Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Abi selekler yanı park dediğiniz ördeklerin dolaştığı park değil mi, falezlerin üstü filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Sarı taksiyle geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 en iyi ihtimalle orası olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Orada serserilik yapıp şikayet almadığın sürece bir sorun olmaz ya. Biz arkadaşla ördek yakalamaya çalışmıştık kızmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 seleklerin yanında park yok karşısında var siz muhtemelen konyaaltı cad. parktan bahsediyosunuz seleklerin karşısındaki parkta ördek felan yok. yada ben 1 senedir girmiyom içinde görmüyom ama orada içilmemeesi normal zaten emeklileri felan dinlenme yeri gibi orası yav. içilecek bi sürü yer var oraya yakın kale içine in iç mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şimdi o seleklerin karşısındaki parkı da düzenlediler, eski sağlık meslek okulunun (öyleydi sanırım, yıkılan)yerine yapılan parkla birleştirdiler. eskiden orada şarapçı bol idi. hatta içip içip yan taraftaki kuru dereye düşerlerdi : D benim için antalya'da sokakta alkolün bittiği yıl, yat limanına feribot koyacaz diye biraları kapıp oturduğumuz kıyıyı kapatmaları ile basladi. orası açılmadıkça da devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 said: İnanılmaz şeyler yaşadım. Abi ne yaşamış olabilirsin, yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Aksiyon, bir dolu akpli vardı. Birde akp adayı geldi sandığa öyle herkesin elini sıktı filan, bende tutanak tutulmasını istedim. Siyasi propogandaya giriyor çünkü. Değişik değişik insanlar eğlenceliydi de biraz. Yarın seçim olsa gene gider görev alırım(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 pek sevinemedim,menderes iyiydi bence.ki gelen adamı kendi rektör olduğu üniversite içinde bile sevmiyenler vardı.hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 xunn said: said: İnanılmaz şeyler yaşadım. Abi ne yaşamış olabilirsin, yetemedim. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 DeathLord said: Llama said: kermit said: zaten içebiliyoduk ki lol. eski akp li başkanın öyle saçma sapan yasakları olmadıydı ama yinede chp nin gelmesi iyidir. içilmiyor diyordu arkadaşlarım dün ondan sevindiklerini görünce bu konuda Her duyduğunuza inanmayın Antalya'da öyle yasak mı olur :) Plajda değil belki ama parklarda ya da büfelerde içemiyordun.Belediye büfelerde falan içilmesini yasaklamıştı.Hatta yalımda alkol içenleri kaldırmaya falan çalışıyorlardı. O hızlı tren olayında da adamlar projeyi yanlış yaptı, yanlış yaptıkları gibi eşşek yüküyle borç var şimdi.Dünya bankası kredi vermişti yeraltından yapılması için salak menderes yerüstünden yapalım dedi krediyi geri çektiler.Sonra özel bir şirkete verdiler projeyi sonra da bok oldu zaten herşey.Akaydın da çok iyi olmaz muhtemelen ama en azından belki evcilmen le falan anlaşabilirse tüm Antalya geneli için iyi projeler olabilir.Çok güzel bir his lan eskişehirdeydim seçim sırasında bi eskişehir e bakıyorum dsp koyup geçiriyor bi antalya ya bakıyorum chp ezmiş akp yi falan oh ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 he antalyada yer altından tünel doğru dedin lol. arkadaşım antalya dediğin yer suyun üzerine kurulmuş şehir. kepezde bile sondajmıdır neyle onla kazıp su çıkarabiliyon yani. yer altından metro felan yanlış olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 burn this akp fanboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Adam akp fanboy değil antalyalı =) biraz da realistik bakıyor 0 rakımlı biyerde yer altından metro inşaatı sana ne kadar mantıklı geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ne bilsin yav boşver aksydtasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bütün falezler takır takır döksün ondan sonra antalyayı yerin dibine =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar