Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 tospağa bunlar ya,başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 oha.. download yapıyordum.. sorry.. kapadım şimdi.. :( düzelir az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 8mbit bağlantı ile yaptığım max download hızı. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Destek Takip No : 687041 Açıklama : İzmir POP noktamızda yaşanan Turk Telekom kaynakli bir sorun nedeniyle performans problemi yaşanmaktadır, kontrolleri ve takibi ivedilikle yapılmaktadır. düzeltin ulan pop'umuzu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 torrent downloadı yapıyorum çok hızlı 90-110 kb ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bi sorun var gibi. sayfaların açılası gelmiyor bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 öldürüyo şu an internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Abi 30 mbit'i catir catir kullaniyorum ben. Nasil sorun var sizde anlamiyorum. Hani hep mi sorunlusunuz anlamadim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yok bende şu an oldu ilk defa sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 amma yavaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 acı çekiyo resmen internetim. izmir kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yağmur style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ankara kablonet gg. yurtdışı çıkışı ve bazı siteler ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ankara kablonet ile yeni yeni internet geldi, fakat custom dns kullanamiyorum. ne open dns, ne public dns, ne de g dns calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Dün gece uzun uğraşlar sonucunda uydunete ulaşabildim ankarada güç kesintisi mevcutmuş portlarda ve merkez bundan kaynaklı dünden beri hizmet verilememekteymiş. Yalnız IVR yani sesli yanıt sistemi bile meşgul çalıyordu nasıl bir yoğunluk olduysa artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bende hatlarda yogunluk olacagini tahmin ettigim icin hic tenuzzul dahi etmedim aramaya zaten. bi kac uydunet kullanicisi arkadasi arayip ayni durumun oldugunu gorunce genel bi kesinti oldugunu anlayip beklemekten baska care kalmadi. problem kendi sitelerinde mevcut arizalar bolumune bu kesintiden ve tahmini problemin giderilme zamaninini bildirmemeleri. nasilsa hatlar kesik kullanicilar nete giremiyor bakamazlar diye mi dusunduler nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 istanbul/maltepe, yurtdışı öldü. modemi resledim gelmedi. pingtest.net te viyana server'ı hat kalitesine D veriyor, ping 260ms. speedtest viyana 1.1mbps. NEED HELP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 "roket adam" said: istanbul/maltepe, yurtdışı öldü. modemi resledim gelmedi. pingtest.net te viyana server'ı hat kalitesine D veriyor, ping 260ms. speedtest viyana 1.1mbps. NEED HELP. ayten ablaaaaaaaaaaaaaa, ayten ablaaaaaaaa! gozlugumu dusurduler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 felaket ya bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bütün siteler feci yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bende 2 bağlantı birden var, kablo hiç yok , adsl çalışıyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 genel kopmalar durumunda bir şey diyemeyeceğim fekat şu başlıktaki program ciddi anlamda işe yarıyor yavaşlamalarda. direkt dns değiştirip akmaya devam ediyorum şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 rezalet şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 İnterneti yavaş olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 TTnete küfrettiğim kadar başka hiçbir şeye küfretmedim. Özellike 8mbit bağlantıyla delaylı dota oynamak çok sinir bozucu. 8mbit ama 2 günde bir ping günün yüzde 80ninde 250 üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar