Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 net gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Diamor said: ya izmir / kablonet özellikle 2 aydır akşam 9-12 arası aşırı yavaşlıyor, istisnasız her gün hem de ankara. aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Şu buffering olayını 3 senedir filan görmemiştim. Fiber internet sağolsun (süperonline değil ilk telcommcular) müthiş bir iş başarmıştı. Şimdi internet denen mereti ttnet hızında kullanıyorum ya, allah onların belalarını verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 sorun hala düzelmedi 800-900 ile indirerken NETLIMITSIZ paketimle 2 haftadır halen 100 ile indiriyorum max arayıp şikayet ediyorum hatlarınız normal gözüküyor 7megabit internet alıyorsunuz diyorlar. yüzlerce kez sordum neden olur bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 selam, küfretmeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 berbat internet. Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bir kez daha ananıda al git dicem süperonline a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Küfürü lütfen bu topic altında serbest bıraksınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Uydunet selam olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 2mb adsl var ttnet, şehrin diğer ucundayım, alt yapı calısması yapılıyor falan bağlantım tık demiyor çatır çatır 210kb/s ile dl yapıyor ağlayacam mutluluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Rüya gibi hat. Sağolsun kardeşim dellendi 8limitsize geçti, ilk gün 8mbps oldu, 5mbit gösteriodu gerçi speedtest.net de. Sonra hat kesildi. Çevir sesi var ADSL sinyali yok. Aradık, borçtan kapanmış. Ebenin.... Ne borcu 3 gün önce 3 tane fatura ödedim. Biraz vahşi konuşunca aaaa ödemişsiniz hemen açıyorum dediler. Ondan sonra 1024 hız :P Aradık gene ordan 8limitsiz görünüo, arıza kaydı aldılar. 5 gündür ses yok, santralden arayacaklar göya. Çaylak ttnet. 10 sene çaylak kalınırmı bi konuda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 İyce saçmaladılar artık düzenli olarak 3 gündür her 30 dk basına internet kesilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Hat kaldırmıyo bozuk felan hikaye sakın inanmayın arıza kaydına bakanlara. Santralden arayanlarla küfürsüz kavga edin. ADSL hattına telefon bağlayın, bariz hışırtı sesi yoksa direkten eve gelen kablo sağlamdır. ADSL hattının düşmemesi için SNR margin (Sinyal / Noise Ratio, Sinyal Seviyesi) 10 db ve üstü yeterli. Line Attenuation (hattaki gürültü) de 40 db ve altı yeterli. Gerisi yalan. Santraller kendileri kaldırmıyor hızları. Donanımları yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kapının önüne fiber getirdi ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Moriq; süper, 16mbit bile bağlanabilirsin o hat ile. Not: Ahaha görmedim, zaten tahmin yapmış modem kendisi. 20mbps üstü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yalnız şuan ölü net. max 35kb gördük. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ABV TTNET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ttnet 2 saat'te sayfaları açıyor suan cok yavasladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 benimki bok gibi şu anda rezalet /istanbul avp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Ben bi süre önce Turksat'a mail atmıştım, 2001'den beri kablo internet kullanıyorum, bi ara adsl'ye geçtim ama sonra geri döndüm, son 2 senedir haftada 2 gün yavaşlık var, artık bıktım, benim tarafımda bi sorun yok, işim ve okulum gereği sürekli bilgisayar başındayım, internetimin yavaş veya kopuk olması her işime mani oluyo, beni adsl'ye geçmeye zorlamayın, 10 senelik kullanıcıyı küstürmeyin falan diye. Darkhardware'a yazdığım tüm yazıların linklerini gönderdim falan bi de. O gün bugündür tek bi defa yavaşlamadı. TTNet'e ne kadar söker bilemiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://www.speedtest.net/result/874523332.png of ya yine yavaş net şu sıralar :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bacın ttnet. netlimitsizden 1mbe döndürdün sonunda..En sonda artık telefonu açtığımda net gider oldu yehaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 benimde 20mbik lan hava atmayın 30 mbit alırım, çok param var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Bende 3 gündür filan yurt dışı baya yavaşlıyor günde 3-4 kez.Arıyorum bizde sorun yok sizin bilgisayarda trojan vardır filan gibi şeyler söylüyorlar :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 CaNNi said: benimde 20mbik lan hava atmayın 30 mbit alırım, çok param var fakir olduğum için gittim 50mbit aldım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar