Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

...istedikleri yerde uçak düşürtüp...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
'Uydu kanalıyla istedikleri yerde uçak düşürtüp kaza yaptırıyorlar'

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Ergenekon davasının 2. iddianamesinde, muvazzaf olduğu dönemde Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı Teknik İstihbarat Daire Başkanı olarak görev yapan şüpheli Hasan Atilla Uğur'un yaptığı görüşmelerde suikast yöntemleri ile ilgili ilginç bir konuşma yer alıyor.

25.04.2008 tarihinde saat 20.14'de Eyüp ile yaptığı görüşmede H.A.Uğur'un "(Uydu kanalıyla istedikleri yerde istedikleri aracı bak bu yolda giden araç ta olabilir, kaza yaptırabiliyorlar, uçağı düşüttürebiliyiorlar, gemiyi batırttırabiliyorlar, bu çok özel bir Yahudi Grubun elinde evet ) Alo", "E anladım şey yapmayın yani kusura bakmayın biz de o şekilde oturmak zorunda kaldık, yanlış anlaşılmasın Savcıda" dediği belirtiliyor.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=830210&title=uydu-kanaliyla-istedikleri-yerde-ucak-dusurtup-kaza-yaptiriyorlar

ben demedim mi bu helikopter kazasını ergenekona bağlarlar deyü.
öyle işte abicim ergenekon böyle bişey ya siz hala sulandırmaya çalışın.
Mesaj tarihi:
bu genelde yapılan bi geyik ama be.. yahudiler f16ları kapatırlar böle. f16 neyse (gerçi onun da eject olayı var) nası oluyorsa artık daha büyük uçaklar bile efenime söyleyim kanatları ile süzülmeden LÖBÖDÖNK diye düşüverirler ve kimse de bunun peşinde düşmez falan..
Mesaj tarihi:
f16 gibi otomatik kontrol ünitesine ihtiyaç duyan uçaklarda olur o sistem bikerem
yolcu uçaklarında falan bile olmaz Akrobasi uçakları ve savaş uçaklarında olur.Yamulmuyorsam helikopterlerde zaten yok.Gemi için ise : Asojdkqwhekwqe
Mesaj tarihi:
ahahahahahahahahah
adamlar harbi kafaları iyiyken yazıyolar bunları heralde ya

süper. hukuk mukuk harcıyolar kendilerini, gitsinler frp kitabı yazsınlar, amerikada dizi çeksinler paranın dibine vururlar valla.
Mesaj tarihi:
dusundum de bu cok ciddi bi dava,lakayit olmak saygısızlık olur,gecen cıkmıs ust duzey bi ergenekoncu acıklama yapmıs,ergenekondan terör örgütünü yönetmekten aldıgım tadı hic bi şeyden almadım,belki banyoda yalnız kalınca aynaya bakıp escinsel taklidi yapmaktan,ama yok yok ergenekonu yönetmek daha keyifli demis
  • Yeni Oluştur...