. DTP barajına bile laf edilir.Olunmuş.Evet.Türkiye de çok şey ideolojilerin önünü kapatıyor.Ama bir nedeni var. Eğer türkiye 40lardan bu güne kadar gelen Amerika-Brüksel-İsrail-Türkiye emir komuta zincirini kırsaydı bugun hiçbir ideolojiyi kısıtlayacak engel olmazdı. Bugun bu ülke şeriat gelecek korkusuyla yaşamazdı.Çünkü türk insanı tam bağımsız cumhuriyetine ve ilkelerine sahip bir toplum olacaktı.Amerika nın diktelediği fikirlerle kafalar bulanmayacaktı. Bugun bu ülke DTP nin mecliste olmasından korkmayacaktı.Çünkü onları birinin yönetmediğini bilecekti. Bugun bu ülkede her rejim sallandığını hissedildiği zaman darbe çığırtkanlığı yapılmayacaktı.Çünkü bu ülkenin toplumu rejimi sallayacak bir toplum olmayacaktı. Şimdi bir bakın.Nasıl uyutuluyoruz nasıl sürüleştiriyoruz.Toplumca sessiz bir şekilde.Nasıl körlere döndük.Ülke olarak üzerimizde ki ölü toprağıyla nasıl uyuyoruz bir bakın. Bunları sizde biliyorsunuz.Kalkıpta burada demokrasi tam işlemiyor.İdeolojiler kısıtlanıyor gibi palavralara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 CHP tek parti iktidarı sırasında bu ülkede 1 tane bilgisayar yoktu; şimdi oturduğunuz yerden bu yorumları yazabiliyorsanız hep milli görüş sayesinde. Hamdolsun internet ülkemizi teğet geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sosyalizmin ayfon u cifors u olmadi hic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sinad said: Dennis said: Evrendeki her etki, kendine eş bir tepki oluşturur. Sen insanların sırf kıyafetleri yüzünden okuma haklarını ellerinden alırsan, böyle iktidar gelince de ağlarsın işte. heeyyy heeeyyy kafaya bak kafaya. belli ki Kubilay ı şehit edenler ataların.Hala orda kalmışsın. Kıyafet yüzünden üniversiteye girilmemesini eleştiren birine, Kubilay'ın şehit edilmesi ile alakalı cevap verme olayına "ad hominem" denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Atatürk döneminde internet yoktu şimdi 1 mbit internet 30 milyon, yaaa yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ayrıca AKP döneminde telefonlara msn indirilmeye 2 sim kart tek sim karta birleştirilmeye; hızlı şarz cihazları ve çelik bataryalar ülkemize getirilmeye başlandı. Bu kazanımlardan geri adım atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombaleyoo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sinad said: artık arkadaşların sağlıklı düşünemediğine inanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yahu o kadar dedim bu seçimlerde şu oyları adam gibi yakın, chp'li kısımlar yarım kamasın diye ama yine gitmişler rüzgarlı yerde yakmışlar. beceriksiz maymunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 DoGMeaT said: Merhabalar Ben sadece bu mesajı ilginç buldum senide haklı buluyorum;darbe lazım diyen adamlar "oylarımızı çaldınız" da diyebiliyor,garip bir ironi,ama tersten bakarsan olaya adamların desteklediği partinin oyları sayılmamış yargı iktidarın kontrolü altında basın iktidardan korkuyor ise başka neye güvenecekler ? yukardaki şartlardan hepsi gerçekleşmişmi,o şu bu,o ayrı konu. ayrıca ilk sayfadaki yanmış pusulanın chp'ye ait bir rey olması size "fake" geliyorsa yanmış onca yun arasından chpye ait bir oyu bulmak tabikide zor olmamalı http://cnnturk.com/2009/turkiye/04/02/mamakta.yanan.oylar.arastiriliyor/520597.0/index.html bir kere daha tekrarlayayım: "oh olsun" demiyorum, gereği neyse yapılsın diyorum ve bütün "adli makamlar onların kontrolünde" sözlerine rağmen daha verdiğin linkin adı "yanan oylar araştırılıyor". e hasıraltı edilmesi gerekmez miydi? demek ki sir'ün dediği yanlış değilmiş. kısacası benim şahsi prensibimde bir değişiklik yok, bu bir kenara.. bu olay biraz da "kurt var" diye bağıran çocuğa benziyor ama daha farklı. bizim hikayemizde çocuk köylüleri ne zaman görse "siz göbeğinizi kaşırsınız, sizin verdiğiniz oy oy değil, aziz nesin haksızmış, sadece %47 aptalmış" diyormuş. şimdi bu çocuk "çöpten oylar çıktıııı, nerdesiniz demokratlarrrrr" diye bağırıyor. ben hala köyün şerifine havale ediyorum durumu, eğer o çocuk benim yerimde olsa %101 "oh olsun, darbe yapamadık ama bunu yaptık, nasılsa sizin oyunuz oy değil" derdi. sen oy çalındığından şikayet eden adamın çözüm olarak darbe önermesinden başka bir izlenim edinebilir misin? tokata tabancayla karşılık vermekten farkı yok. neden peki? çünkü "her yol mübah". buradaki dert demokrasi değil yani, o nedenle benim desteğimi beni sadece işi düşünce hatırlayan, onun dışındaki zamanlarda beni adamdan saymayanın yaygarasına niye katılayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sufi said: yahu o kadar dedim bu seçimlerde şu oyları adam gibi yakın, chp'li kısımlar yarım kamasın diye ama yine gitmişler rüzgarlı yerde yakmışlar. beceriksiz maymunlar. Chp'li kısım mübarek,ateş işlemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Bu oyların çalındığını belgelemek, ispatlamak için daha ne yapılırsa tatmin olacaksınız onu anlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 çalan biri yakalansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 iyi de, oylar calinmadi ki? chp yapti bunlari akpye suc atmak icin.... yerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 CHP Zamanında çalınan oyları yakmaya gazyağı bulamıyorduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Toledor said: Bu oyların çalındığını belgelemek, ispatlamak için daha ne yapılırsa tatmin olacaksınız onu anlamıyorum? "çalınmış ama yakılamamış" oylar dışında başka bişeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 apartmandan ayakkabılarımı çalan da yakalansın, yoksa çalındığına inanmam :p sam said: sen oy çalındığından şikayet eden adamın çözüm olarak darbe önermesinden başka bir izlenim edinebilir misin? tokata tabancayla karşılık vermekten farkı yok. neden peki? çünkü "her yol mübah". buradaki dert demokrasi değil yani, o nedenle benim desteğimi beni sadece işi düşünce hatırlayan, onun dışındaki zamanlarda beni adamdan saymayanın yaygarasına niye katılayım? kendi içinde çelişen bir yaklaşım. bi kere senin tezine göre o adam (ayrıca, kim o adam?) zaten demokrasiye inanmadığını belli etmiş, işi düşünce demokrasiyi hatırlamış diyelim. başka zamanlarda da seni adamdan saymıyor diyelim. ama sen demokrat olduğunu iddia ediyorsun, öyle değil mi? yani kim olursa olsun, birey hakkının korunması senin düşünce yapın gereği önemli olmalı, yanlış mıyım? bu durumda ihtiyacı olduğunda onun yanında olmayacağını, ona destek çıkmayacağını söylemek senin sözüm ona demokratlığının neresinde duruyor? Savunulması gereken adamları kafasına göre seçmek midir demokratlık? 80k kızın türbanının peşinden koşarken sizden demokratı yok da, belki ondan daha fazla bireyin attığı oyun çalınmış olması ihtimaline sırf size ters geldiğini düşündüğünüz bir partiye verilmiş olması olasılığı yüzünden tepki göstermemek midir demokratlık? Hani demokrasi ideolojiler üstüydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar