Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Last.fm paralı oluyor :(

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://blog.wired.com/business/2009/03/lastfm-radio-to.html

Ben pek kullanmıyordum ama yinede girerdim arasıra birşeylerdinlemek için. Üzüldüm.
Mesaj tarihi:
ama sadece radyo dinlemek paralı oluyor sanırım. yanlış mı okudum ki?

In all other countries, listening to Last.fm Radio will soon require a subscription of €3.00 per month

//chastise
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben genelde Amarok'un recomendeded songs (arşivi tarayıp last.fm'den şu an dinlediğim şarkıya benzer şarkılar öğrenip onları çalan bir sistem) şeyini kullandığım için last.fm işi bana o kadar sorun değil. ONlar hala olacak, sadece dinleyemeyeceğiz radyosunu.
Mesaj tarihi:
Terbiyesizlik bu yaa. Olmaz böyle bi mallık. Hayvan gibi REKLAM ALDINKIZBİŞİDEDİNMİALLAHSIZLAR.

Last fm radyosu şüphesiz son yüzyılın en baba icatlarından biri. Biri geldi mi arka fonda müzik olayını çabucak çözüyorduk sevdiği gruplardan birinin radyosunu açıp.

ALLAHSIZLAR.
Mesaj tarihi:
Ben genelde recommendationları alıp farklı yollardan ediniyordum, radyosunu çoook az dinledim de, 2 kere subscribe olmuşluğum var last.fm'e ve fiyat/performans açısından baya tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.
Yani kredi kartınız varsa ve last.fm'in radyosu bir gereklilikse memnun kalırsınız.
Mesaj tarihi:
ertelendi bu arada paralı olma olayı; bir süre daha devam edecekler böyle.

açıklamada haklı oldukları bir nokta var yalnız, us, uk de falan şarkıların arasına reklam alıyorlarmış; burada falan o sistem pek işe yaramadığı için haliyle subscription sistemine geçmeye karar vermişler.

neyse, geçici bir süre ertelendi; ama daha iyi bir çözüm bulamazlarsa uygulayacaklarmış bunu.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
asdfsdkj şu abonelik işi çok güzel ya, kimler bakmış görebiliyosun ya hani. bi arkadaşım söyledi, nefret ettiği biri haftada iki girip bakıyomuş profiline. komiğime gitti. ^_^
  • Yeni Oluştur...