egemen_i Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Merhaba, uzun zamandır üstünde çalıştığım bir proje ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Sunucu adını uzun zamandır düşünüyorum fakat bir türlü istediğim hikaye ile örtüşen bir isim bulamadım. Sunucuda, Sosoria haritası yerine gerçek oranda scale edilmiş Dünya haritası kullanacağım. Haritanın yapımını bitirdim, şu an staticlerle uğraşıyorum. Impartorluklar, ve imparatorluk savaşları sunucunun temelini oluşturmaktadır. Hikaye, Osmanlı Imparatorluğunun Constantinople' u almasıyla başlıyor. Tahmin edeceğiniz üzere Bizans( Doğu Roma ), Osmanlı imparatorluğu gibi imparatorluklar olacak. Sunucu ismi hakkında fikirlerinizi almak istiyorum, belirttiğim gibi hikaye ile örtüşen anlam içeren bir isim olması gerekli. Fikirlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Osman varmı bide kılıç serverda. yoksa gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Börülçine cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Son Osmanlı UO güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 TANRI YÜCE TÜRKLERİ KORUSUN UO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 cCc Allah Türk'tür cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ATSIZCILAR UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 of olsa da girsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kermit said: Osman varmı bide kılıç serverda. yoksa gelmem oha lan 2. postu yeni görüyorum osman kılıcımı çaldı gm bey asdkrjkasdjfkasjdfkjkhasdf ulan yine koptum asjdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mantıklı bir fikri olan yokmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 egemen koy aga. Dünyaya egemen toplumları anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Osmansiz UO tmm sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Marveloth said: Osmansiz UO yok yok bayıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 OF OFİSTE ÇOK PİS SALDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Zebercet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 içinde ottomon olan bir guild ya da server ismi daha görürsem kenyaya kaçıyorum. yeter ulan yeter ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 -Deno- said: ottomon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 HELALAGA UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Fokus UO vardı bitane kapanma ihtimali YOK!!! denecek kadar azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Asena Uo koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ergenekon :D "Ergenekonma gel bu servera kon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Jadelith said: -Deno- said: ottomon Warning : Grammar Mistake Hunter Jadelith is coming for u ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 mahmut's shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 -Deno- said: Warning : Grammar Mistake Hunter Jadelith is coming for u ! It's a spelling mistake, actually. And u is not a word. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar