Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gündemi sarsan video

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir adetde böyle en fotojenik olmayan resim koymak lazım.

Bakınız Zaman gazetesi ne zaman sevmedikleri bir adam hakkında haber yapsalar götü başı dağılmış çirkin bir fotoğrafını koyarlar , bakınız fethulla haberlerine,resimlerini gördüğünüzde allaha varıyorum bile dersiniz.

Vukuatı diğer başlıkta olduğu gibi adam gibi sunsaydın bu tepkileri almazdın sanırım ayrıca,çocukluk yapma daha fazla.
Mesaj tarihi:
yok yani başlığı okumak bile yeterli adamın niyetini anlamak için.

akp'li şerefsizlerin yanında bu adama gelip de dürüst değil demek nasıl bir mantıksızlıktır aklım almıyor yani.
Mesaj tarihi:
ya bunlarında babaları amcaları aynı bokun içinde vardır milletvekili tanıdıkları vardır ihale kapatırlar, seçime destek yollarlar okul paralarını sonra hep destek tam destek.Durmak yok yola devam. Sıçın ülkenin ağzına.
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
açıklayayım.

yazdığın şeyin topikle alakası olması lazım. "topikte yazanla alakasız bişi yazıcam" demek biraz ilginç, madem alakasız yazıcan o zaman ya yeni topik aç ya da alakalı olacak bir topiğe msg at : )

Alakası var açıklayayım.

Elamanın biri her türlü puştluk yapılması lazım demiş, şimdi burdan demek istediği ne belli değil yani seçime hile bile karıştıralım mı demek istiyor (yani imkanımız varsa), yoksa işte basın yayın ve diğer propaganda aletlerini kullanalım olmadı saadet partisini bile destekleyelim gibi bel altı olmayan bir yoladamı başvuralım demek istiyor ? Çünkü akp gerçekden getirmiş olduğu zihniyet ile ülkenin içine kötü ediyor ve mutlaka iktidardan indirilemli ona oy veren yuzde 47 ye rağmen, mevcut yuzde 47 çünkü demeokrasi bilincine sahip olmayan neyin ne olduğunu bilmeyen, kavrayamayan insanlar.

Yukardaki puştluk deyiminden tam olarak ne denmek istediği belli olmadığı için bende yukarda yazılanlardan bağımsız olarak "akp nin iktidardan inmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı demek istedim". Bu ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdan çıkarman gereken ise her yol. Ama bundan başka bir partinin sırf kaymağı yemesi için başa gelmesini anlama.
Mesaj tarihi:
Ben gerçekten olayı tarafsız olduğunu zannettiğim bir şekilde aktarmak istedim. Fakat o kadar hassassınız ki başlıkta bu tavrınızı ti'ye aldım. Siz de kişileri tartışılmaz hale getirmişsiniz. AKP ile aynı hataya düşmüşsünüz. Hiç bir farkınız yok.

Kusursuz ve tartışılmaz bir varlık olarak kabul ettikçe insanları o da sizi öper yani. Öncekilerin öptüğü gibi. Hiç bir şey değişmeyecek emin olun. Asıl karanlık zihniyet bu.
Mesaj tarihi:
Biz ne CHP den ne de Kılıçdaroğlu üzerinden ekmeğimizi kazanıyoruz.Siyasetten hiçbir çıkarımız yok.Milletin milletvekili tanıdıklarıyla servetine servet katıyor.En atatürkçü adam tayyipçi olup çıkıyor.
Bu yüzden CHP nin politikasınıda Kılıçdaroğlu nun yolsuzluklarını da dibine kadar eleştiririz.

Biz burda sadece AKP iktidarında koyun gibi sıraya geçip soyulmaktan haz alan sizleri bir nebze olsun uyandırabilmeyi istiyoruz.

Eğer sizin verdiğiniz paralarla başka yerlere seçim yardımı yapılmasını kaldırabiliyorsanız allah daha geniş mideler nasip etsin sizlere.
Mesaj tarihi:
yahu üç başlık altında tartışıyorsun işte daha ne..

a pardon sayın her yaptığı doğru bulunması gereken, inceleme ve detaylandırma konusunda 45000yayını bulunan, haşmetmeap hazretleri sayın gioanni beyzadeleri...

yalnız efendimiz bu uzuuun başlığın güncel başlıkların dibine kibrit suyu döktüğünü ve okunmayı zorlaştırdığını unutmuş..

kaçırdığın şey ise şu başlık "Yüce ve aslında hiç kusuru bulunmayan dürüst XYZ'nin katıldığı TV programındaki sunucunun densizliği" olsa yine aynı makas gelecekti.

yahu madem başlığa koyacaksın tüm konuyu konu içine ne gerek var demezler mi?

derler..
Mesaj tarihi:
p..tluk yapmaya hazır tüm medyaya kafam girsin:

said:
Muhalefete çakmanın ödülü..!

Sabah gazetesi muhalefetin adaylarına ‘vurduğu’ günler, bazı illerde bedava dağıtılıyor

Önce Ankara’da MHP’li Yavaş’ı eleştiren sayısı bedavaydı, sonra DSP’li Büyükerşen’in kalesi Eskişehir’de... Takvim de Sabah’tan geri kalmıyor..

Yerel seçimlere sayılı günler kala bazı illerde Sabah gazetesi bedava! Ankara’da geçen ay MHPli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mansur Yavaş aleyhine haber içeren gazetenin kent genelinde ücretsiz dağıtmasının ardından, önceki gün de Eskişehir’de DSPli Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen aleyhine haberin olduğu Sabah caddelerde halka bedava verildi. Sabah’la aynı grup içinde yer alan Takvim gazetesi de Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal aleyhine haber yapıldığı gün ilçede bedava dağıtıldı.

http://haber.gazetevatan.com/Muhalefete_cakmanin_odulu/229764/49/Haber
Mesaj tarihi:
Öncelikle dibine kadar eleştiririz kısmının doğru olmadığını kabul edelim lütfen. Burada herkes görüyor. Daha yukarıda demişsin ki :

bc said:
Bi an heyecan yapmışlar Kılıçdaroğlu nun bir haltı meydana çıktı diye hahaha

Devletin sosyal güvenliğe harcayacağı parayı seçim yardımı olarak dağıtıyorlarsa allah belalarını versin. Ve bununla mücadele edelim. Fakat bununla mücadele etmenin yolu yine bir başkasını tanrılaştırmak değil.
Mesaj tarihi:
huun said:
Law said:
Yukardaki puştluk deyiminden tam olarak ne denmek istediği belli olmadığı için

puşt=ibne
puştluk=ibnelik

O kadarını biliyorum canım, ama orda mecazi anlamında kullanılıyor yani her yolu demek istiyor, yoksa gidip ardlarını dövdürmeyecekler herhalde. Ama hangi yolları kullanacağız derken yani legal/illegal muallakda.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
yahu üç başlık altında tartışıyorsun işte daha ne..

a pardon sayın her yaptığı doğru bulunması gereken, inceleme ve detaylandırma konusunda 45000yayını bulunan, haşmetmeap hazretleri sayın gioanni beyzadeleri...

yalnız efendimiz bu uzuuun başlığın güncel başlıkların dibine kibrit suyu döktüğünü ve okunmayı zorlaştırdığını unutmuş..

kaçırdığın şey ise şu başlık "Yüce ve aslında hiç kusuru bulunmayan dürüst XYZ'nin katıldığı TV programındaki sunucunun densizliği" olsa yine aynı makas gelecekti.

yahu madem başlığa koyacaksın tüm konuyu konu içine ne gerek var demezler mi?

derler..

Başlığı sonradan değiştirdim dasaaa. Diğer konuyu görmemiştim yanlışlıkla ve "Kılıçdaroğlunun katıldığı TV programı" başlığıyla gayet normal bir şekilde konuyu açtım. Zaten konuyu arkadaşlar çöp haline getirince başlığı da istedikleri gibi yaptım.
Mesaj tarihi:
Giovanni ,

Yazdıklarımla o postu birbirine nasıl ilintileyebildin hayret doğrusu.
Başlık değiştirmeler aynı konulardan açmalar
Bu heyecan patlamasıdır.
"Oha kılıçdaroğlunun birşeyi çıkmış hemen c/p yapıyım" kafasında 3 topic açılmış.

Kılıçdaroğlu nu eleştiriyoruz.Ama sorun şu adam eleştirilecek birşey yapmıyor.
İnan AKP tayfasının yediği haltları görünce şu adamın yaptıkları/yapacakları keşke onlar olmasada bunlar olsa dedirtiyor.
Mesaj tarihi:
eldar said:
Tabi tabi kısmı montaj gibi duruyor, masquerade'in başlıkları da seçim propagandası kokuyor, oy kullanma yaklaştıkça adam gaza geldi.

he?
banane yahu seçimden. ilginç geldi şu kılıçdaroğlu haberleri yazdım, günde 543 tane akp flame açılınca sorun yok chp olunca mı zorunuza gitti?

valla benim için ne chp ne akp. pazar günü gidip hepsine kendi özel götürdüğüm mührümle HAYIR basıcam.
Mesaj tarihi:
Kılıçdaroğlunu tanrılaştırmak meselesi değil olay.

Hergün RTE veya Gökçek bin katını mitinglerde televizyon programlarında söylerken ses çıkartmayanların, bir televizyon programı arasında konuşan kişiye "evet" "tabi" diyerek kendi yorumlarını katmadan sadece kibarca cevap vermesinin "OLAY ŞOK ŞOK ŞOK İŞTE KILIÇDAROGLUNUN GERÇEK YÜZÜ BU" mantığıyla saldırması komik kaçıyor.

Şuan hem Gökçek'in hemde RTE'nin bütün ekipleri Kılıçdaroğlu'nun bir açığını ararken bulabildikleri SSK'da kadrolaşma yalanı ve bu kayıtsa, ben bu Kılıçdaroğlu'na güvenirim.
  • Yeni Oluştur...