circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 30kb download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 pekaziz said: Şu anda bok gibi bağlantı. Yer: Ankara +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 downloadda sorun yok ama sayfa açmıyor patiyi bile zar zor yüklüyor yer Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bağlantı ara sıra gidip geliyor, onun dışında 200-300ms arası ping var. packet loss ile alakalı olabilir. uydunet / istanbul-avrupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 izmirdeyim opendns kullanmaktayım ve nette şu anda bi problem yok gibi, ama aklıma bişey takıldı Ya bende 4 var daha öncesinde 6-7 arasıydı kopuyodu, sonra aradım adam kopma olmasın diye tam 4te sabitledi.Sonra tekrar aradım hacı onu bi 5 yapsana dedim :DBaşka bi adamdı tabi bu sefer, adam dedi biz burdan öyle bişey yapamayız yetkimiz yok vs vs.. Eee kafam karıştı benim şimdi ilk adam direk kısayoldan yapmaması gereken bi şekilde mi halletti benim sorunu? Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba, adamları arayıp benim hızımı 5 e falan sabitleyin diyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 şu an ankara gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 internet yavaş dedim, TTNET'e sövdüm. merak ettim bağlantı hızımı kontrol ettim. 8Mbit idi 2Mbit olmuş. bu yüzdenmiş yavaşladı gibi gelmesi. geçenlerde bağlantım gittiydi teknik servis geldi o telefon hatlarının olduğu kutudan bir şeyler yaptı düzeldi. o günden beri 2Mbit kullanıyormuşum bağlantıyı bugün farkettim. özet: siz siz olun kontrol edin bağlantı hızınızı. bir gece ansızın önce 2Mbit sonra eski 256Kbit e (neydi o günler) atıverirler bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Şu an herkeste var mı sorun yoksa benden mi kaynaklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 öldü lan internetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bu topic'de servis sağlayıcımıza küfretmek serbestti dimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 değil dostum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sözde istanbul server'ına göre bağlantım bu almanya bu da paris wow'da 2k+ latency vardı, wtfast açtım, 500e düştü latency :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aban istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 gggggggggggggggggggggggggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 les youtube ise berbat durumda hayvan gibi kasıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 rapid 10kb ile dl edio kopuo baglantisi falan speedtest.net sitesini açamadım bile bide sözde 8mb gg telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi yeter ya yeminlen quiknetten soğudum kaç kündür aynı hadise sorun genel mi sadece bize mi has onu da anlayamıyorum herkes ağlıyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 fiberse geneldir. açabildiğim site sayısı sınırlı şu an. stumble yapayım dedim sitelerin 90%ını yükleyemiyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://home.netone.com.tr/sonuc.asp Radyo bile dinleyemiyorum takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 interner berbat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 düzeltseler bile paket kaybı olacak, ondan sonra sorunun ne olduğunu çözemeyecekler.. of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 groovesharktan dinlenilmiyor müzik. Eurobattle.net kasıyor. Starcraft 2 /wow kasıyor (wowda 7k ping gördüm). Diablo 2 atayım dedim 20 sn delay falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mugla - Bodrum dan aktariyorum : Diger iki gune gore mikroskop camiyla bile zor gorunecek bir hizlanma var(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 poh gibi bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 fede said: bu ne abi. kablonet 5mbit lan bu. bu ne şaka mı bu. kafa göz dalıcam şimdi Aynen bende de böyle. Erenköy'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar