Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

ttnetin 8mbit'e kadar olayı iyiydi ben 5 ay kullandım hep 8mbit te kaldı hız. ama kalabalık bi yerleşim birimindeyseniz önermem. Onun dışında şu anda 8mbit bağlantım var bazen "altyapı çalışması" ayağına hızının düştüğü olsa da genel olarak torrentimi açıp wowa girip lagsız oynayabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Uydunet'te upgrade falan var dünden beri, 4440126'da da hatlar dolu, kapatmışlar sanırım sdfsd.

dün genelmüdürlüğü arayıp çıkan kadına "benim internet hattım ve sizin call centerınız için arıza bildiriminde bulunucaktım. çünkü ikisi de çalışmıyor" dedim sdfsdfsdf

her neyse

kablo için ideal downstream snr değerleri nelerdir?
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde şurdan çok güzel bakılıyodu da bunu bile kapamışlar galiba http://62.248.80.10/RTSubscriberStatus/Default.asp
Gerçi bilmiyorum ordan mı baktın da, ordaki değerler doğruydu diye biliyorum.

Edit: Hah bi screenshot buldum, downstream SNR 30-40dB, upstream SNR 20-40dB demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar son 1-2 gündür internette acayip bir tuhaflık yavaşlama filan hissediyorum. yurtdışından türkiye bağlantılı sitelerde özellikle. 8mbps var güya bazen açılıyor siteler bazen açılmıyor önceden bu kadar değildi. onu geçtim 3g var 2-3 mbps ile bağlanıyor onda da benzer sıkıntılar yaşıyorum. eskiden şak diye gelirdi. ne oluyor bilen var mı ? akdeniz bölgesi tarafında benzer sorunlar yaşayan var mı bugün ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...