Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hic kasamam valla 680mb ;) Turkiye baglanti $artlari sux.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 inanılmaz bir şey yapmışlar, bence çok başarılı olmuş. Cs ise bana grafikleri iyileştirilmiş bir versiyon gibi geldi. Ama tabii onada ne yapılabilir daha fazla.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Video manyak ötesi resmen. Bide bu oyunu Doom3 ile karşılaştırıyorlar, HL2'ye hakaret ben onla karşılaştırmak ahah. Bu kadar sinematik olan bir aksiyon oyunu yok resmen. Hikaye, kurgu, gerçekçilik inanılmaz.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Oha falan oldum yani...ozellikle cs kısmında ahalicek oha cektik :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Oehhh yani oeh Bi yerde hani şu mıknatıslı dev vinçler olur ya, onlardan bitanesini kullanarak bi konteyırı kaldırıyor sonra da gelen 2 elemanın üstüne fırlatıp eziyor arkadaşları. Kal geldi orda, görmeniz lazım. Ama o kadar da iyi olmayan yerler var, misal patlamalardan sonra havaya uçan varil benzeri mukavemeti düşük cisimlerde deformasyon göremedim..:P 680mb sıkıştırılmış hali, açınca 720 küsur ediyor ama değdi indirdiğime, harbi sağlam yapmışlar oyunu. Counter da işte bildiğimiz bi süre sorna sıkıcak counter. Vidyoda aztecin elden geçirilmiş hali var, hl görüntülerinde su efektlerinin bu kadar iyi olduğu anlaşılmıyordu. Bi yerden edinin izleyin derim[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 O vincli yerde adamı kulede rocket launcher la vuruyor,herif resmen 123*23945 metre uzaga fırlıyor super yaa... Strider savaslarıda muh. yanı 30 kısı bı tanesını ındıremıyor höh oluyon.. :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 axedice saolsun cd yi vermek için o kadar yol tepti gene teşşekkür edeyim :) Geçen e3 sonrası hl2 nin ilk videosunu seyredince dumur olmuştum. Şimdi bunları seyredince doğal geldi. Sonundaki cs2 olayı ise artık işin suyunun çıktığının bir göstergesidir. Sölemedi demeyin cs3 de çıkar cs 4 de...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: axedice, 18 Mayıs 2004 04:19 tarihinde demiş ki: Oehhh yani oeh Bi yerde hani şu mıknatıslı dev vinçler olur ya, onlardan bitanesini kullanarak bi konteyırı kaldırıyor sonra da gelen 2 elemanın üstüne fırlatıp eziyor arkadaşları. Kal geldi orda, görmeniz lazım. Ama o kadar da iyi olmayan yerler var, misal patlamalardan sonra havaya uçan varil benzeri mukavemeti düşük cisimlerde deformasyon göremedim..:P 680mb sıkıştırılmış hali, açınca 720 küsur ediyor ama değdi indirdiğime, harbi sağlam yapmışlar oyunu. Counter da işte bildiğimiz bi süre sorna sıkıcak counter. Vidyoda aztecin elden geçirilmiş hali var, hl görüntülerinde su efektlerinin bu kadar iyi olduğu anlaşılmıyordu. Bi yerden edinin izleyin derim ehehehe o vincin aynısını çalıntı kodların derlenmişinde kullandım, çok zevkli bişi =][signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Oha adamlar film mi çekmiş? :) 680 mba cbell 'in cdleri var :D[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başladım :) 10 saat kaldı az sabır fileplanet den baya hızlı walla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ohh yeaaa[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ben de izledim, motor süper. cs2 de güzel olacağa benziyor, ne modlar yapılır buna heheyt..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 arkadaşlar tek laf geçti kafamdan videoyu izlerken "OHA!". bizim adamın (Gordon:)) vinci kullanıp adamları konteynır altında bırakması, kesici bi diskle karşıdakini afedersiniz yarması insanı oyuna aşık ediyyor resmen. tüm vücudumla kalmayıp yemek yediğim tabakla birlikte deliler gibi bekliyorum.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 of of of.... bekliyemicem şu oyunun çıkmasını yaaa.... görüntü kartı alırken yanında HL2 veriyo diye radeon 9600 XT aldım, şimdi oyunun çıkışı sürekli erteleniyo. delircemmmmm[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yaw radeonlarda cok pahalı be kardeşim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 zaten kart alcaktım, almışken fıstık gibin radeon aldım.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ya bende 9600 xt aldım kutuda free half life 2 diyor çıktığı zaman nasıl alacağız bu mereti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=71935 bir de yukardaki linki okuyun.. vampire oyununu da hl2 motoruyla yapçaklar.. çok güzel olcak çook. bi hl2 ve v:tm2 çıkarsalar yazın, ben de radeon 9800 felan alsam, sabahtan akşama kadar pc'nin başındayım 24 saat hl2 oynarım :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Bonecrusher, 21 Mayıs 2004 04:21 tarihinde demiş ki: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=71935 bir de yukardaki linki okuyun.. vampire oyununu da hl2 motoruyla yapçaklar.. çok güzel olcak çook. bi hl2 ve v:tm2 çıkarsalar yazın, ben de radeon 9800 felan alsam, sabahtan akşama kadar pc'nin başındayım 24 saat hl2 oynarım :D öeh...klasik olmayan bi laf söylesene:)[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ftp://ftp4.3dgamers.com/pub/3dgamers/games/halflife2/hl2-e3_2004-trailer.avi Buda VALVe tarafından offical olarak yayınlanan 12 MB'lik E3 2004 HL2 Trailer'ı.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 22 Mayıs 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar