Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 o tarihlerde caz festivali rullaz olcak sorry k3nks dsdfsd.
fenris Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=JYNRhzX6gw8 watch?v=JYNRhzX6gw8
Kartan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 -We've got the dj,even we don't know his name... Burası süper olmuş.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 * zıplayarak havaya yumruklar savurur *
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 şey gelsin bir de him allah paraya para demezler
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Fly said: şey gelsin bir de him allah paraya para demezler him geldiğinde doluşcak emo kızlar bütün türk erkeklerine yeter bence
onthere Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 of ne linkin parkı ya, limp bizkit olsa neyse.. snoop dogg gelirse hiç şaşırmam.
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yav said: aynı tarihlerde unirock yok muydu yahu evet, tam tamına aynı tarihlerde. arch enemy & amon amarth mı, linkin park ve X, Y ve Z mi..
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oha arch enemy'nin geleceğini yeni öğrendim aboooow bi log diyodum bi arch enemy diyodum bu yaz için biri geliyo sonuda oha çok mutluyum x))
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Linkin Park tabii ki ya, kızları aldım geliyorum. http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Punks_Not_Dead/punk_s_not_dead_movie_image.jpg
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 elesso said: Fly said: şey gelsin bir de him allah paraya para demezler him geldiğinde doluşcak emo kızlar bütün türk erkeklerine yeter bence linkin park, HIM, Slipknot araya bide bullet for my valentine soksan orası hatun cenneti olur. yarısından fazlası böcek gibi olur gerçide.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 onthere said: of ne linkin parkı ya, limp bizkit olsa neyse.. snoop dogg gelirse hiç şaşırmam. snoop gelirse hiç bi şekilde kaçırmam snooooooooooooooooooooooooooooooop
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 temmuz'da olmasının sebebi yagmurdan falan değil ramazana denk gelmesinden kaynaklanıyor herelde. linkin park'ı hic sevmem, kardesime yarar bu konser ancak su kadar bilgi ile. yalnız foo fighters dedikodusu duydum ben sagda solda, eger gercekse cadırım hazır benim.
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Asteroth said: Linkin Park tabii ki ya, kızları aldım geliyorum. http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Punks_Not_Dead/punk_s_not_dead_movie_image.jpg bu kzılarla 2 cm yürümem ben
aente Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 lise hocası gibi favorisinden çekerim o kızın.
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Xenocide said: elesso said: Fly said: şey gelsin bir de him allah paraya para demezler him geldiğinde doluşcak emo kızlar bütün türk erkeklerine yeter bence linkin park, HIM, Slipknot araya bide bullet for my valentine soksan orası hatun cenneti olur. yarısından fazlası böcek gibi olur gerçide. böcek möcek o da iyidir ses etme az çekince böcek falan dinlemez yıpratırsın yeni nesil gençleri
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 silverhoof said: Xenocide said: linkin park, HIM, Slipknot araya bide bullet for my valentine soksan orası hatun cenneti olur. yarısından fazlası böcek gibi olur gerçide. böcek möcek o da iyidir ses etme az çekince böcek falan dinlemez yıpratırsın yeni nesil gençleri of of
Öne çıkan mesajlar