ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bursa - nilüfer hala patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 karamana gel hemen patlatıcam telekomu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 di said: Eulogy said: timuçin abi sen de az çakal değilsin ha, okuyosun da yazmıyosun olay olana kadar heh heh heh heh Yahu nasil yazmayayim. Dun gece sabah 5'te yattim, bu gece nobetim var. Bir kac dakikalik uyuyayim dedim sirenler otmeye telefonlarim calmaya basladi. Noldu ? E siteler acilmiyo. Acilmaz tabi '^+&%&/%+ optugumun telekomu yuzunden. Ne arizalar var bilseniz, akliniz hayaliniz durur cidden. anlat anlat net yok can sıkılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Nevet siteler açılıo ama WoW u kaybettik bu sefer. 2600 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yine gg. bu seferde face açık wow yok :D şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 artık bu türk telekom nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gitti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gitti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sadsafsa. lanet olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yok yani mübarek ramazan ayınad ana avrat din kitap allah ne verdiyse küfürü basıcam yani. o duruma geldi artık yani. normalde kimsenın evınde bi problemi yokkende bende bi problem var arıoruz arıza var düzelicek diyolar düzelmiyo bişeyler oluyo herkez max 200ms ile oynarken ben 900 ms e maruz kalıyorum falan salak spastik işler yeter yani ya. özelleştirmedilermi burayı arkadaşım yabancı diilmi bunlar hadi türklerde para yok döşesinler ne var ne yoksa düzeltsinler cıldırcam yani artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 neyse ben planescape walkthroyghsunu açmayı başardım bu yeter gidip biraz oynayam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bende gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 elbet gidecek niuhahuahua.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Teşekkürler Telekom. Türk siteleri ışık hızıyla açılıyo bu hizmetten çok memnun kaldım. Sanırım kotalı bi adsl tarifesine geçip sınırımı aşcam, böyle daha iyi yardımcı olurum TT'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kojiroh said: Teşekkürler Telekom. Türk siteleri ışık hızıyla açılıyo bu hizmetten çok memnun kaldım. Sanırım kotalı bi adsl tarifesine geçip sınırımı aşcam, böyle daha iyi yardımcı olurum TT'ye. "146" ile Dial-Up bağlan .. Daha fazla yardımcı olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þizofren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yine gitti yurt dısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yurt dısı meme yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bildiğin testis geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Şu olay Batı Ülkelerinde olsaydı , insanların aklına "Yurtdışı çıkışları 949389020483 Gb Hıza arttırılıyor galiba , ondan bu problem " gelirdi. Ama Türkiye ve TTNET olunca "gitti , gelmez bir daha" geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 oha tüm ülke de mi gitti bu net simdi vay anasını sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ben her yere girebiliyorum. Ama biraz kasıyor torrentimde açık çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 düzelince söyleyin bende düzelmediyse opendnsi silicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar