Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hakkımı helal etmiyorum. ilk başta fakirin evi ısınmasın diye beddua mı edilirmiş yahu dedim ama sonra ana fikiri kavradım. iyiymiş:) helal etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Haklımı, haksızmı karar veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 vergi vermiyorum ama ben de helal etmedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 et etme götürüyo akp.. bizim millet anca kendine zarar gelince anlıyo kimin ne mal olduğunu.bi kazığını yemeden algılayamıyo..yoksulluklar da sorgulanmıyo nası olsa alınyazısı denip.otobüslerle taşınıp kuzu gibi dinlemeye.kömüre makarnaya oy satmaya alışmış. (ne dicemi bilemedim uzun süreden soora yazmaya başladım ya:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ama bu yakarışı duyması gereken yoksullarının bir çoğu, bu web sitesini göremeyecek doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 57187 kisi hakkini sana helal etmiyor aeauhea ai yere dustum resmen bobiler org dan firlama bi fikir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 60k woow. Fikir güzel ama sonuca yansımayacak bir fikir. Bizim halkımız bilinçlenmezzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 goturduler lan parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bu sitede reklam yok peki nasıl para kırabilir? bizde yapalım böyle bişey. Bi cumhuriyetçiler için açarız bi de liboşlar için. Ayrı ayrı site birbirini suçlayan birbirini eleştiren =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 biri bana da erzak kömür çamaşır makinası verseydi, ben oyumu ona verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 function hakkimihelaletmiyorum { if(client.ateist) return false; else targ.iyilikpuan--; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 evine komur yardimi alacak kadar fakir biri bunu goremezki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Tcpip said: function hakkimihelaletmiyorum { if(client.ateist) return false; else targ.iyilikpuan--; } >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sayı sürekli artıyor. 79882 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 mahkeme kararını goruruz yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Allahü Tealla (s.a.v) katinda ben de helal etmedim ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar