screamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bu duyguyu kapağındaki abla güzel olmasından dolayı aldığım Kohan:Immortal enstantelerde vede oyundan hiç bir şey anlamadığım master of orion 3 de çok bariz hissettim aklıma gelirse daha yazacam döncem ben sana! :).[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Fallen Haven[signature][hline]Istiaron Lead Guitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 In Cold Blood Zax[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sacred[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 painkiller halo breed unreal 2 star trek elite force 2 heavy gear 2 might and magic serileri deus ex empire earth disciples 2 pool of radience wolverine's revenge aldım oyunları, ertesi gün bir kenara attım.. sevmedim sevemedim bayık geldi..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yuh be abi sacred ve disciples2 yazmışınız ya ne diyim o katagoriye girecek çok oyun var braveheart star wars un saçma sapan oyunları (özellikle force commander) Lord of the rings in bütün oyunları daha çok vardırda aklıma gelen bukadar şuan[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 lol sanki bir oyuna iki milyondan fazla veren var da üzüleceksiniz paraya.. :) çok şükür benim daha hiç böyle bir oyunum olmadı oyunu almadan önce 2-3 tane incelemesini okuduğumdan.. ha ama vakit ayırdığım için üzüldüğüm oyunlar oldu, birkaç tane vardır belki ama şu an ilk aklıma gelen wizardry 8. 10 örümcek öldürmek için 30 dk combat yaptığıma üzülüyorum halen..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kopyalara verdiğim paraya acımam da 200'e yakın orjinal oyun arasından sadece ve sadece Lionheart'a verdiğim paraya halen acırım :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 valla ben Warlords Battlecry II mi ne almıştım ORjinal hem de . max 1 hafta oynadım çünkü kopyasıyla oyunun cılkını zaten çıkarmıştım. maksat multi yapmaktı ki multi sistemi güzel değildi , şu an pişmanım isteyen olursa çok ucuzdan satarım[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Azmodai, 19 Mayıs 2004 07:20 tarihinde demiş ki: tek bir oyun var o katagoriye giren... DAIKATANAAAA yarabbim neye umduk neyi bulduk nasıl beyenilmez o oyun ya özellikle daikatanayı alınca manyak zevkli oluyodu o oyun[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Azmodai, 19 Mayıs 2004 07:20 tarihinde demiş ki: tek bir oyun var o katagoriye giren... DAIKATANAAAA yarabbim neye umduk neyi bulduk +infinite ayrıca paytak kıçlı IGI abi , might and magic in sonuncu versiyonu , divine divinity çok aptal çizimleri var , Ayrıca Airbone Assault.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 pool of radiance[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 buradan şu sonuç çıkıyor kimine göre kötü olan bir oyun kimine göre süper olabiliyor mesela ben divine divinity'nin orjinilini almak isterim şu anda bile, hatta yenisi de çıkmış olmalı ingilizce versiyonunun satıldığı bir site bulsam direk alırım[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sacred çok boktan bir oyun hala bu oyunu oynayanlardan şöle bir sonuç çıkartıyorum ki diablo nun ardından 10 sene benzeri bir oyun çıkmasa ben oyun yapsam oynayacakmışsınız yani.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 edit:çift mesaj [Bu mesaj theKingpin tarafından 19 Mayıs 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 edit:sapıttı makina :) [Bu mesaj theKingpin tarafından 19 Mayıs 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sacred guzel ama cok bug var..lionheart'tede benim 19 mu 20 mi ne paladinim vardi..oynamistim baya ya cok fazla birsey ummadigim icin ve bg'nin yaraticilari tarafindan yapildigini bilmedigim icin baya da eglenceli bulmustum.Siz cok sey umdunuz herhalde[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Painkiller o 3cd yi çıtır çıtır kırasım geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Painkiller moduna göre değişir ama insanın. Yani Serious Sam tarzı bi oyun o ya.. Hatta SS'le karşılaştırınca bence çok daha iyi bi oyun... Embesil... Gothic 2. Bilmiyorum seven var mı bunu ama bana aşırı salak geldi. (Konusu için değil, oynanışı epey kötü bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Empire Of Magic Ground Control RE 3 Nemesis[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Gothic 2 süper oyundu bence. Oynadığım en güzel rpglerden biriydi. Eğer iyi bir makina ile oynanırsa atmosfere gerçekten giriliyor. Grafikler, sesler oldukça iyiydi. Tek kötü yanı melee combat kısmıydı. O da alışınca sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bozuk çıkan cd'lere verdiğim paraya yanarım :( zuh...[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights ) Noir Staff - Netbul Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: theKingpin, 19 Mayıs 2004 14:13 tarihinde demiş ki: sacred çok boktan bir oyun hala bu oyunu oynayanlardan şöle bir sonuç çıkartıyorum ki diablo nun ardından 10 sene benzeri bir oyun çıkmasa ben oyun yapsam oynayacakmışsınız yani. işte blizzard isini bilmioki abuk subuk oyunlarla ugrasiyo dellendirio adami sen yapsana diablo 3 unu alala lala[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sacred bizzardınmı?[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: MeSh, 19 Mayıs 2004 14:23 tarihinde demiş ki: sacred guzel ama cok bug var..lionheart'tede benim 19 mu 20 mi ne paladinim vardi..oynamistim baya ya cok fazla birsey ummadigim icin ve bg'nin yaraticilari tarafindan yapildigini bilmedigim icin baya da eglenceli bulmustum.Siz cok sey umdunuz herhalde evet BG'nin yaratıcıları diye beklediğimiz için olmuştur büyük ihtimalle, daha doğrusu o tarzda BG gibi bir oyunu defalarca oynadıktan sonra sanki BG'lerden 10 sene öncesinde çıkmış bir oyun gibi geldi birden bu arada ben de bir gothic hastasıyım, birinci ve ikincisini de çok severek oynayım, oyunun ilk 1-2 saati boyunca kontrollerin beni delirtmesine ve belki de az kalsın bıraktıracak olmasına rağmen bir süre sonra hastası oldum çıktım şimdi gothic 2'nin expansion'ını bulmaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar