neter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hhe öle tabi canım ben gaz verdim sadece, barretçiyim ben de, ve evet çok cheese bir alet kendisi ... reload time'ını yükseltebiliyor muyuz acaba yeni versiyonda, sorun öle de halledilebilir..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ...
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ne güzel silah yaf, dokunmayın barrete.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 minigun bile kullandırtılmıyor neymiş lag yapıyormuş.. cücük adam cs'si (all rights reserved by mumi) bile ..t olmuş..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 OFF ben hala giremiyorum ya icq dan falan ulaşın yardımcı olun ya delirecem.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ip yaz compression ı 0 yap. Iıı gene olmuyor.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 deathmatch de bi sorun mu var bi tek ona giremiyorum ?
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 merak ettim pek iyi değilimdir soldatta ama bi bakcam yarın neymiş ne deelmiş :P minigunla ilgili bişşi okudum lag yapıo die kullandırmıyorlar flm? ne iş=?[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 abi rugere birşey demiyorsunuz barret ı kısalım diosunuz herkes kendi kullandığı silahı savunuyor doğal olarak (tıpkı bi önceki cümlede gözüktüğü gibi:)) en iyisi bırakalım soldatı yapan adam official forumlara göre karar versin biz de şu an yaptığımız gibi default oynayalım, objektiflik bunu gerektirir
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 2sinide kısaltın :-p (ben kullanmıyorum nasılsa 2sinide :lol: ) bu arada dm e girebiliyorum ben ve herkesi dm e bekliyorum hadi bugün çok boş sunucular gelin biraz stress atarsınız ;)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kendi adina konush :P sizinle oynarken ben strese giriom sözde stres atmak için filan girioz.. :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 observer gibi geziorum ve sunucular boş sorun nedir (menüdeki spectator kapalı..)
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 şu an deatchmatch tayım ama free camera moda dan çıkamıyorum?
neter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben de ... var bi durum ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 az kaldı geliyom bakalım nası bi oyun..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 xayd3r felan gözüküyor 20000'de ama onlar da kıpırdamıyor.. acaba server yoğun bakımda felan mı?[signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz!
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 dediğim şey o işte, herkese oluyor Bozulmayan soldat serverı istiyoruz![signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz!
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 girdim ve free cam modunda öllllee baktim durdum sonada stres atcak(!) baska bisiler ariim die ciktim :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 başka server yokmu takılalım bura düzelene kadar?
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bana yardım server ip falan yazıyorum ama server list e gelmiyo onu nası halledecem?
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 soldat serverıyla ilgilenen arkadaşlara ruh sağlığı diliyorum sadece ne gıcık biişeymiş ya hep bozuluyo hep sorunlu
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 valla kimse birşeye dokunmadı, ben bozmadım :D e kim bozdu ? bence sharky veya wastiee bozdu ayar falan yaparken.bozulmayan server isteriz :)[signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz!
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 valla ben daha bi kere bile giremedim yani. server is full dedi kaldı dünden beri.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yaw cvp verin bn server a giremiom...yukarı ip falan yzıyorum herşey ok yazdım okutucuklara ee sonna???[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 join game e bas herşey tamsa... eer sormak istediğin bu diilse.. ehuh bilmiom[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: arcane, 06 Mayıs 2004 17:05 tarihinde demiş ki: abi rugere birşey demiyorsunuz barret ı kısalım diosunuz herkes kendi kullandığı silahı savunuyor doğal olarak (tıpkı bi önceki cümlede gözüktüğü gibi:)) en iyisi bırakalım soldatı yapan adam official forumlara göre karar versin biz de şu an yaptığımız gibi default oynayalım, objektiflik bunu gerektirir Yahu ben kullandığım silahı 6 ayda örendim , kolay bir silah değil , her saniye kaçırma ihtimalin var, bakma ben oyunda ıskalamıyor gibi görünüyorum , full konsantre olduğum zaman anca isabet oranım %80 e çıkıyor geri kalan zamanda isabet mümkün değil yahu. Hem bütün dünya öyle oynuyor diye onlar gibi oynamak zorunda değilizki , paticik değilmi burası ? Herkez konuşsun ortak karara varılsın , ahmetin memetin demesiyle olacak işler değil .[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Öne çıkan mesajlar