janis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 15 dk'dan beri bitik durumda internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 rezil şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 1793.cü post... Ne kadar rezil bir ISP'miz var... Berbat şu anda internet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 İlginç bir şekilde yurtdışı siteler hızlı yurtiçi yavaş bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Genwa said: İlginç bir şekilde yurtdışı siteler hızlı yurtiçi yavaş bendesabahtan beri durum aynı bende de.. düzeliyor gibi şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 netlimitsiz zıkkımı sürekli kopuyo sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bi mallık, bi ağırlık var sanki.. torrentte falan sorun yaşamıyorum çatır çatır indiriyo da, web sorunlu. /eskişehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ya internet yavaş değilde youtube gibi sitelerde video izlerken aşırı yavaş yüklüyor. sinir oldum uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 şu an internet yok resmen her sayfa 892 saniyede açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 internet var. ama olmasaymışta olurmuş. sitelerin açma hızı 900 saniye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 google tabanlı siteler meliyor bende. diğerleri normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bende paticikte sorun var zannediyordum meğer internet yavaşmış. Cidden internet baya kötü durumda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 aksine bende de paticik sürekli yavaş. bi nazlar açılmamalar, göçmeler şu bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 dns ayarlari yapilmis olarak youtube'a giremiyorum connecting'de takiliyo proxyle UK ipsi alinca duzeliyo google block mu atti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 son zamanlarda youtube/paticik falan çok sorunlu bende.. anlamadım nedenini:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 220kbps dedi demin, 8mb bağlantı. Upload iyi ama 800 lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wretched Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Şu an rezalet resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ben bir tek paticiğe girerken işkence çekiyorum. Keyfi davranıyo bazen tak diye açılıyor bazen ıkına ıkına 2 dakka fln sürüyo bağlanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 valla diziporttan dizimi izleyebiliyorum,patiye bakabiliyorum,gazetemi okuyabiliyorum,uo ya girip stres atıp çıkabiliyorum heralde yeterince hızlı netim. not:uo dediysekte en fazla 1 saat oda öyle toplanırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 telekomdan kurtulacagımız günleri görebilcekmiyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 40 yılda bir niyet edip klip indireyim dedim, onun da zevkinin içine ettiler ya helal olsun. neyse açıldı youtube ama siteler çok yavaş niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şu anda leş gibi net leş.yok böyle bi leşlik 5000 6000 falan gösteriyo ama paticik çok yavaş, yt a girmiyo bi de çok laglı.bc2de çok belli oluyo netin leşliği.Ne diyim telekom haram olsun her ay verdiğim para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 4mbite geçtiğimden beri bi sıkıntı oldu 2 gündür çok kötü paticige girmiyor demonoide girmiyor.sadece facebuka girebiliyorum mesela bu gugıl dnsden dolayı mı nedir çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 360p video izlerken pauselayıp yüklesin diye bekler olduk taburekoyim. bayaa iyi. ama gelgelelim ingiliz serverı 60 ping. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 oha abi şu an bir dosyayı 476 bayt ile indiriyorum 4mbit internet yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar