Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke 2009 (18 - 19 Temmuz)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha arch enemy'nin geleceğini yeni öğrendim aboooow

bi log diyodum bi arch enemy diyodum bu yaz için biri geliyo sonuda oha çok mutluyum x))
Mesaj tarihi:
elesso said:
Fly said:
şey gelsin bir de him
allah paraya para demezler

him geldiğinde doluşcak emo kızlar bütün türk erkeklerine yeter bence

linkin park, HIM, Slipknot araya bide bullet for my valentine soksan orası hatun cenneti olur. yarısından fazlası böcek gibi olur gerçide.
Mesaj tarihi:
temmuz'da olmasının sebebi yagmurdan falan değil ramazana denk gelmesinden kaynaklanıyor herelde. linkin park'ı hic sevmem, kardesime yarar bu konser ancak su kadar bilgi ile. yalnız foo fighters dedikodusu duydum ben sagda solda, eger gercekse cadırım hazır benim.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:
Linkin Park tabii ki ya, kızları aldım geliyorum.

http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Punks_Not_Dead/punk_s_not_dead_movie_image.jpg

bu kzılarla 2 cm yürümem ben
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
elesso said:
Fly said:
şey gelsin bir de him
allah paraya para demezler

him geldiğinde doluşcak emo kızlar bütün türk erkeklerine yeter bence

linkin park, HIM, Slipknot araya bide bullet for my valentine soksan orası hatun cenneti olur. yarısından fazlası böcek gibi olur gerçide.

böcek möcek o da iyidir ses etme az çekince böcek falan dinlemez yıpratırsın yeni nesil gençleri
Mesaj tarihi:
silverhoof said:
Xenocide said:

böcek möcek o da iyidir ses etme az çekince böcek falan dinlemez yıpratırsın yeni nesil gençleri

of of
  • Yeni Oluştur...