Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

dün öğlenden beri yurt dışı çıkışlarında bişey var galiba, bi ingiltere serverına bağlanıcaz tf2. 200+ sabit ping, yok yani düşmüyo. ara ara sürekli kontrol de ediyoruzda hani bi ince boşluk bulsak girecez yok yani dfgdf
kabloyum bu arada veriyorum arıza kaydını. onlar bişeyler yaparlar belki ordan, cinnet.
Sosyal ağlarda paylaş

şey diyolar şimdi ben bi kabloneti aradımda. telekomun işte bize bi arızayla ilgili belirttiği bişey yok fln dedi. hani dedim dnsdir bişeydir değiştirdik yine aynı hani benden mi kaynaklı acaba diye de. genel bi problem olduğunu söylediler, bakınca bişey göremedi gerçi neye baktı tabi bilmiyorumda. youtubedan vs. çatır çatır video izliyorum hoş ben. sadece işte bi ingiliz serverına bağlanamıyoruz ping atıyorum 200-250+.
türk serverında iyi ama 15-20 seyrediyo.
neyse işte bi garip.
hiç boş yere arıza kaydı vs. vermeyin yani, yekten ekipleri beklediğinizle kalırsınız eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

kablonet bi acayip zaten 2-3 gün boyunca sürekli internette sorun yaşadım sonunda gittim arıza kaydı verdim adam gelene kadar internetim berbattı adam bi geldi oturdu baktı herşey mükemmel hiçbirşey yok bağlantıda. çatır çatırda her siteye girip çıkıyo verdiği hiçbir hatayı vermiyo falan.
Sosyal ağlarda paylaş

acayip bir sorunum var, yeni konu acmadan burdan yaziyim bi

upload patlak, speedtest e giriyorum download normal upload 0.01 veriyor, torrent filan acarsam guzelce download ediyorum ama upload sifir

feci sinir oldum, turksati aradim uydunet hede hodo, bir halt anlamadilar
servis geldi kontrol etti kablolari, sinyalde filan hicbir sorun yok

varmidir bu daha once basina gelen?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...