Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://blog.wired.com/business/2009/03/lastfm-radio-to.html Ben pek kullanmıyordum ama yinede girerdim arasıra birşeylerdinlemek için. Üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 zaten paralı değil mi tamamen mi oluyor? Programında paralı olunca ek özellikler kazanıyordun.Şarkıcının tüm şarkılarını görebiliyor ileri geri alabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Evet, şarkı dinlemek tamamen paralı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 olamaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 GERGE said: Evet, şarkı dinlemek tamamen paralı oluyor. hayır bünyem kaldırmaz:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hayatım kayar açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ama sadece radyo dinlemek paralı oluyor sanırım. yanlış mı okudum ki? In all other countries, listening to Last.fm Radio will soon require a subscription of €3.00 per month //chastise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 e başka nasıl müzik dinliyorsun last fm den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ben genelde Amarok'un recomendeded songs (arşivi tarayıp last.fm'den şu an dinlediğim şarkıya benzer şarkılar öğrenip onları çalan bir sistem) şeyini kullandığım için last.fm işi bana o kadar sorun değil. ONlar hala olacak, sadece dinleyemeyeceğiz radyosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çoğu insan müzik dinlemek için giriyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Terbiyesizlik bu yaa. Olmaz böyle bi mallık. Hayvan gibi REKLAM ALDINKIZBİŞİDEDİNMİALLAHSIZLAR. Last fm radyosu şüphesiz son yüzyılın en baba icatlarından biri. Biri geldi mi arka fonda müzik olayını çabucak çözüyorduk sevdiği gruplardan birinin radyosunu açıp. ALLAHSIZLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu kötü olmuş ya üzüldüm : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 E o zamanda yakinda alternatif bir olusum bulurlar firsat bu firsat diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 imeem takilin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 banada az once geldi mail... son zamanlardada bol bol dinlemeye baslamıştım radyosunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ben genelde recommendationları alıp farklı yollardan ediniyordum, radyosunu çoook az dinledim de, 2 kere subscribe olmuşluğum var last.fm'e ve fiyat/performans açısından baya tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Yani kredi kartınız varsa ve last.fm'in radyosu bir gereklilikse memnun kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 verrim 3 yuro nolcek O kadar kullanıyorum siteyi karşılıksız bir biçimde. Hiç acımam yani, nelere vermiyoruz 5 türk lirasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 zaten adamlar bu şekilde düşünmüştür veriri,z 3 euroyu dien o kadar insan var ki, baya para kazancak keretalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kazanmasınlar mı haketmiyorlar mı nedir yani? Para verenler enayi mi olmuş oluyor şimdi?. Alındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 abi rapidshare e 7 euro vericeme last.fm e çok daha seve seve veririm 3 euroyu yalnız öle de bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 burdan da şarkı dinleyip, indirebiliyorsunuz. ama istediğiniz şeyleri bulabilir misiniz bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ertelendi bu arada paralı olma olayı; bir süre daha devam edecekler böyle. açıklamada haklı oldukları bir nokta var yalnız, us, uk de falan şarkıların arasına reklam alıyorlarmış; burada falan o sistem pek işe yaramadığı için haliyle subscription sistemine geçmeye karar vermişler. neyse, geçici bir süre ertelendi; ama daha iyi bir çözüm bulamazlarsa uygulayacaklarmış bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 asdfsdkj şu abonelik işi çok güzel ya, kimler bakmış görebiliyosun ya hani. bi arkadaşım söyledi, nefret ettiği biri haftada iki girip bakıyomuş profiline. komiğime gitti. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben reklamsizligini seviyorum premium accountun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 la ben hala dinliyorum:) paramada yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar