xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 an itibari ile uydunet speedtest normal ken yurt disi siteler gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 http://www.speakeasy.net/speedtest/ dan test ediyorum normal çıkıyor benim ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yurtdışı patladı mı? 0.18 dl ve upload hızım var şu an lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 pati dışı siteler gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bugün yine bozdular galiba. sitelere erişememe sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 helal internet v1.01 sürümü devreye giriyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yerlerde yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yaw youtube'dan video izleyemiyorum 360p'yi bırak.. 240p'de bile takıldığı oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 aynı problem bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Youtube yavaşlığı bende de var devamlı, 360 ilerlemiyor anca 240 işte. Oysaki 10mbit gösteriyor download güya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Dünden beri şoktayım, telekom cumartesi akşam üstü durduk yere evin giriş hattının yerini değiştirdiler. 8mbit hattı en hızlı vakitte ancak 1.5mbit gören ben, Meraklı bir şekilde yanlarına gidip santral ile uzaklığım ne kadar oldu şimdi diye sorduğumda; "abi 200m öteye fiber kasası koyduk oraya bağladık" cevabı alınca dumur oldum. ctesi ve pazar akşam üstü en kalabalık saate 7mbitten hat aşağı düşmedi kesin bir pislik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 beyler google dns yeterli olmuyor artık son bikaç gündür niye giremiyoruz bazı sitelere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kadıköy/istanbul uydunet gg. Teşekkürler kaliteli internet, teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 2 gündür cok fena yine cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 tam su an cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bugün başladı, üfürükten etkileniyor bizim kablolar. İşin garibi kablolu tv'de tık yok, hd yayınlar bile iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bu gün evde ve işte acaip yavaştı, fırtınaya bağladım alakası varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Kim ısırdı yine kabloyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Dün gece lodos yüzünden bizim bölgede ttnet, superonline fiber fln hepsi gitti iss lerin. Kablo yer altından geçmiyo mu anlamadım ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 1 aydır felan korkunç yavaş ya internet, sabah 11 e kadar hariç youtubedan video izlenmiyo felan, teknik servis bile geldi göstermelik zaten bildiğim şeyleri söyleyip gittiler, allah belanı versin ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 allah belasını versin ya.. yurt dışı ölü benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 MeSh said: allah belasını versin ya.. yurt dışı ölü benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 şu an upload hızım download hızımdan daha fazla yani o kadar diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sade yurt dışı değil internet öldü şu an itibari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bütün türkiye mickey mouselu film mi izliyor şu an çok merak ediyorum iki bölüm dizi izleyemedim stream yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar