Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Arıyorum kablonet'i , bizde bir sorun ok diyor.. Gerizekalı , tek ben değilim , aynı sorunu yaşayan 10 tane arkadaşım var diyorum. Hala bizde sorun yok diyor... Yokmu abi bu ülkede internet servisi veren firma ya... Bunların alayı fatura tahsildarlığı yapıyor.

10 mb dosyayı download edemiyorum.. Hızını felan yemişim.. DL edemiyorum abi , indire basınca duruyor. Yabancı sitelerin %90 'ı açılmıyor, açılandanda çıkamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

Arıyorum kablonet'i , bizde bir sorun ok diyor.. Gerizekalı , tek ben değilim , aynı sorunu yaşayan 10 tane arkadaşım var diyorum. Hala bizde sorun yok diyor... Yokmu abi bu ülkede internet servisi veren firma ya... Bunların alayı fatura tahsildarlığı yapıyor.

10 mb dosyayı download edemiyorum.. Hızını felan yemişim.. DL edemiyorum abi , indire basınca duruyor. Yabancı sitelerin %90 'ı açılmıyor, açılandanda çıkamıyorum.

ayni sorun bende de var. yeni cikti bu "bizde bi sorun yok". bende bi sorun yok salla gitsin. wow'a giremiyorum bile, karakteri seciyorum yuklenirken direk ana ekrana dusup disconnected diyo lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...