Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

izmirdeyim opendns kullanmaktayım ve nette şu anda bi problem yok gibi, ama aklıma bişey takıldı
Ya bende 4 var daha öncesinde 6-7 arasıydı kopuyodu, sonra aradım adam kopma olmasın diye tam 4te sabitledi.Sonra tekrar aradım hacı onu bi 5 yapsana dedim :DBaşka bi adamdı tabi bu sefer, adam dedi biz burdan öyle bişey yapamayız yetkimiz yok vs vs..
Eee kafam karıştı benim şimdi ilk adam direk kısayoldan yapmaması gereken bi şekilde mi halletti benim sorunu?
Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba, adamları arayıp benim hızımı 5 e falan sabitleyin diyebilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

internet yavaş dedim, TTNET'e sövdüm. merak ettim bağlantı hızımı kontrol ettim. 8Mbit idi 2Mbit olmuş. bu yüzdenmiş yavaşladı gibi gelmesi. geçenlerde bağlantım gittiydi teknik servis geldi o telefon hatlarının olduğu kutudan bir şeyler yaptı düzeldi. o günden beri 2Mbit kullanıyormuşum bağlantıyı bugün farkettim.

özet: siz siz olun kontrol edin bağlantı hızınızı. bir gece ansızın önce 2Mbit sonra eski 256Kbit e (neydi o günler) atıverirler bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...