Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 kanser bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 gaz sancısı gibi bende ama dikkat etmek lazım apandisit de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 çok komiğim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 2 gündür berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Arıyorum kablonet'i , bizde bir sorun ok diyor.. Gerizekalı , tek ben değilim , aynı sorunu yaşayan 10 tane arkadaşım var diyorum. Hala bizde sorun yok diyor... Yokmu abi bu ülkede internet servisi veren firma ya... Bunların alayı fatura tahsildarlığı yapıyor. 10 mb dosyayı download edemiyorum.. Hızını felan yemişim.. DL edemiyorum abi , indire basınca duruyor. Yabancı sitelerin %90 'ı açılmıyor, açılandanda çıkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 2 gündür internet çok kötü. KAFAM GİRSİN TELEKOM SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 quiknet leş iki gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 avrupa yakası berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 1-2 haftadır internetim inanılmaz yavaş, torrentte veya oyunlarda bir problem yok lag yok bişi yok ama nette gezinirken acayip yavaş yükleniyor, girdiğim sitelerin en hızlısı pati ve facebook bile çok yavaş açılıyor anlamadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 janis said: Arıyorum kablonet'i , bizde bir sorun ok diyor.. Gerizekalı , tek ben değilim , aynı sorunu yaşayan 10 tane arkadaşım var diyorum. Hala bizde sorun yok diyor... Yokmu abi bu ülkede internet servisi veren firma ya... Bunların alayı fatura tahsildarlığı yapıyor. 10 mb dosyayı download edemiyorum.. Hızını felan yemişim.. DL edemiyorum abi , indire basınca duruyor. Yabancı sitelerin %90 'ı açılmıyor, açılandanda çıkamıyorum. ayni sorun bende de var. yeni cikti bu "bizde bi sorun yok". bende bi sorun yok salla gitsin. wow'a giremiyorum bile, karakteri seciyorum yuklenirken direk ana ekrana dusup disconnected diyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hiç sıkıntı yaşamıyorum kablonet anadolu yakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 simdi aradim kablonet/uydunet'i bolgenizde gelen yogun telefonlar uzerine calisma baslatildi. sabah 6'ya dogru duzelir dedi. bolge maslak / avrupa yakasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 1 haftadir istanbul-ulus kanadi rezalet yurtdisi cikista, sikayet etmekle sinirimi bozsam mi acaba diyorum artiik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 quiknet misler gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hay anasini ya. hala bok gibi aradim ariza kaydi verdim, buyuk ihtimalle gelen ekipte bi bok yapamadan gidemicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bugüne kadar iidi net millete gülüyodum zaaaaaaaa bu sabah bnm nette gg Allah belanı versin ttnet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 allah belani versin ttnet geber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Revenant said: allah belani versin ttnet geber+31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bana hayatımın en uzun spike larını (10dk) yaşatan TTnet...önünde saygıyla eğiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bugün resmen ne video ne mp3 hiçbir şey açamıyorum netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kafamı geçtim ben gireyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 allah belalarını versin bugün 3 defa gitti hep yavaş hep yavaş, allahtan pati+face takılıyorum en hızlısı onlar çünkü, ekşisözlük bile dede hızında BUNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 wow oynayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oynuyorum ben rahat ama izmirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ist/çapa 16k MS var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar