egemen_i Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Merhaba, uzun zamandır üstünde çalıştığım bir proje ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Sunucu adını uzun zamandır düşünüyorum fakat bir türlü istediğim hikaye ile örtüşen bir isim bulamadım. Sunucuda, Sosoria haritası yerine gerçek oranda scale edilmiş Dünya haritası kullanacağım. Haritanın yapımını bitirdim, şu an staticlerle uğraşıyorum. Impartorluklar, ve imparatorluk savaşları sunucunun temelini oluşturmaktadır. Hikaye, Osmanlı Imparatorluğunun Constantinople' u almasıyla başlıyor. Tahmin edeceğiniz üzere Bizans( Doğu Roma ), Osmanlı imparatorluğu gibi imparatorluklar olacak. Sunucu ismi hakkında fikirlerinizi almak istiyorum, belirttiğim gibi hikaye ile örtüşen anlam içeren bir isim olması gerekli. Fikirlerinizi bekliyorum.
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Osman varmı bide kılıç serverda. yoksa gelmem
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kermit said: Osman varmı bide kılıç serverda. yoksa gelmem oha lan 2. postu yeni görüyorum osman kılıcımı çaldı gm bey asdkrjkasdjfkasjdfkjkhasdf ulan yine koptum asjdfh
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mantıklı bir fikri olan yokmu :)
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 egemen koy aga. Dünyaya egemen toplumları anlatsın.
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Marveloth said: Osmansiz UO yok yok bayıldım :D
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 içinde ottomon olan bir guild ya da server ismi daha görürsem kenyaya kaçıyorum. yeter ulan yeter !
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Fokus UO vardı bitane kapanma ihtimali YOK!!! denecek kadar azdı.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ergenekon :D "Ergenekonma gel bu servera kon"
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Jadelith said: -Deno- said: ottomon Warning : Grammar Mistake Hunter Jadelith is coming for u !
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 -Deno- said: Warning : Grammar Mistake Hunter Jadelith is coming for u ! It's a spelling mistake, actually. And u is not a word.
Öne çıkan mesajlar