Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılıçdaroğlu CHP nin başına geçsin mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyle anketler yaparak gandi kemal e kotuluk yapiyorsunuz :p

sivrildi diye baykal istanbulda atese atti, ankaradan gosterseydi aday %100 kazanmis olucagini AKP liler bile soyluyor

kemal amcam ama istanbulda bence basari ile atesten cikti ankaraya ait oldugu yere donuyor, kazanmis olsaydi borc bataginda hukumetten destek alamiyicak bir belediyeyi adam etmeye kasiyor olucak turk siyasetine getirdigi o ruzgardan mahrum kalicak duellolarin sonu gelicekti

ben kaybettigine memnunum

ecevite benzetip millet cok pasif diyor ama 70 li yillardaki o karaoglan efsanesi pasiflikle olusmadi, kibrisa mudahalede bulunup butun dunyayi karsisina pasiflikle almadi ecevit nede gunes motelde adalet partisinden bakanlik rusveti vererek 11 milletvekilini pasiflikle caldi ecevit

siz adami yasli gordunuz son zamanda :P

ama kemal amcam ecevit degil nede alistiginiz politikacilardan, kavga etmiyor tukuruk sacarak bagirip cagirmiyor
Mesaj tarihi:
Baykal ve Kılıçdaroğlu arasındaki büyük farklar ,

Baykal ideoloji üzerinden siyaseti ağır basıyor ve halk ile iç içe değil. Uzaktan kumanda ile insanlar ile temasa geçiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu muhalefeti muhalafet gibi yapıp karşısındakilerin açıklarını arıyor ve bunları halka anlatmaya çalışıyor. İdeolojiye hiç girmiyor.

Baykal ideoloji ile siyaset yaptığı için güçlü görünüyor ama gerisi boş.
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar daha düne kadar ertuğrul günay "dönmeden" evvel geleceğin chp genel başkanı gözüyle bakılıyordu bu adama. ki çok iyi hatırlıyorum semtimizin bir çok yaşlısı ertuğrul günay akp'ye geçtiğinde oturup ağlamıştı. kemal kılıçdaroğlu'nda heyecan yok denmiş. heyecandan kasıt nedir? bir bülent ecevit kimdir biliniyor mu bu forum hudutlarında? heyecandan kasıt sanırım şark tipi iş bitirici elemanlar. olmaz olsun biz efendi adam istiyoruz. ki istanbul'da sağlanan buruk zafer de buna işaret ediyor.
Mesaj tarihi:
parti olarak chp zerre kadar umrumda olmasa da baykal giderse ve daha makul bir muhalefet lideri gelirse hükümetin kendine çeki düzen vermesi açısından iyi olur.
Mesaj tarihi:
Kemal Kılıçdaroğlu, Baykala göre daha iyi bir genel başkan olacağı kesin. Ve akp ye böylece daha iyi bir muhalafet oluşabilir sırf bu nedenle bile Kılıçdaroğlunun chp başına geçmesi lazım.

Gökçekin bu kadar oy kaybetmesinin tek nedeni kılıçdaroğludur, yani siz çıkıp adam gibi belgelerle birşeyler yapmaya kalkarsanız, peşinizden birileri geliyor.
Mesaj tarihi:
Ortada hazır laiklik , cumhuriyet elden gidiyor malzemesi varken neden oturup belgeler ile uğraşsınlar ki ? Baykal oturduğu yerden muhalefet olmayı seviyor , nasıl olsa koltuğuna göz diken de olamıyor. Onun altında emrine köle kul olanlara acıyorum.
Mesaj tarihi:
Ben bu seçimleri söylemedim , öncekileri ve genelde takındığı tutumu söylüyorum. Bu seçimlerde oyunu arttırmasının hatta düşürmemesinin tek sebebi kılıçdaroğlu zaten.

İstanbul ve ankaradaki artışları çıkardığımızda chp %20 nin altına iniyor.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:
Aslında tek nedeni kılıçdaroğlu değil hatta en büyük sebep bile değil =) MHP'nin ankradaki oyunu %22 arttıran Mansur Yavaş düşürdü Melih Gökçek'in oyunu.

Tamam bunda kılıçdaroğlununda payıda var, gökçekin ne menem bir insan olduğunu ortaya koyan yine kılıçdaroğlu, akp seçmeninin bir kısmı buna bakarak oylarını mhp ye atmış olabilirler. Nihayetinde sağ seçmen.
Mesaj tarihi:
türkiyede exit poll yapılmaması çok büyük saçmalık. hem insanlar dertlerini dile getirebiliyor, hem de politikacılar neyi yanlış yaptıklarını tam olarak anlayabiliyor.
Mesaj tarihi:
kılıçdaroğlunun genel başkan olarak bence başarılı olma ihtimali yok iyi adam hoş adam çok iyi bir 2. adam olur ama gelişmemiş toplumlarda lider karizmasının asıl unsur olduğu gözönüne alındığında bence başarılı olamaz
Mesaj tarihi:
Law said:
Kemal Kılıçdaroğlu, Baykala göre daha iyi bir genel başkan olacağı kesin. Ve akp ye böylece daha iyi bir muhalafet oluşabilir sırf bu nedenle bile Kılıçdaroğlunun chp başına geçmesi lazım.

Gökçekin bu kadar oy kaybetmesinin tek nedeni kılıçdaroğludur, yani siz çıkıp adam gibi belgelerle birşeyler yapmaya kalkarsanız, peşinizden birileri geliyor.

Ben buna karşı çıktım zaten. Başkalarının başarılarını haketmeyen insanlara maletmeyin. Ayıptır yani.
Mesaj tarihi:
Bence gelmeli ama baykalın bırakacağını sanmıyorum.
Zaten erdoğan'ın bu günlere gelmesine yol açan adamda baykal.
Chp'yi bitirende baykal.
Çağlayan mitinginde kılıçdaroğlunu konuşturmayanda baykal.

İstanbul'da hile hurda dışında gerçekten chp'ye verilen oy oldukça çok ve bu kılıçdaroğlu sayesinde. Dolayısıyla gür konuşsun vs. değil olay. Halkın temiz insanlara ihtiyacı var.
Mesaj tarihi:
Liderlik karizmayla olmuyor. Öyle olsaydı bu kadar adam Baykal'a defol git demezdi.

İstanbul patlaması, organize olarak yaptığı şeyler, gerektiğinde basın önünde takındığı tavır la Kılıçdaroğlu CHP yi gayet iyi bir şekilde yönetebileceğini gösterdi zaten.

Hiç yoktan Baykal'dan beter olamayacağını düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Bu adam gitsin kendi partisini kursun, gider o partiye üye olur onun adına çalışırım.

Daha önce siyasette hiç bir kişiye veya partiye bu kadar bağlanmamıştım ama bu adama kanım kaynadı. Mantıksal sebepleri bırakalım böyle kalbimle sevdim adamı ne kadar ilginç =d
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:
geçerse en azından şu "chp hep muhalefet yapıyor hiçbir şey yapmıyor"'cu gençliği biraz susturabilir.

Arkasokak said:
mustafa sarıgül gibi "cıvık" bir adam her şey olabilir ama adam olamaz gibi. bu adam doğan holding kanalları sayesinde chp'nin az kalsın başına geçicekti de deniz baykal'ın efsane konuşmasıyla yalan olmuştu. chp'den uzak olsun da isterse dsp'de yer bulsun.

katılıyorum
Mesaj tarihi:
Mazot 1 ytl olayı harbiden geyik gibi gözüküyordu. Özellikle Cem uzan çok geyik konusu oldu ama Cem Uzan bir kere tv'ye çıkmıştı ve şöyle demişti ;

Rus gemilerine mazotu 750 kuruştan satıyorlar, AB gemilerine 600 kuruştan satıyorlar ( rakamlar sallamasyon ama 1 ytl'den az ) liradan kuruştan satıyorlar. Ama Türk halkına 2-3 katı satıyorlar.
Ondan sonra o konuda hak verdim cem uzana..
Mesaj tarihi:
maliyetle beraber 0.80kr mazot'un fiyatı. genç parti ilk bu muhuabbeti çıkarttığında dalge geçenlere belgelerle anlatmıştı biri tv de
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...