Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bakalım demokrasiye katılma oranlarımız nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Anket dev paradox olmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 az sonra kullanıcam yok seçeneklerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullanmnadım. eskişehirde kullanmam gerekiyor ama yarın sınavım var. gitmedim. ayrıca canım da istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bilmem kaç yılda bir, iki tane zarf atarak demokrasiye katılmak çok koysa da kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 beeeele diye diye bugünlere geldi bu orta tabaka nesli zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 "az sonra kullanıcam" demek isteyenler az sonra kullandıktan sonra cevap versinler ankete ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullandık. vatana millete hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ilk defa kullanamadım, ayağımı incittiğimden ev dışına çıkamıyorum. talihsizlik. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullandık hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullandım geldim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Şimdi kullandım geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Gittigimiz okulda butun sandıklar boştu, bizim 2122 no lu sandık masallah ekmek kuyrugu gibiydi nasi is anlamadim. Vazgectim bi ara kullanmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ulan amma bekledim şaka gibiydi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 gidecem az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 attım geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Kullanamadım. Gerzekler ankaraya koymuşlar sandığımı, ben istanbulda yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ikametin ankarada kalmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 "kullanmadım, ben oy moy kullanmam arkadaş" diyip istanbul belediye başkanı 2 milyonla seçilirken bir o kadar sayıda oy kullanmayan kişilere karşıyım. ancak kıbrısta olduğum için oy kullanma imkanım olmadı. üzüldüm o yüzden. 500 milyondan fazla yol masrafı var işin ucunda. umarım bu seçim sonunda oy kullanmama oranı çok yüksek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kılıçdaroğlu seçilirse caddedeyiz haaa unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Wispy said: Kullanamadım. Gerzekler ankaraya koymuşlar sandığımı, ben istanbulda yaşıyorum. aynısı oldu. benim ikametgah güya istanbul'da, kafam kadar belge ve kira senedi de var ama yok sen o işlem olurken 18 değilmişsin ık bık vik vik diye kaydımı kaydırmamışlar öğrendiğim kadarıyla, ankara'da gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 aslında ben bir toplum hareketi olsun, insanları oy kullanmamaya çağırsın ve çok da başarılı olsun istiyorum. zira oy kullanmama (ya da geçersiz oy, tam hatırlamıyorum şimdi) oranı % bilmem kaç (30?) olunca seçimler iptal oluyor gibi bir kanun var. ama her halde bu coni minemonik ya da medmeks tipi zamanlara yakışan bi protesto anlayışı :/ neo-punk'ım evet, hıhı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ben pusulaları karıştırdım ahah.Söylemediler ilk kez oy veriyordum. Mavi pusulanın altından bi sürü 2 tane daha pusula çıktı.Sonra zarflara göre dağıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 evet iptal olan oy sayısı %30 olursa ole bişi bende duydum. ama insanları gecersiz oy atmaya teşvik etek suc falandır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar