DareJedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bizde normal internetten verim alamiyoruz diye gsmden baglaniyoruz sonuc asagidaki gibi iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 superonline yokettin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 youtube videoları açmamaya başladıydı host dosyasını temizledim düzeldi. aynı sorunu yaşayan olursa haberi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 temizlemek üzere ne yapıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=1364978#tick Yurtdışı pört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 turkcell cok iyiymis wow 90 ms falan bu saatten sonrada sabit telefon hattiyla ugrasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 şu ttnet hızı düşürünce 8mbite kadar olayında ki arayıp bir şey diyorduk bilmem kaç bytetan düşük alıyorum diyince santralden düzeltiyorlar falan demişti biri neydi o delirttiler ya 1-2mbit arası bişi veriyorlar en sonunda bi harddisc alıp okulun bilgisayarına dayıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ttnetin 8mbit'e kadar olayı iyiydi ben 5 ay kullandım hep 8mbit te kaldı hız. ama kalabalık bi yerleşim birimindeyseniz önermem. Onun dışında şu anda 8mbit bağlantım var bazen "altyapı çalışması" ayağına hızının düştüğü olsa da genel olarak torrentimi açıp wowa girip lagsız oynayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bende 8 aydır falan hep 6-7 mbit civarı kullanıyordum ama son 2-3 haftadır 1-2 mbit alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 DareJedi said: Bizde normal internetten verim alamiyoruz diye gsmden baglaniyoruz sonuc asagidaki gibi iste... avea'nın ping ne güzelmiş, ul farkı herhalde. vodafone böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 izmirdeyim son yarım saattir felc oldu internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 baya kötü bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 http://www.speedtest.net/result/1221908271.png bu sonuç nasıl oluyo 8ler 16yamı çıktı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Facebook'u açamıyorum ya. saçmalığa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Uydunet kopuk destek hattida sacmqliyo bole bi hat yok felan diyo War mi baglanabilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Uydunet'teyim bende, senin üstteki mesajı attıktan sonra net gidip gelmeye başladı böylr 6-7 dakka arayla. Sonra saçmalamaya falan başladı iyice. Telefon ettim "sistemleri güncelliyoruz" falan dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Uydunet'te upgrade falan var dünden beri, 4440126'da da hatlar dolu, kapatmışlar sanırım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 turk telekomdada var bişiler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Kojiroh said: Uydunet'te upgrade falan var dünden beri, 4440126'da da hatlar dolu, kapatmışlar sanırım sdfsd. dün genelmüdürlüğü arayıp çıkan kadına "benim internet hattım ve sizin call centerınız için arıza bildiriminde bulunucaktım. çünkü ikisi de çalışmıyor" dedim sdfsdfsdf her neyse kablo için ideal downstream snr değerleri nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Normalde şurdan çok güzel bakılıyodu da bunu bile kapamışlar galiba http://62.248.80.10/RTSubscriberStatus/Default.asp Gerçi bilmiyorum ordan mı baktın da, ordaki değerler doğruydu diye biliyorum. Edit: Hah bi screenshot buldum, downstream SNR 30-40dB, upstream SNR 20-40dB demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Dün kötüydü bugün daha kötü. Valla yurtiçi 6mbit çıkıo testim ama yurtdışı çok kötü, 2mbit 1mbit, download.com dan 32kb ile indirio :D www.msi.com dan yaptığım teste göre en iyi amerikadan indirio :D 80kb civarı, avrupa 30kb civarı ve asya serveri 10kb civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Rezalet ya, pingler 150+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bugün ankara gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 aynen ya hayvan gibi ping var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 arkadaşlar son 1-2 gündür internette acayip bir tuhaflık yavaşlama filan hissediyorum. yurtdışından türkiye bağlantılı sitelerde özellikle. 8mbps var güya bazen açılıyor siteler bazen açılmıyor önceden bu kadar değildi. onu geçtim 3g var 2-3 mbps ile bağlanıyor onda da benzer sıkıntılar yaşıyorum. eskiden şak diye gelirdi. ne oluyor bilen var mı ? akdeniz bölgesi tarafında benzer sorunlar yaşayan var mı bugün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar