jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Off yine başladık 500-600ms pinglere. OF TTNet offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 son bir saatte kendini iyice hissettirmeye başladı ttnetin kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 telefonsuz nete her geçen gün daha çok yaklaşılıyor diye gıcıklık mı yapmaya başladılar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 hız testi 0 çıkıyor paso. download kesilmedi ama her türlü siteye girerken arada bir girmiyor, hata veriyo. baya bir bokluk var şuan nette. download da 200 den 50 ye inip inip çıkıyor her saniye hemde. deli gibi dalgalanma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bugün bende sorun yok. 800 le çekiyorum interneti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 2-3 aydır dahada kötüye gidebilir mi ya internet? Bu ülkede gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 izmir - narlıdere deyim 1 dakka 5 mbit oluyor baglantı. 1 dakka sonra hic bir siteye ulaşamiyorum koca bir LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 fiberini yiyim senin superonline. 2-3 dakikada bir ping 2500+msye vuruyor, bazen hic cevap gelmiyor, sonra hersey normale donuyor. Tabi sonuc online oyunlarda 3-4 dakikada bir serverdan dusmeyle sonuclaniyor. Cag atliyoruz cag, fiberi bu sekilde kullanabilen sirket anlayisi ancak bu ulkede olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Bende laptopla arka binadaki otelin wireless'ından giriyorum ( izinli şekilde ), ağı 1-2 çubuk falan görüyor, nette büyük ihtimal sorun yokta, az gördüğü için yavaşlıyor. Wireless adaptör alıcak vaktim yok, 5-6 güne istanbul'a dönücem, dün akşam wireless sinyallerinin gelmediği kenarlara 2 karton parçasını 90 derece açıp aliminyum folyo ile kaplayıp sinyalleri almaya çalıştım, yaklaşık bir çubukluk bir artış ( yada kafamın güzelliğiyle piskolojik ) oldu, ama bir halta yaramadı, bu tür bir pratik bilginiz var mı? Dediğim gibi wireless adaptör alcak zamana, yada laptopu açıp içinde lehim yapcak enerjiye sahip değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 narsor said: fiberini yiyim senin superonline. 2-3 dakikada bir ping 2500+msye vuruyor, bazen hic cevap gelmiyor, sonra hersey normale donuyor. Tabi sonuc online oyunlarda 3-4 dakikada bir serverdan dusmeyle sonuclaniyor. Cag atliyoruz cag, fiberi bu sekilde kullanabilen sirket anlayisi ancak bu ulkede olabilir Adamları ara abi. Bende benzer sorunlar yaşıyordum geldiler baya bi altta çalışma yaptılar ama hergün aradım ısrarla sabahtan başlayıp. 3.gün dayanamadılar artık geldiler, ilk gün tekniker elemanın bilgi seviyesini aştı, sonraki gün gene aynı çocuğu yolladılar adam da isyanlardaydı yapamıyorum diye. 3.gün çocuk öğrenmiş geldi yaptı filan hiçbir problem kalmadı. Sende şansını zorla o açıdan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Creus said: Adamları ara abi. Bende benzer sorunlar yaşıyordum geldiler baya bi altta çalışma yaptılar ama hergün aradım ısrarla sabahtan başlayıp. 3.gün dayanamadılar artık geldiler, ilk gün tekniker elemanın bilgi seviyesini aştı, sonraki gün gene aynı çocuğu yolladılar adam da isyanlardaydı yapamıyorum diye. 3.gün çocuk öğrenmiş geldi yaptı filan hiçbir problem kalmadı. Sende şansını zorla o açıdan bence Valla 5. gune girdik, gunde en az bir kere arıyorum, en son arıycaz dediler donmediler, 24 saat sureleri doluyor. Bıkmadan günde 2 kez ariyorum, pes edicek adamlar sonunda, azimliyim de, umarim sabir tasmasi yapip uzerlerine dogru akmam adamlarin, gerci o da iyi olabiliyor, gecen vatan bilgisayarda biraz sinirlenmisim, o kadar laf dinlemeyen adamlar zirt diye sorunu cozdu. Neyse bakalim nolcak superonline macerasi, benim icin de bi merak olayi oldu doorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 internet bugun gene bir alem. balinalar tepişiyor bu aralar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bişi sorucam hangi ip leri kullanıyorsunuz internete bağlanırken? ben google ın 8 8 li olanları kullanıyorum ama çok yavaş oluyor sitelere falan girerken ya 8mbitle acı çekiyorum youtubeda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben valla her şeyi denedim. gene de acı çekiyorum 8mbit ile. video izlemek zaten yalan da. internete girebiliyorum işte şu sıra. 1 hafta önce o da yoktu. bir ara zaman ayırıp da açıp sövecem. başka türlü düzelmicek kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya torrenti açınca 780 kb/s ile download yapabiliyorum ama sitelerde gezinirken sorun var. ipyi otomatik yapınca daha hızlı çalışıyor siteler ama herkesin kullandığını kullanınca yavaşlıyor tabi. benim tek isteğim makul bir hıza yavaşlaması sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 gelip yaptılar bugün, adam gittikten 10 dakka sonra eski haline dondu olay. Direk ruh hastası eder internet olayi. Tas tablete kazısınlar haberleri oyle okumak istiyorum artık, pes ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ya son 3-4 gündür zaten berbat ötesi olan internetim daha da kötüleşti. sürekli kopmalar yaşıyorum. 8mbite kadar paketindeyim. şuan 30kb/sec ile indiriyorum. ve bu sürekli böyle. deliricem ya. telekom da 600m uzakta bile değil herhalde. o kadar yakın. bugun ttnet müşteri hizmetlerini aradım. baya baya salak bir kadın çıktı. yarın bölge müdürlüğünü aricam. bakalım artık. iyice sinir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 alt tarafı internette geziyorum, video izlemiyorum, bi şey indirmiyorum, oyun oynamıyorum. buna rağmen rezalet gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iki gündüz metronette de berbat. tamam zaten ttnet altyapısı kullanıyor ama başkaları kötü derken yine iyiydik bizi de sardığına göre komple fail var galiba ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 neyse düzeldi galiba ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 uydunette benden başka problem yaşayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 izmitte baya kötü bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 balıklar kemirmeye başladı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yurtdışı iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar