theCio Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bir yerde okudumda bende geçen gün denemiştim turkcell'in 7777'ye mesaj atınca kordinatlarını derece*dakıka*sn'ye cınsınden kuzey doğu şeklinde veren bır servısı var çokda yakın tahmınlerle hemen yolluyor cevabı 112'de kız bunu bilse adama söylese belkı daha çabuk bulabılırlerdı ve kurtulabılırdı adam yazık olmuş.. edit: denemek isteyen olursa NEREDEYIM yazıp 7777'ye yolluyodunuz sanırım, 2 kontör ücreti..
Mohi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sipeyskeyk said: o çok sevdiğim lazlar senden daha türk merak etme.O insanların ne hainliğini,ne ihanetini gördük bugüne kadar ? orta anadoludaki cahil,bağnaz halka tercih ederim lazları kimse kusura bakmasın.Çoğu türkten daha çok vatan kıymeti biliyorlar. sen yozgatla, eskişehiri karıştırıyorsun galiba. tatar kökenli çoktur eskişehirde. benim gözlerim bile hafif çekikti çocukken, bknz ilhan mansız Ayrıca ben çerkezi, lazı kayıran arkadaşa cevap şeklinde yazdım o cümleyi, bana kalsa kimsenin bir ayrıcalığı veya eksikliği yok! ama rus ırkının dişilerinin başımın üstünde yeri var, orası ayrı...
theCio Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Kurtarma çalışmalarına katılan başka bir helikopterde düşmüş ... PES...!
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Tam bir rezilliktir aldı başını gidiyor. Koca devlette bir tane adam yetkili çıkıp cesetlere ulaşıldı toplam ölü 6dır 5tir diyemedi. Cemil çiçek çıktı 4 ceset var 2si kayıp dedi ama dun başbakanı 6 ceset var demişti tam rezillik başka birşey değil. 24 saattir nerdeyse cesetlere ulaşıldı amahala tek bir kesinlik kazanmış açıklama yok. Büyük bir devlet birimleri arası rezillikten başka birşey değil. Bazı bakanların istifa etmesi lazım. Koca bir partinin liderinin helikoopteri düşüyor ama devlet birimlerinden 24 saattir resmi bir açıklama hala yapılamadı acizlik devam ediyor. AYIP, insanların duyguları ile oynamasına izin veriyorlar 4 gündür medyanın. Bu arada askeri bir helikopterinde düştüğü söylentisi var dediler, işallah yalan haberdir gene.
Mohi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 theCio said: Kurtarma çalışmalarına katılan başka bir helikopterde düşmüş ... PES...! bu ne yahu? blackhawk down filmine döndü ortalık, kurtarmaya giden ya mahsur kalıyor ya da düşüyor!
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 İçinde bakan olan 2 helikopterden birinin düştüğü söyleniyor. Devlet telef oldu yav bırakın olan orda kalsın yoksa bütün kabine güme gidecek. Ergenekona gerek yok kendi kendimizi darbeden hızlı hallediyoruz :P
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Çok ilginç bir olay. 3 gündür takip ediyorum her kafadan farklı bir açıklama geliyor. Dün Star da korucu çıktı konuştu."Arama bölgesine ilk gittiğimiz zaman yanık kokuları aldım enkazın o noktada olduğunu söyledim inanmadılar tipi çıktı geri döndük" dedi. Daha sonra BBP genel merkezini aramış.Neden arama kurtarmaya haber vermyirosun? Yalan söylüyordu besbelli. Aradıkları yer ile enkazın bulunduğu yer arasında mesafe çokmuş zaten. Bugun 4 cesede ulaşılmış.Muhsin Yazıcıoğlunun yaşadığına dair umutlar var.Mağaralara yönlendirilmiş ekipler. Az önce fox son dakika geçti.Skorsky helikopter düşmüş pilotlar sağmış.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Hah BBP merkezi resmi açıklama yapıyor.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Resmi olarak 6 ölü henüz yok dedi. ::o Resmi bilgi şuan ölü sayısı 4tür bizdeki bilgilere göre. Ve yazıcıoğlu bu 4ten biri değildir. Devlet resmen aciz dedi adam ama anlayana.
theCio Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ölmüştür hepsi cesetler ortalığı uçmuştur üstleri karla kaplanmıştır, yararlı olmasa ve bir mağara bulsa kurtulma şansı var ama 112 telefonunda adam diyor sadece ben varım diğerlerinden ses gelmiyor diye.. Ha aralarındaki anlaşmazlık her kafadan bir ses çıkması ayrı bir komedi o başka...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yanlız adam bu saatten sonra canlı çıkarsa efsane olur.
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 adam kayıp ve bulamadık diye bir taraflara da kaçırılmış olabilir . Ben cenaze törenleri düzenlenene kadar net bir fikre sahip olmam .
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 seçimde önce canlı çıkarsa kesin bir bit yeniği var da...gerçi bbp alsa alsa ne kadar oy alcak.çok zor ama bu saatten sonra mağara falan da kurtarmaz bence.
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sipeyskeyk said: yanlız adam bu saatten sonra canlı çıkarsa efsane olur. kurtlar arasına almış adamı canlı tutmuşlar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=137178&cat=110&dt=2009/03/28 al işte.
Mohi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Karag8z said: sipeyskeyk said: yanlız adam bu saatten sonra canlı çıkarsa efsane olur. kurtlar arasına almış adamı canlı tutmuşlar. tarkan hesabı
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yılmaz Özdil'in bugunkü yazısı Zannedersin Himalaya'dır bu arada c/p yapmaya çalıştım olmadı ??
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 balon said: adam kayıp ve bulamadık diye bir taraflara da kaçırılmış olabilir . ben de onu düşünmeye başladım açıkçası.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mohi said: theCio said: Kurtarma çalışmalarına katılan başka bir helikopterde düşmüş ... PES...! bu ne yahu? blackhawk down filmine döndü ortalık, kurtarmaya giden ya mahsur kalıyor ya da düşüyor! euh, bermuda üçgeni oluşmuş bence orda, cünyır ama, ufacık
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Hep ergenekon yapıyor böyle yaramazlıklar.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 irenikus said: lazlar gürcü kökenli Şota Arveladze'nin burnu bunu destekler.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Karag8z said: sipeyskeyk said: yanlız adam bu saatten sonra canlı çıkarsa efsane olur. kurtlar arasına almış adamı canlı tutmuşlar. orç mu bu adam
Öne çıkan mesajlar