vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Allah belasını versin bunların ya bu tivi bu olayı cıktıntan sonra sürekli yavas bu s... neti ya deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Şu saatte 8 mbit internetten 56k performansı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 4mbit bağlantım var 20kb ile dl ediyor. yeni win7 kurdum ben de os'a bok atıyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bu saatte yavaşlık nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 son 30 dakikadır ..................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bilgisayarı açıp internetin durumunu görünce hala uyuyorum sandım. Çüş artık. Ne zamandan beri bi iş günü sabah 10'da yavaşlıyo bu internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Allah belanı versin arap telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dün öğlenden beri yurt dışı çıkışlarında bişey var galiba, bi ingiltere serverına bağlanıcaz tf2. 200+ sabit ping, yok yani düşmüyo. ara ara sürekli kontrol de ediyoruzda hani bi ince boşluk bulsak girecez yok yani dfgdf kabloyum bu arada veriyorum arıza kaydını. onlar bişeyler yaparlar belki ordan, cinnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 evet kablonetinde yurtdışı özellikle ölmüş durumda bu saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 berbat benimde release'ten sonra ilk oyunumda 0-2 yapıp cıktım hon'da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 şey diyolar şimdi ben bi kabloneti aradımda. telekomun işte bize bi arızayla ilgili belirttiği bişey yok fln dedi. hani dedim dnsdir bişeydir değiştirdik yine aynı hani benden mi kaynaklı acaba diye de. genel bi problem olduğunu söylediler, bakınca bişey göremedi gerçi neye baktı tabi bilmiyorumda. youtubedan vs. çatır çatır video izliyorum hoş ben. sadece işte bi ingiliz serverına bağlanamıyoruz ping atıyorum 200-250+. türk serverında iyi ama 15-20 seyrediyo. neyse işte bi garip. hiç boş yere arıza kaydı vs. vermeyin yani, yekten ekipleri beklediğinizle kalırsınız eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kablonet bi acayip zaten 2-3 gün boyunca sürekli internette sorun yaşadım sonunda gittim arıza kaydı verdim adam gelene kadar internetim berbattı adam bi geldi oturdu baktı herşey mükemmel hiçbirşey yok bağlantıda. çatır çatırda her siteye girip çıkıyo verdiği hiçbir hatayı vermiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 öyle olur hep. gps gibi kötü bi aletleri var böyle takıyo onu bakıyo falan herşey tıkırında, mal gibi kalıyosun error böyle bişeyde denmiyo ahahah değerlerde normal o diilde; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 şu an izmir / güzelyalı da rezillik var. rezillik bildiğin. hava da bok gibi kokuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 izmir balçova da tat vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 izmir seferihisar süper zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 İzmir Buca iyi iyi :) kendi konumu görünce gözlerim yaşardı ne konu açmışım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 acayip bir sorunum var, yeni konu acmadan burdan yaziyim bi upload patlak, speedtest e giriyorum download normal upload 0.01 veriyor, torrent filan acarsam guzelce download ediyorum ama upload sifir feci sinir oldum, turksati aradim uydunet hede hodo, bir halt anlamadilar servis geldi kontrol etti kablolari, sinyalde filan hicbir sorun yok varmidir bu daha once basina gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 superonline fiber, geçen hafta kesintisiz izlediğim hd videolar bile izlenmiyor şu an stream. genel bir yavaşlık mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ankarada uydunet kullanan varsa ne durumdalar acaba? benim bağlantı sıçışlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bostancida uydunet kullanan var mi ya? bende son 3-4 gundur ogle saatleri kesilip duruyor. bu kazmalari ariyorum sistemde sorun var bilgilerinize bakamiyoruz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 edirnede mis gibiydi uydunet im ya offf istanbulun abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi quiknet acı çektiriyor resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ya bu ne sacmaliktir. eu us farketmiyor hersey yavas. 70 mb'lik driver'i indiremedim ya 20 kb/s anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Felaket sanki durumlar şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar