Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Destek Takip No : 687041

Açıklama : İzmir POP noktamızda yaşanan Turk Telekom kaynakli bir sorun nedeniyle performans problemi yaşanmaktadır, kontrolleri ve takibi ivedilikle yapılmaktadır.

düzeltin ulan pop'umuzu!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dün gece uzun uğraşlar sonucunda uydunete ulaşabildim ankarada güç kesintisi mevcutmuş portlarda ve merkez bundan kaynaklı dünden beri hizmet verilememekteymiş. Yalnız IVR yani sesli yanıt sistemi bile meşgul çalıyordu nasıl bir yoğunluk olduysa artık :P
Mesaj tarihi:
Bende hatlarda yogunluk olacagini tahmin ettigim icin hic tenuzzul dahi etmedim aramaya zaten. bi kac uydunet kullanicisi arkadasi arayip ayni durumun oldugunu gorunce genel bi kesinti oldugunu anlayip beklemekten baska care kalmadi.

problem kendi sitelerinde mevcut arizalar bolumune bu kesintiden ve tahmini problemin giderilme zamaninini bildirmemeleri.

nasilsa hatlar kesik kullanicilar nete giremiyor bakamazlar diye mi dusunduler nedir.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

istanbul/maltepe, yurtdışı öldü. modemi resledim gelmedi. pingtest.net te viyana server'ı hat kalitesine D veriyor, ping 260ms. speedtest viyana 1.1mbps. NEED HELP.

ayten ablaaaaaaaaaaaaaa,
ayten ablaaaaaaaa!
gozlugumu dusurduler!
Mesaj tarihi:
TTnete küfrettiğim kadar başka hiçbir şeye küfretmedim. Özellike 8mbit bağlantıyla delaylı dota oynamak çok sinir bozucu. 8mbit ama 2 günde bir ping günün yüzde 80ninde 250 üstünde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...