Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Soldat Sunucuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne güzel silah yaf, dokunmayın barrete.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
minigun bile kullandırtılmıyor neymiş lag yapıyormuş..

cücük adam cs'si (all rights reserved by mumi) bile ..t olmuş..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
OFF ben hala giremiyorum ya icq dan falan ulaşın yardımcı olun ya delirecem.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
merak ettim pek iyi değilimdir soldatta ama bi bakcam yarın neymiş ne deelmiş :P

minigunla ilgili bişşi okudum lag yapıo die kullandırmıyorlar flm? ne iş=?[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P)
Öss'ye kafam girsin
Mesaj tarihi:
abi rugere birşey demiyorsunuz barret ı kısalım diosunuz
herkes kendi kullandığı silahı savunuyor doğal olarak (tıpkı bi önceki cümlede gözüktüğü gibi:))

en iyisi bırakalım soldatı yapan adam official forumlara göre karar versin biz de şu an yaptığımız gibi default oynayalım, objektiflik bunu gerektirir
Mesaj tarihi:
kendi adina konush :P sizinle oynarken ben strese giriom sözde stres atmak için filan girioz.. :)[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
az kaldı geliyom bakalım nası bi oyun..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
xayd3r felan gözüküyor 20000'de ama onlar da kıpırdamıyor..
acaba server yoğun bakımda felan mı?[signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz!
Mesaj tarihi:
girdim ve free cam modunda öllllee baktim durdum sonada stres atcak(!) baska bisiler ariim die ciktim :)[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
valla kimse birşeye dokunmadı, ben bozmadım :D
e kim bozdu ? bence sharky veya wastiee bozdu ayar falan yaparken.bozulmayan server isteriz :)[signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz!
Mesaj tarihi:
valla ben daha bi kere bile giremedim yani. server is full dedi kaldı dünden beri.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
yaw cvp verin bn server a giremiom...yukarı ip falan yzıyorum herşey ok yazdım okutucuklara ee sonna???[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
join game e bas herşey tamsa... eer sormak istediğin bu diilse.. ehuh bilmiom[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 06 Mayıs 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
abi rugere birşey demiyorsunuz barret ı kısalım diosunuz
herkes kendi kullandığı silahı savunuyor doğal olarak (tıpkı bi önceki cümlede gözüktüğü gibi:))

en iyisi bırakalım soldatı yapan adam official forumlara göre karar versin biz de şu an yaptığımız gibi default oynayalım, objektiflik bunu gerektirir

Yahu ben kullandığım silahı 6 ayda örendim , kolay bir silah değil , her saniye kaçırma ihtimalin var, bakma ben oyunda ıskalamıyor gibi görünüyorum , full konsantre olduğum zaman anca isabet oranım %80 e çıkıyor
geri kalan zamanda isabet mümkün değil yahu.

Hem bütün dünya öyle oynuyor diye onlar gibi oynamak zorunda değilizki , paticik değilmi burası ? Herkez konuşsun ortak karara varılsın , ahmetin memetin demesiyle olacak işler değil .[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
  • Yeni Oluştur...