Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

fiberini yiyim senin superonline. 2-3 dakikada bir ping 2500+msye vuruyor, bazen hic cevap gelmiyor, sonra hersey normale donuyor. Tabi sonuc online oyunlarda 3-4 dakikada bir serverdan dusmeyle sonuclaniyor.

Cag atliyoruz cag, fiberi bu sekilde kullanabilen sirket anlayisi ancak bu ulkede olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Bende laptopla arka binadaki otelin wireless'ından giriyorum ( izinli şekilde ), ağı 1-2 çubuk falan görüyor, nette büyük ihtimal sorun yokta, az gördüğü için yavaşlıyor. Wireless adaptör alıcak vaktim yok, 5-6 güne istanbul'a dönücem, dün akşam wireless sinyallerinin gelmediği kenarlara 2 karton parçasını 90 derece açıp aliminyum folyo ile kaplayıp sinyalleri almaya çalıştım, yaklaşık bir çubukluk bir artış ( yada kafamın güzelliğiyle piskolojik ) oldu, ama bir halta yaramadı, bu tür bir pratik bilginiz var mı?

Dediğim gibi wireless adaptör alcak zamana, yada laptopu açıp içinde lehim yapcak enerjiye sahip değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

narsor said:

fiberini yiyim senin superonline. 2-3 dakikada bir ping 2500+msye vuruyor, bazen hic cevap gelmiyor, sonra hersey normale donuyor. Tabi sonuc online oyunlarda 3-4 dakikada bir serverdan dusmeyle sonuclaniyor.

Cag atliyoruz cag, fiberi bu sekilde kullanabilen sirket anlayisi ancak bu ulkede olabilir

Adamları ara abi. Bende benzer sorunlar yaşıyordum geldiler baya bi altta çalışma yaptılar ama hergün aradım ısrarla sabahtan başlayıp. 3.gün dayanamadılar artık geldiler, ilk gün tekniker elemanın bilgi seviyesini aştı, sonraki gün gene aynı çocuğu yolladılar adam da isyanlardaydı yapamıyorum diye. 3.gün çocuk öğrenmiş geldi yaptı filan hiçbir problem kalmadı. Sende şansını zorla o açıdan bence
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

Adamları ara abi. Bende benzer sorunlar yaşıyordum geldiler baya bi altta çalışma yaptılar ama hergün aradım ısrarla sabahtan başlayıp. 3.gün dayanamadılar artık geldiler, ilk gün tekniker elemanın bilgi seviyesini aştı, sonraki gün gene aynı çocuğu yolladılar adam da isyanlardaydı yapamıyorum diye. 3.gün çocuk öğrenmiş geldi yaptı filan hiçbir problem kalmadı. Sende şansını zorla o açıdan bence

Valla 5. gune girdik, gunde en az bir kere arıyorum, en son arıycaz dediler donmediler, 24 saat sureleri doluyor. Bıkmadan günde 2 kez ariyorum, pes edicek adamlar sonunda, azimliyim de, umarim sabir tasmasi yapip uzerlerine dogru akmam adamlarin, gerci o da iyi olabiliyor, gecen vatan bilgisayarda biraz sinirlenmisim, o kadar laf dinlemeyen adamlar zirt diye sorunu cozdu. Neyse bakalim nolcak superonline macerasi, benim icin de bi merak olayi oldu doorusu
Sosyal ağlarda paylaş

ya son 3-4 gündür zaten berbat ötesi olan internetim daha da kötüleşti. sürekli kopmalar yaşıyorum. 8mbite kadar paketindeyim. şuan 30kb/sec ile indiriyorum. ve bu sürekli böyle. deliricem ya. telekom da 600m uzakta bile değil herhalde. o kadar yakın.

bugun ttnet müşteri hizmetlerini aradım. baya baya salak bir kadın çıktı. yarın bölge müdürlüğünü aricam. bakalım artık. iyice sinir etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...