Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Hay şu balıkların ağzına fındık girsin bu ne olm yine of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Offfff ne gerizekalı iş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 İşin garibi, youtube'da çok rahat video izleniyo, downloadlar da fena diil, ama pingler bi 15010254812491ms falan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Raid oncesi iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 isvec ve ingilterede de varmis sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 isveç ve ingilterede sorun falan yok raidde tek sorun yaşayan benim orada yaşayanlardan hiçbir şikayet duymadım. Klasik ttnet yurt dışı çıkışlarında sorun yaşanıyor herzaman olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 "modemin fişini çekip amuda kalkıp 5dk bekleyin" ttnet müsteri hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yahu senin cevrendekilerde yok diye hic mi olmayacak? bende de bir sorun yok ona bakarsan, turkiyede de mi internet sapasaglam simdi. az empati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Arkadaş. 3 gündür raide niyetleniyoruz. Olan şu; Gün 1 - Raid toplandı, BWD kapısından girildi. Magmaw önüne gelindi. Elektrik kesildi. Gün 2 - Raid toplandı, BWD'ye uçarken. Elektrik kesildi. Gün 3 - Millet online. Raid toplanıyordu. İnternet sıçtı. Ne diyim abi daha. Raid yapmayalım diye top guildlerin yaptığı bişi bu bence. Anladılar tabi bi raid yapsak hepsinin üstüne çıkıcaz ama yapamıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Biliyorum tam Türk mantığı ama rahatladım. İnterneti uçan sadece ben değilmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 şaka maka dün iyi sövdük baya bi stres attık ttnet sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://duyuru.metu.edu.tr/index.php?go=display&whereami=showdetails&TR=tr_&id=7510 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bugün de gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 http://www.speedtest.net/result/1154778693.png Bu hız hayra alamet değil hiç. 50 ping aldığım yer şu an 25~30 arası ping veriyor. Aman allahım ttnet'e birşeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 abi benim adsl bağlantı hala berbatötesi bir türlü düzelmedi geçen uçtuğundan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 attan indik katırla yola devam ediyorum, hoşçakal quiknet :/ beyler şimdi ben ttnet servisine ne desem 8mbit hızı göremediğimi "1024 kbps / 509 kbps" olduğunu ve kota fln aşmadıgımı anlatırım. tecrübelerinizden yararlandırın rica ediyorum dns sorununuz vamrış diye geri dönüyorlar sonrada modeminiz bağlı gözüküyor diyorlar :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Nazik olmadığın sürece herşey işe yarar algılamaları yolunda ayrıca sikayetim.com sitesine mesaj atabilirsin köpek gibi geri dönüş yapıp bin türlü yalakalık yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ankara ttnet sıçızladı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bombok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Hızım budur, sorum şudur. Şimdi internete bağlıyım. Bir anda bağlantı hızım düşüyor ve bağlantı kopuyor. O anda onlarca sayfaya F5 basıyorum. Sonra geliyor. Ama bağlantı hızı yavaş yavaş yükseliyor. PC'de virüs falan mı var diye kıllandım, farklı bir pc denedim aynı. TürkTelekom'u aradım defalarca kontrol ettiler. Yaptık ettik dediler aynı. Var mı böyle bir deneyim geçiren arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bağlantım 16mbit yeni geçtim ama bağlantı yavaş an itibari ile kopmalar yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bugün özel bi gün falan mı yoksa internet öldü mü? ne msn de ne facebookta kimse yok online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 uluslararası interneti kapatma günü bugün. facebookta örgütleniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 20mb 10 dakkada anca indi net cok kotu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 download sorunsuz bende şu an bakırköy / uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar